Nechce rukavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3356
24.11.10 21:32

Nechce rukavičky

Syn nechce za žádnou cenu rukavičky. Když už mu je na ruce dám, tak si je hned sundá a to je pro něho legrace. Dám-li je mu tak, že nejdou sundat (například je zapevním rukávem), tak pláče tak, až je mi z toho ouvej.
Zkoušela jsem ho i naučit dát si ručky do fusaku…dá si je tam tak na 1 sekundu a hned je vytáhne. Pokud se mu je tam snažím zapnout, tak opět velice usedavě pláče.
Ručičky mívá promrzlé, červené a navíc se mi po delší procházce (tak hodince) začíná v kočárku opravdu hodně vztekat, což přičítám těm studeným rukám, ale jistá si nejsem…
Nemáte někdo, prosím, nějakou radu? Jsem docela bezradná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
24.11.10 21:36

A jaké má? Luky se mi vztekal u palčáků, koupila jsem tenké prsťáčky a ty si i nechá. Strašně moc jsme chválili, že má krásné rukavičky, že mu nebude zima a nějakým zázrakem to pomohlo. Trochu mě děsí, že snese zatím jen ty tenoučké, ale doufám, že je to jen přechod a že si jen potřebuje zvyknout na „něco na rukách“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.11.10 21:37

Minulý rok moje dcerka taky nechtěla rukavice, když už si je nechala dát, tak max. na pár minut. Řešila jsem to delšíma rukávama u bund a taky jsem jí ruce zahřívala já, střídavě jsem ji držela za jednu ruku, pak za druhou (už jsme cestovali bez kočáru). Víc poradit neumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.11.10 21:40

Kakika chválím tak, až se za mnou kolejdoucí otáčejí :roll: No ale má palčáky…zítra jdu tedy koupit ty tenké prstové, taky jsem si říkala, že by to mohlo být tím.
Machalka no kousek mi ujde, ale moc ne, takže u nás zatím kočárek je nutný!…no a za ručičku on i tak nejde, on je holt osobnost už od narození :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
24.11.10 21:41

Rozarka temer celou lonskou zimu stravila bez rukavic a prezila :)
nechala si je nandat az kdyz bylo -10 a mene, jinak je proste sundavala, casem jsem to prestala resit, asi ji proste opravdu nebyla zima
kdyz jsem mela pocit, ze by opravdu potrebovala zahrat, tak jsem ji aspon na chvilku pujcila svoje, mela z toho srandu, jak jsou obrovske a aspon na chvilku si ty ruce zahrala

• Citovat
  • Upravit
3356
24.11.10 21:47

TehotnaTerezko no já i slyšela, že prý se od ruk nedá prochladnout, ale je to pravda? :nevim: Už mě zastavovali i cizí lidi na ulici a radili mi, ať mu nějak zahřeju ty ruce :-( No co jim mám říct…ne, on neřve, že je mu zima, on řve, že se mi na něj podařilo narvat rukavice? :cert: :cert: :cert:

Ale děkuji moc všem za uklidnění…snad se za půl roku budu smát tomuto „problému“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
24.11.10 21:47

Já mám to stejné. Ondrovi je rok a vyřešila jsem to ponožkama, navleču je na bundu a jen tak si je nesundá, i když to zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
24.11.10 21:52

zkus prstové. Koupila jsem nějaké malé asi za 30 kaček a ty má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
24.11.10 21:57

wape moje tchyne to taky furt resila, jak to vymyslet, aby si je nechala, ja na to rikala, kdyz je nechce, tak asi vi proc

spis nez prochladnuti jsem se bala omrzlin, ale kdyz byly velke mrazy, tak si nastesti ty rukavice nechala, coz byl pro me prave dukaz toho, ze kdyz ji je opravdu zima, tak si je necha
a od rukou loni urcite neprochladla, za celou lonskou zimu mela snad jen 2× rymu a k tomu kasel, bez teplot a to uz spis k jaru, jinak byla zdrava jako ripa

• Citovat
  • Upravit
3356
24.11.10 21:57

Jituš ponožky by mi asi neprošly…to je opravdu stejné jako ty rukavičky, co se mu snažím na ručičky narvat…on už pláče u toho nandávání :-(
Alpaka zítra je jdu koupit, pak si koupím vánoční punč a pak to zkusím :-) uvidíme, jestli to bude vhodný postup :-) Držte mi palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
24.11.10 22:06

Tak řeším stejný problém a řve u prstových i palčáku, chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.11.10 22:09

LadyRebeka že by to bylo datem narození? :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
24.11.10 22:09

ještě jsem okolo udělala děsnej bengál. Jako co jsme to koupili za vynález, prstové rukavice, prohlíželi jsme je ze všechy stran, zkoušela do nich strčit prst já, pak on, zase velký aplaus… pOŘÁD OPAKUJI RUKAVICE RUKAVICE, tak jim začal řikat dnkakake, nebo tak nějak a od té doby se kamarádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
24.11.10 22:10
wape píše:
LadyRebeka že by to bylo datem narození? :-) :-) :-)

No nekecej 5.7.2009 :potlesk: :lol: Pobavilo mě to… My v 7:55 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
24.11.10 22:11

Ahoj Wape,

určitě zítra zajdi koupit prtový rukavičky, protože to bude určitě ok :pankac:

U nás teda vede kuchyňská chňapka a Tomáše rukavice do bugyny, ale palčáky neeee :cert: tak jsem koupila u vietnamců prstový za pár kaček a když jdem ven, tak si přinese rukavičky a musíme je oblíct, jinak by byl asi řev:)

Jsem s tím ani nepočítala, že by měli takový úspěch, ale už když jsem je kupovala, tak řval, když je musel dát u kasy :mrgreen: pak jsem mu je musela okamžitě oblíct, furt ukazoval ručičky, pak doma jsem je sundala a byl řev, musela jsem mu je zase obléknout, aby byl klid :mrgreen: takže za mě prsťáky určitě pomůžou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat