Nechutenství po viróze?

629
15.2.07 12:07

Nechutenství po viróze?

Prosím malá 3 roky v úterý zvracela celý den, ve středu a dnes již ne, teploltu nemá.Jen je taková unavená, posedává atd.Ale hlavně nevezme do pusy ani kousek jídla vůbec nic, mám strach že fakt zhubne a budu ještě slabší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
15.2.07 12:16

To asi zhubne jestli už třetí den nejí ale jak začne zas jíst tak to v poho nabere. Každopádně zřejmě nemá chuť, nenutila bych ji myslím že je to normální, hlavně ať pije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.2.07 12:24

Zkus ji dodat střevní mikroflóru, v lékárně ti jistě poradí nějaký přípravek.

Mě se osvědčil NUTROLIN B (šmárja, teď nevím, jestli tam nemá být H :o :oops: ), nechutenství a třeba i případné potíže s kakáním hodně rychle ustoupily.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
15.2.07 12:28

Děkuji za Tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.2.07 12:32

Ahojky,

řeším teď úplně to samé, malá to chytla ode mě, teď už je to dobrý, ale nechce taky vůbec jíst. Občas jí zkusím něco nabídnout, ale nenutím jí. Hlavně když pije a to naštěstí docela dost.

Určitě se jim zase brzy chuť k jídlu vrátí a pak to rychle doženou, ale je to docela o nervy viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
15.2.07 12:52

Jo mám nervy jak špagáty. Jak dlouho Vám malá nejí a taky nic? Myslela jsem že zvracela 1 den tak již dnes to je čtvrtek zvracela v úterý bude OK. je Vaše malá taky ještě unavená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
15.2.07 13:01

Naše Kačka měla virózu cca. před měsícem a vůbec nejedla celých 5 dní - jen pořád pila. Byla spavá a ukňouraná. Nakonec dostala i atb. Je pravda, že trochu pohubla, ale jakmile se jí udělalo líp, tak začala baštit - nejdřív hlavně banány a piškoty. A teď už má bříško zas pěkně dokulata :) Podle mě je důležitější dostatek tekutin, s jídlem bych se nestresovala. Beru to podle sebe - když bojuju s nějakou nemocí, tak taky nemám chuť k jídlu.
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.2.07 13:07

Trvá to už taky asi tři dny, z toho co jí dávám, si vždycky jen tak trochu zobne a už nechce.

Unavená je taky a taky dost protivná a ukňouraná, už z ní mám pomalu hlavu jako meloun :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
15.2.07 13:08

Snažím se do ní nalívat ale moc pít nechce musím ji nutit..je to trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
15.2.07 13:09

Já vlastně nevím jak se to dneska pojmenovává..ono už je asi viróza všechno. Když jenom zvrací má virózu, když je nachlazená má virózu, ono je to asi fakt jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.2.07 13:19

Banány a piškoty jsou to jediný, co zatím zkousne asi nejlíp, hlavně piškoty namočený v čaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí