Nechce rukavičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
LadyRebeka píše:
Tak řeším stejný problém a řve u prstových i palčáku, chjo
tak to už fakt jedině dlouhé rukávy
My jsme si oblíkali rukavice i doma, svoje jsem dávala jemu, jeho jsem si navlíkala na palec a prostě samá sranda. Ale je mi naprosto jasné, že když se dítě šprajcne, tak s ním nic nehne. Pravdou je, že letos jsem mu rukavice poprvé nasadila, když teplota tady byla skoro na nule a to překvapivě ocenil a byl tiše jak pěna
Asi bych to tak i zkusila. Nenutit hned doma ale nabídnout později a doufat, že uzná, že s rukavicemi je to lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ladyrebeka jé a v kolik my?…jo 11.25 snad
takže aspoň v tom se lišíme ![]()
Adus však tam zítra běžím
no ale znám ho, on mi to lacino nedá ![]()
Kakika budu doufat, doufat a doufat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá taky nechce rukavice, měla palčáky, ale teď jsme sehnali i malinké prsťáčky - po bráchovi mít nemohla, je velmi drobná. Tak uvidíme. Má delší rukávy a pořád mi nepřijde tak hrozná zima, že bych jí je musela za každou cenu nutit. A to býváme venku i 2 hodiny. Ruce má sice červené, promrzlé, ale rukavice nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jani tak dnes je u nás nula, no což mi přijde dost. Ale třebas máš pravdu a přeháním ![]()
Já jen sama mám šílené problémy s citlivou kůži na rukách a já nemůžu jít bez rukavic už někdy od 10°C, jinak mi hned kůže vyschne a popraská do krve, tak proto jsem z toho tak špatná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wape píše:
Jani tak dnes je u nás nula, no což mi přijde dost. Ale třebas máš pravdu a přeháním
Já jen sama mám šílené problémy s citlivou kůži na rukách a já nemůžu jít bez rukavic už někdy od 10°C, jinak mi hned kůže vyschne a popraská do krve, tak proto jsem z toho tak špatná
Já jsem nepsala, že to přeháníš ani jsem to tak nemyslela
U nás je taky kolem nuly, já i syn jsme rukavice měli, syn dokonce sám řekne, že je chce, že je mu na ruce zima. Malá je nechce, tak jí je prostě nervu na ruce za každou cenu
Tak jsem to myslela. Než, abych se s ní prala - má období vzdoru, je schopná kopat kolem sebe, lehnout si na zem, tak to nechávám být, má delší rukávy.
Cokoliv z roukou si sundává, myslím, že jí to vadí ve zvedání věci ze země, v pohybech rukou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já nám všem, než jdeme ven, promastím ruce mastným krémem - tím, co mám pro děti na obličej, teď momentálně dětskou Niveu do mrazu a větru. Kupodivu se to rychle vsákne a nevadí nám to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlásím, že prstové rukavičky u nás taktéž nezabraly…
A nechce být ani za nic v kočárku, to jsou hysteráky i po 5 minutách jízdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se někdo má
![]()
No ale dnes si malého vzala babička a nasadila mu rukavičky a on ani nemukl…no nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojki,nemám vše přečtené.syn mi taky v tomto věku rukavičky nechtěl,ale byl moc plyšákový,hodně se s hračkama tulí,mazlí,tak jsme mu koupili takové jakoby chlupaté a s těma se hladil po pusině,po tvářích a hlavně je nesundával,pak je chtěl i doma
zkus i takto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za rady…teď se dva dny jakžtakž podvolil…tak snad se to bude pomalu a jistě zlepšovat ![]()
Jen ten kočárek se nám pořád nelíbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak s tím moc nenaděláš,moje děti obě taky nejsou kočárkoví už od mimina
za chvíli pořídíš boby a bude dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit