Nechce rukavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
24.11.10 22:11
LadyRebeka píše:
Tak řeším stejný problém a řve u prstových i palčáku, chjo :-(

tak to už fakt jedině dlouhé rukávy :think: My jsme si oblíkali rukavice i doma, svoje jsem dávala jemu, jeho jsem si navlíkala na palec a prostě samá sranda. Ale je mi naprosto jasné, že když se dítě šprajcne, tak s ním nic nehne. Pravdou je, že letos jsem mu rukavice poprvé nasadila, když teplota tady byla skoro na nule a to překvapivě ocenil a byl tiše jak pěna :lol: Asi bych to tak i zkusila. Nenutit hned doma ale nabídnout později a doufat, že uzná, že s rukavicemi je to lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.11.10 22:17

Ladyrebeka jé a v kolik my?…jo 11.25 snad :-) takže aspoň v tom se lišíme :-)
Adus však tam zítra běžím :-) no ale znám ho, on mi to lacino nedá :-)
Kakika budu doufat, doufat a doufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
24.11.10 22:26

Zkusím jí je dávat doma a uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
25.11.10 05:56

Malá taky nechce rukavice, měla palčáky, ale teď jsme sehnali i malinké prsťáčky - po bráchovi mít nemohla, je velmi drobná. Tak uvidíme. Má delší rukávy a pořád mi nepřijde tak hrozná zima, že bych jí je musela za každou cenu nutit. A to býváme venku i 2 hodiny. Ruce má sice červené, promrzlé, ale rukavice nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.11.10 08:19

Jani tak dnes je u nás nula, no což mi přijde dost. Ale třebas máš pravdu a přeháním :-)
Já jen sama mám šílené problémy s citlivou kůži na rukách a já nemůžu jít bez rukavic už někdy od 10°C, jinak mi hned kůže vyschne a popraská do krve, tak proto jsem z toho tak špatná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
25.11.10 08:25
wape píše:
Jani tak dnes je u nás nula, no což mi přijde dost. Ale třebas máš pravdu a přeháním :-)
Já jen sama mám šílené problémy s citlivou kůži na rukách a já nemůžu jít bez rukavic už někdy od 10°C, jinak mi hned kůže vyschne a popraská do krve, tak proto jsem z toho tak špatná :zed:

Já jsem nepsala, že to přeháníš ani jsem to tak nemyslela 8-o :kytka: U nás je taky kolem nuly, já i syn jsme rukavice měli, syn dokonce sám řekne, že je chce, že je mu na ruce zima. Malá je nechce, tak jí je prostě nervu na ruce za každou cenu :mrgreen: Tak jsem to myslela. Než, abych se s ní prala - má období vzdoru, je schopná kopat kolem sebe, lehnout si na zem, tak to nechávám být, má delší rukávy.

Cokoliv z roukou si sundává, myslím, že jí to vadí ve zvedání věci ze země, v pohybech rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
25.11.10 08:26

Jinak já nám všem, než jdeme ven, promastím ruce mastným krémem - tím, co mám pro děti na obličej, teď momentálně dětskou Niveu do mrazu a větru. Kupodivu se to rychle vsákne a nevadí nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.11.10 14:39

Hlásím, že prstové rukavičky u nás taktéž nezabraly… :-( A nechce být ani za nic v kočárku, to jsou hysteráky i po 5 minutách jízdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
26.11.10 12:25

Naše malá prstové rukavičky chce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.11.10 12:36

To se někdo má :-) :-) :-)

No ale dnes si malého vzala babička a nasadila mu rukavičky a on ani nemukl…no nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
29.11.10 11:57

Ahojki,nemám vše přečtené.syn mi taky v tomto věku rukavičky nechtěl,ale byl moc plyšákový,hodně se s hračkama tulí,mazlí,tak jsme mu koupili takové jakoby chlupaté a s těma se hladil po pusině,po tvářích a hlavně je nesundával,pak je chtěl i doma :lol: zkus i takto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
29.11.10 13:14

Děkuji za rady…teď se dva dny jakžtakž podvolil…tak snad se to bude pomalu a jistě zlepšovat :-)
Jen ten kočárek se nám pořád nelíbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
29.11.10 14:02

jo tak s tím moc nenaděláš,moje děti obě taky nejsou kočárkoví už od mimina :wink: za chvíli pořídíš boby a bude dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat