Nechce mléko 4měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
987
17.11.12 15:26

nechce mléko 4měsíčně

Ahoj holky dcera je nemocná ma kašel a mokrý kašel z hlenama syrup máme. Kapky do nosu také al nechce moc papat vypije mi max 70ml ani to ne. Co mám dělat? Nestane se ji něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
17.11.12 15:35

Omlouvám se píšu přes telefón. píše si co chce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
17.11.12 16:47

Holka když měla 2 měsíce měla zánět průdušek a nevypila mě skoro nic. Byli jsme v nemocnici a žádný drama z toho nedělali.
Dávej jí co vypije, třeba častěji. Je nemocná, nemá chuť, to je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.11.12 20:39

Jen sleduj, jestli čůrá, kdyby nečůrala, mohla by se dehydratovat. Jinak se nic nestane, neboj…moje malá byla od 3 měsíců nemocná furt a často nechtěla, musela jsem právě sledovat, zda má mokré plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
18.11.12 22:59

@ivodička plenky mokré ma ale ne tolik jako když byla zdravá:( byli jsme na pohotovosti. A řekli že je vše v poradku na kašel mám davat syrup a kapky do nosu:) tak snad už bude lépe. ale dělá mi starost jak to vni chrci když dýchá:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.11.12 13:17

@Barborka4 Jestli je zahleněná, tak to chrčení je normální. Co můžeš udělat navíc je odsávat, vykapávat nosánek před odsáváním na rozpuštění hlenů(my meli dobré zkušenosti s Humex kapkami), dát mokrou plenu přes madlo postýlky, aby měla zvlhčený vzduch. Také by to chtělo hlavičku do zvýšené polohy-ale pozor, děti nesmějí polštář, spíše zvednout z jedné strany postýlku. My ji měli na kolečkách, tak jsem prostě na jedné straně kolečka sundala…
Mohla bych takhle radit furt, moje dcerka byla nemocná pořád, stále dokola, trvalo to 7 měsíců, nakonec ji stanovili diagnozu zvýšená reaktivita průdušek s dermo-respiračním syndromem…česky prostě je alergik, atopik a astmatik a chytla vše, co kolem ní proletělo, takže v půl roce měla za sebou neštovice, šestou nemoc, 2 záněty průdušek, jeden zánět průdušnice, několik astma záchvatů…nemluvě o obyčejných rýmách… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
19.11.12 14:25

@ivodička jee chudinka tak to si asi vytrpela :hug: a ty urcite sni. je to nase prvni nemoc a ja jsem s toho hotova:) dekuji za rady vse vyzkousim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí