Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, vůbec se mi nechce ven s dítětem.
Nevimjak máš velký dítě… Od toho se vše odvíjí. Mně se s batoletem když bylo hnusné taky kolikrát nechtělo… Navíc v té době se opravdu dalo chodit jen kolem baráku neb covid a zákaz cestování mezi regiony s když tak stejně jakékoliv centrum bylo zavřené.
Ovšem když jsem nešla dala mi to malá sežrat večer… Rev řev řev buzení v noci… Tak jsem chodila i dvakrát denně. Aspoň na hoďku. Prostě jsem ji vyvencila jako pejska a bylo líp.
@lucad77 píše:
A co my s tím?
Nic… Prokrastinuje když píše sem tak si čte diskuzi a tudíž nejde ven.
@ludmilaadamkova píše:
Nic… Prokrastinuje když píše sem tak si čte diskuzi a tudíž nejde ven.
To je pro to dítě moc fajn. ![]()
@Sadman píše:
Musim, manželka mě vyhání.
No a co my s tím? Můj už má hotovo, šel s mladým cvičit a ještě byli na nákupu ![]()
@Sadman píše:
Ahoj, vůbec se mi nechce ven s dítětem.
Nestěžuj si a jdi.
Přesně, vyvenčit jak pejska. Jenže jsem přišel v půl druhý z hospody, takže bych se spíš válel. No nic, půjdu s ní na zahradu, máme k bytovce, na hřišti je bahno. Jsou jí čtyři a venku je téměř denně. Manželka s ní byla v týdnu dvakrát na plavání, včera na dětskobabském pokecu, takže prostě musím. Pohyb na čerstvém vzduchu je důležiý pro vývoj dětského mozku. Ale prostě to asi znáte, lenost je mor dneśní doby.
Když si představím ty výjimečné situace, kdy vyháním muže samotného s dětmi ven (obvykle chodíme spolu), protože já si tu potřebuju něco vyřídit, důkladně uklidit, dodělat do práce… kdyby mi v té chvíli oznámil, že se mu nechce a nepůjde, asi bych se tak nějak postarala o to, aby se mu radši chtělo ![]()
@ugluk píše:
Když si představím ty výjimečné situace, kdy vyháním muže samotného s dětmi ven (obvykle chodíme spolu), protože já si tu potřebuju něco vyřídit, důkladně uklidit, dodělat do práce… kdyby mi v té chvíli oznámil, že se mu nechce a nepůjde, asi bych se tak nějak postarala o to, aby se mu radši chtělo
A nechce se ti jen ven?
Anebo nechce se ti jen byt s ditetem?
Anebo oboji?