Nechtěná koťata - nemáte někdo jedno navíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
22.3.15 14:27

@barbarossa
aby sis teď někde vzala kotě, to by se muselo narodit o vánocích - a to je dost nepravděpodobné myslím…

kotě nebrat od mámy dřív než ve 13 týdnech, jinak se dočkáš pěkného kočičího zanedbance/nevychovance (kočičí manýry se přece jenom musí chvíli od mámy učit, kočka není pes)

ale ty si asi chceš narozené kotě teď zamluvit, že?
na to je asi taky ještě chvilku čas, ale pomalu by se mohly začít rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.3.15 14:27

@barbarossa asi bych ještě počkala, za měsíc jich bude všude plno, no a potom bud kocourka/ aspoň to nadělení nebudeš muset řešit ty :mrgreen: / nebo vykastrovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
22.3.15 14:31

Já chci kocourka si buď teď zamluvit nebo pokud by to šlo i odvézt. Manžel kočičku nechce, jen kocoura. Jenže nechci kvůli koťátku jezdit po celém kraji. Tak já tedy ještě počkám. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
22.3.15 14:34

@barbarossa koťat budou bohužel plné útulky, počkejte si, zachráníte tak jeden kočičí život :srdce: Já mám kocoura z útulku, brali jsme ho jako 10ti měsíční a jsem šťastná, že ho mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
22.3.15 14:49

@budi nejsem znala, ale my jsme si vždy brali koťata tak v 8 nebo 9 tydnech :think: a vše OK. Ale záleží, jestli venku nebo doma, my je měli vždy venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.3.15 14:59

Co třeba www.bazos.cz ?

• Citovat
  • Upravit
2873
22.3.15 15:01

Prodat, darovat, stejda na vesnici je topil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.3.15 15:10

Koťata nevraždím, proto jsem dala kastrovat kočku.
Neměj strach, za pár týdnů bude všude koťat až nad hlavu :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
22.3.15 15:45

Za 2 měsíce bude koťat bohužel všude mraky. Útulky uz se chystají na jarní nadělení. Nechápu proč lidi nemají víc zodpovědnosti a nekastrují. Topit koťata je hrozne barbarství fakt dlouho to trva, ti co to dělají by se měli aspon celou dobu dívat co dělají. Ale to oni ne udělají to tak aby se na to nemuseli koukat pokrytci. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
22.3.15 16:20

Holky, já tedy počkam a pak si vezmu aspoň jednoho chudacka z útulku. Já bych i dva, ale manžel nechce ani toho jednoho, jenže to má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
23.3.15 14:29

Pokud by se tu našlo kotě z okolí Děčína, o které byste nestáli, já se, prosím, hlásím. Bylo by v dobrých rukách (mojich) a ručičkách (dětí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný