Vysoké horečky už týden

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
16.11.12 20:15

Vysoké horečky už týden

Ahoj, už nevím jak svého syna 1.rok mám zbavit horeček. Už týden má pořád 38-38,5 a krevní obraz má v pořádku. Střídáme Paralen a nurofen čípky. Nemá ani rýmu ani kašel tak proč ty horečky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
16.11.12 20:20

Nemůže to být ta šestá nemoc? To měl malý taky tak nějak kolem roka a měl týden vysoké horečky, pak se osypal a po třech dnech byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.11.12 20:21
@erikson píše:
Ahoj, už nevím jak svého syna 1.rok mám zbavit horeček. Už týden má pořád 38-38,5 a krevní obraz má v pořádku. Střídáme Paralen a nurofen čípky. Nemá ani rýmu ani kašel tak proč ty horečky :(

tak předpokládám, že u lékaře jste byli :think:
co my tady můžeme vědět :nevim:

Náš měl u 6.nemoci horečky, ale jen ty 4 dny

• Citovat
  • Upravit
215
16.11.12 20:26

Nám teda říkali že 38 není horečka a miminko si s tím poradí, ale co doktor to názor..Napadá mě jestli nerostou zuby? někdo to má i s teplotou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.11.12 20:36
@korra píše:
Nám teda říkali že 38 není horečka a miminko si s tím poradí, ale co doktor to názor..Napadá mě jestli nerostou zuby? někdo to má i s teplotou..

no právě těch 38 je ta hranice, od kdy se má začít srážet a pokud to trvá takhle dlouho, tak já bych byla nervózní :think:

• Citovat
  • Upravit
74219
16.11.12 21:01

Můžou to být zoubky, viróza, šestá nemoc, v každém případě, když už trvá týden dnes ráno bych šla k dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.11.12 21:26
@Kačus82 píše:
no právě těch 38 je ta hranice, od kdy se má začít srážet a pokud to trvá takhle dlouho, tak já bych byla nervózní :think:

Při 38,5 funguje imunita naplno a tělo bojuje s nemocí. 38 jsem u dětí nikdy nesrážela. Srážela jsem přes den přes 39 a na noc od 38,5.

Mě napadají jen zuby. Pokud je krevní obraz v pohodě. Nebo viroza? Teď nevím, mám pocit, že krvinky se zvyšují při bakteriálních infekcích. Ale zase když nemá jiné příznaky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
16.11.12 22:24

A co moc? Mala mela tyden vysoke horecky (pres 39) bez jakychkoliv jinych priznaku a byl z toho zanet ledvin. Nechci strasit, ale po te zkusenosti bych sla s doktorce hned s moci. Nase doktorka mi porad rikala, ze to bude sesta nemoc a prd, prd. Stacilo jen donest moc :nevim: tak drzim palce, at je to ok a brzo to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.11.12 00:24

Měl by mít vyšetřenou moč, CRP a určitě s ním zajdi na ORL!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.11.12 17:18
@obrazek píše:
Měl by mít vyšetřenou moč, CRP a určitě s ním zajdi na ORL!

Ahoj právě, že všechny tyhle vyšetření má a vše je negativní. už jsem ztoho fakt nervozní :( je fakt, že mu rostou zoubky(tesáky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.11.12 20:48

Zcela te chapu- moji maly za posledni mesic 3× vyskocila zvysena teplota a taky vsechna vysetreni v norme. Jsem z toho taky pekne nervni a tez doufam, ze to je od tesaku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
17.11.12 20:55

My jsme na tom stejně. Už od středy máme vždycky večer teplotu přes 38,5, ve čtvrtek v noci skoro 40. V pátek jsme byli u doktorky, dělala CRP a řekla, že to má ze zubů a má mírnou virózu. Říkala ale, že do pondělí by malá měla být bez teplot, jenže zatím stále teplotu má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.11.12 21:01

@madla21 a moc taky mudr. vysetrila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
17.11.12 21:40

Nene, moč ne, ale říkala, že kdyby měla nějakou infekci v těle, tak by se to ukázalo podle toho CRP? Navíc, ona přes den tu teplotu skoro nemá, dneska sice jo, ale jinak skoro vůbec. Má ji jen v noci. A rostou jí dvě dolní stoličky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.11.12 21:47

No, v nasem pripade crp taky nijak vysoke nebylo, myslim 9 a pak za par dni 21…je fakt, ze by asi ty horecky byly vysoky i celej den…pokud bude mit i zitra horecku, tak bych v po pro jistotu s tou moci zaskocila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí