Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@30simca tak to zkus, kdyz das bebu jednou, dvakrat a bude ji chti, tak uvidis, ze to bylo mlikem a nic ji tom zrejme rozhodit ani nemuzes takhle rychle (dle me, doufam, ze me nekdo neosoci, ze pisu kraviny
)
Jen je divny, ze nechce Kendamil, kterej je z plnotucnyho mlika a kdyz jsem chutnala ja, je dobrej, oproti treba hippu, co jsem taky chutnala. Ale tak deti jsou jiny. ![]()
Jinak, nekdo ti rekne, ze mu Beba dite ucpala a nekdo zas, ze ne, ze kaka hezky, cetla jsem na to ruzny nazory. Nekomu dite ucpal i Kendamil, po kterym ma moje dite dost ridkou stolici.
Musis zkusit, u mlik to jinak nejde.
@DandátkoP prave me taky chutna a hipp sem taky chutnala a hnus ten sem chtela davat puvodne.
Ja si prave rikam ze jako co kdz i ta beba ji nebude chutnat klasicka.
Co kdz proste jen dela jakoze caviky
Vysledky na vse ma v poradku tim ze sme lezeli v nemocnici s rotavirama tak ji delali kravni testy moc a tak. Takze bud proste je nezravka a bude delat drahoty nebo ji fakt nechutna. Jen mam strach prave ze kdyz ta bez laktozy beba ji ucpala chudak mela fakt bobek aby to neudelala klasicka taky
Ale cetla ssm zatim na ni samy pozitiva. Ted v 9 h mo vypila jeste kendamil 70ml a nutila sem fakt hodne prskala odvracela se brecela jenze jedla naposled v pet tak sem chtela aby se najedla hlavne si uz mlaskala takze chtela
Ona se prvne prisaje cucne a jakmile zjisti asi ze je to to mliko tak uz nechce a zacina nuceni
@DandátkoP ja se prave bojim abych neuskodila kdz mela prevcirem tu bebu ted kendamil a ted dam klasickou bebu jestli mi rozumis
@30simca jooo chapu, ale zas kdyz to zkusis jednou, dvakrat, tak se nic stat nemuze. A bud to nechas uz nebo se vratis ke kendamilu. Ja na zacatku taky dala kednamil bil 2 dny, strasne blila, tak dostala 2 krat bebu ar, ta nesla michat, tak dostala pak hipp. Mesic mela hipp a po mesici problem s kadenim, taky se mi nechtelo menit, ale silene se krourila a nemohla se vykadit a dostala nakomec normal kednamil a u toho jsme do ted. Vse ok.
Jinak jsem jeste cetla, ze kdyz nechtej normal kendamil, ze jim chutna ten kozi. ![]()
@DandátkoP a kozi je kterej? Jak se jmenuje? Ja vum jen o tom bio to je on? Asi mas pravdu zkusim tu bebu jen me stve ten kendamil vhutove je fakt dobrej mozna ji vadi na brisko ze je tezkej ale nebreci nic tak nevim
@30simca kendamil goat, jsou na nem i nakresleny kozy, bio je jeste jiny. ![]()
Holky uz sem stoho fakt zoufala od ty doby co je mala na um mam kendamil predtim sem zkousela sunar ale to mi po par davkach odmitala a tak sem sl do kendamilu a sileny boj vzdy deset min ji musim doprosovat aby si to vzala plive odstrkuje hlavu rukama to dava pryc a pak ale az v nuceni prisaje a vypije dela mi to od zacatku rikala sem si ze kdz ji to problem nedela ze zustanu u toho pak chytla ty rotaviry tak kvuli prujmu sem musela zacit davat bebu bez laktozy a ta ji zacla chutnat pila bez nuceni vysadila sem ji prevcirem o den driv nez sem mela kvuli tomu ze mela tvrdy bobky a vratila se zas ke kendamilu a zas stejny scenar ze nuceni tak me napada ze mozny ze ji to mliko nechutna? Protoze po nem nema zadny jako boleni nic jen proste ten zacatek nuceni je silenej. Uz sem to vzdala koupila sem tu bebu comfort ze ji zkusim nabidnout a doufam ze bude chutove podobna ty bez laktozy kdyz ji chutnala ale mam strach aby ji taky neucpala. Mam strach to taklen menit abych ji tim castejsim menenim neuskodila ale kdz taklen bojujem stim kendamilem tak si rikam ze asi fakt bych mela zkusit jiny to mlicko. Je mozny ze se takoen pere ze ji nechutna? Uz vidim posledni zachranu jen v ty bebe nechci menit casto mlika chci uz zustat u jednoho