Nechce nic jíst ani pít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nechce nic,jíst ani pít
Moje dcera 5,5M nechce už přes týden nic jíst, sotva do ní dostanu za den 500ml mléka,příkrmy naprosto odmítá a jiné tekutiny taky nepije.
Prodělala virózu - průjem,zvracení, byli jsme v nemocnici, včera nás pustili s tím, že se musí rozpapat, ale prostě nechce. Chová se normálně, ale jakmile se k ní jen blíží flaška, začne řvát a nic nevypije, šla i s váhou dolů.
Její dávky jsou teď, tak 40-100ml,pořád to zkouším, ale nechce a nechce.
Bojím se, že se tam brzo vrátíme a už jsem zoufalá.
Máte s tím maminky taky nějakou zkušenost?
Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, zkoušela jsi dávat mlíčko lžičkou? když jí dáváš kaši, tak nepíšeš jestli jí ho dáváš ve flašce nebo na lžižce. Je to trápení
, taky to znám, když byl prcek malej. Ale vždy to trvalo jen 1 den a pak zase normálně jedl. Ale musíš se snažit do něj dostat tekutiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No lžička, to je horor pro malou, když jí do pusinky dostanu,tak to stejně vyplivne
Nikdy nejedla mnoho, ale tohle už začíná zacházet do velkého extrému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůžou jí růst zoubky? Četla jsem, že děti taky nemají chuť při tom moc jíst.. Ale nevím, možná je to jedno s druhým ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
asi bych tomu dala čas a zbytečně ji nestresovala, pár dní bych nabízela a třeba se rozpije. Jinak u nás zabralo dávat UM v polospánku, to vždy vypili skoro vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laaja píše:
Ahoj,
asi bych tomu dala čas a zbytečně ji nestresovala, pár dní bych nabízela a třeba se rozpije. Jinak u nás zabralo dávat UM v polospánku, to vždy vypili skoro vše.
Jojo přesně tak, když prcek prestal pít mlíčko, tak jsem mu vždycky flašku nacpala ve spánku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TeaTereza píše:
A nemůžou jí růst zoubky? Četla jsem, že děti taky nemají chuť při tom moc jíst.. Ale nevím, možná je to jedno s druhým
na zoubky to ještě nevypadá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laaja píše:
Ahoj,
To taky zkouším, občas to zabere, ale většinou jí to opět rozzlobí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:
Ahoj, zkoušela jsi dávat mlíčko lžičkou? když jí dáváš kaši, tak nepíšeš jestli jí ho dáváš ve flašce nebo na lžižce. Je to trápení, taky to znám, když byl prcek malej. Ale vždy to trvalo jen 1 den a pak zase normálně jedl. Ale musíš se snažit do něj dostat tekutiny.
ano vím, na gastru nám dr řekl, že přechodně jí to zatím stačí, tedy, alespoň těch 500ml, jako na tekutiny, ale na jídlo je to hodně strohé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já jsem to zažila taky a někdy ještě zažívám.U mé dcery to začalo někdy v 6 měsíci a bylo to strašné.Ze dne na den přestala jíst,pít.Na celý den jí stačilo jen 2× mléčko po 150ml.Pak jí začala klesat váha.Následovalo vyšetření v gastro poradně,utz žaludku a celého trávicího ústrojí,odběry krve.Nic nenašli všechno bylo v pořádku.Zhubla na tolik že nás chtěli dát do nemocnice.Nakonec se malá umoudřila a jíst začala.Ted jí je 18 měsíců váží 8kg,pravidelně docházíme na převažování a na gastro.Do dnes doktoři nenašli příčinu proč to tak bylo.
Držím palce at Vám to dopadne dobře a malá začne pořádně papat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak dlouho jste po nemoci ale co měla naše malá nějakou zvracící virozu či co to bylo tak nejedla týden,jedla jen minimálně.Po týdnu už to bylo fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Ahoj,já jsem to zažila taky a někdy ještě zažívám.U mé dcery to začalo někdy v 6 měsíci a bylo to strašné.Ze dne na den přestala jíst,pít.Na celý den jí stačilo jen 2× mléčko po 150ml.Pak jí začala klesat váha.Následovalo vyšetření v gastro poradně,utz žaludku a celého trávicího ústrojí,odběry krve.Nic nenašli všechno bylo v pořádku.Zhubla na tolik že nás chtěli dát do nemocnice.Nakonec se malá umoudřila a jíst začala.Ted jí je 18 měsíců váží 8kg,pravidelně docházíme na převažování a na gastro.Do dnes doktoři nenašli příčinu proč to tak bylo.
Držím palce at Vám to dopadne dobře a malá začne pořádně papat.
ahoj,tak koukám, že jste to měli taky veselé, my už přes týden jsme na max 500ml denně, příkrmy nechce, pití taky ne, je to šílený, pořád věřím v nějaký zlom, taky jsme pohubli ![]()
jak jste to období zvládli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verisek píše:
Nevím jak dlouho jste po nemoci ale co měla naše malá nějakou zvracící virozu či co to bylo tak nejedla týden,jedla jen minimálně.Po týdnu už to bylo fajn
Průjem,zvracení, už je to přes týden, snad se to zlepší …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit