Nechutná UM

5
11.8.11 08:48

nechutná UM

Ahoj maminky,
marně jsem hledala v diskuzích řešení. Mám svou 4měsíční dcerku na noc dokrmovat UM, MM už jí nestačí. Problém je, že jí UM nechutná. Vyzkoušela jsem Nutrilon i Sunar, dosladila glukopurem a nic. Přitom MM si z láhve vezme. Moc prosím, poraďte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
11.8.11 08:50

Nestaci, jako ze nepribira? :think: Ja teda nevim, ale pokud ho nechce, tak ji ho nedavej. Zkus vic podporit tvorbu mlika, odsavej a to odsate davej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
11.8.11 08:59

Nebo zkoušej ještě další mlíčka… Beba, Hami,Nutra defens,… Některý mlíka maj testovací dávky, že nemusíš kupovat rovnou celou velkou krabici. Mívaj to v lékárách. Zkus se na to zeptat a zkoušej… Nic jinýho mě nenapadá…

• Citovat
  • Upravit
3
11.8.11 09:00

TAky bych to nehrotila. Naše malá je sice na UM od malinka, ale dodneška (je jí 6 měsíců) nesní zdaleka dávky, které by měla. Prostě není hladovec, tak to neřešíme. Ale je fakt, že prospívá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
11.8.11 09:20

Možná si jenom musí navyknout na tu chut UM. Náš kluk měl do roka Nutrilon Comfort, který má dost nakyslou chut. Od roka jsem začala kupovat klasický Nutrilon 3 v různých příchutích, tak mi to ze začátku taky nechtěl moc pít. Musela jsem ho do toho nutit a postupně si na něj zvykl a vypije vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.8.11 09:23

Večer už žádné MM nemám a přes den se snažím něco odstříknout, ale to má během chvilky v sobě a je pořád hladná. Co se týká prospívání, tak je v pohodě, ale jde mi o noční kojení. Jelokož jí nemám čím nakrmit tak se budí co 2 hodiny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
11.8.11 09:45

My taky částečně dokrmujeme / 200ml za den/ a vyřešily jsme to tak, že sunar dostane odpoledne a do veřera se doplní mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
11.8.11 09:51
AndrisRea píše:
Večer už žádné MM nemám a přes den se snažím něco odstříknout, ale to má během chvilky v sobě a je pořád hladná. Co se týká prospívání, tak je v pohodě, ale jde mi o noční kojení. Jelokož jí nemám čím nakrmit tak se budí co 2 hodiny :-(

Zkus třeba vyzkoušet tu kaši na noc, myslím, že jsou snad už od 4 měsíců…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
11.8.11 09:54

Ahoj, já bych jí to zkusila naředit MM + UM nejprve v menším měřítku a pak postupně ubírala MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.8.11 10:12
katyca píše:
Ahoj, já bych jí to zkusila naředit MM + UM nejprve v menším měřítku a pak postupně ubírala MM.

i to už jsem zkoušela :zed: ale děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.8.11 10:18

my s tímto problém neměli ale kámoška taky tvrdila žejí žádný umělko nechce, no ale ty děcka jsou vyčůraný, on totiž věděl že když si neveme flašku tak mu mama strčí kozu, pomohlo až ho vyhladovět a vzal si rád vše a od tý doby pil normálně.tohle jsem praktikovala i u své malé s jiným jídlem, nechceš nechtěj ale nic jinýho nedostaneš a za hodinu už snědla vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.8.11 10:26
martulkasloník píše:
my s tímto problém neměli ale kámoška taky tvrdila žejí žádný umělko nechce, no ale ty děcka jsou vyčůraný, on totiž věděl že když si neveme flašku tak mu mama strčí kozu, pomohlo až ho vyhladovět a vzal si rád vše a od tý doby pil normálně.tohle jsem praktikovala i u své malé s jiným jídlem, nechceš nechtěj ale nic jinýho nedostaneš a za hodinu už snědla vše.

To je docela drsný :mrgreen: ale asi nebude zbytí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
11.8.11 10:27

Jeětě mě tak napadlo, co mimi namazat trochu :-) cumel na lahvi medem (kapkou). Ten se dává v malých dávkám už mimi od narození, pokud tedy nemá žádné alergie. :palec:. Já jsem malé také dávala a to byla opravdu maličká měla jsem to na doporučení od Mudr. a vím, že jí chutnal :lol: (byla nedonošátko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová