Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu za přítele. Na penisu, na kořenu se mu udělal jak to říct…jakoby se vám ucpala ceva a v ji se nahromadila tekutina, je to žluté a viditelné pouze při stopoření. Nebolí to, ale je to dost vystouplé. Že by nějaká mazová žláza? Přítel se s tím stydí někam jít
Tak ať se stydí, třeba mu neupadne no ![]()
Co na penisu, to na jazyku… všechno co vzbuzuje podezdření bych se ptala doktora (ale chápu, že nechce)… a pokud by to bylo něco „běžného“ tak mu tady holky neporadíme.
to by chtělo chlapskou rady. Přeci jenom to mají v oku více ![]()
Bože, my to tady asi vyvěštíme z kafe, ne?
Existují lidé, co dlouho studovali a většinou na první pohled poznají veškeré neduhy, říká se jim lékaři.
A doktoři už nějakej ten penis viděli, hádám, takže je to asi nijak moc nepřekvapí.
Tak nam sem hod fotku, at ti ho muzeme skouknout a poradit. A samozrejme ztoporenyho, aby byl problem dobre videt. ![]()
@Fee-bee píše:
Tak nam sem hod fotku, at ti ho muzeme skouknout a poradit. A samozrejme ztoporenyho, aby byl problem dobre videt.
No dámy, zkusila jsem se zeptat, jelikož jsme doufala, že to třeba něčí partner mohl mít také
nenapadlo mě, že to bude takové haloo
díky za rady nerady, to že má jít k Mudr. vím, ale je dospělý a ja ho tam na sílí asi těžko potáhnu, když je tvrdohlaví jako mezek a ještě se stydí
ale díky ![]()
@Anonymní píše:
No dámy, zkusila jsem se zeptat, jelikož jsme doufala, že to třeba něčí partner mohl mít takénenapadlo mě, že to bude takové haloo
díky za rady nerady, to že má jít k Mudr. vím, ale je dospělý a ja ho tam na sílí asi těžko potáhnu, když je tvrdohlaví jako mezek a ještě se stydí
ale díky
Chlap no, chudacek se boji a stydi. Nam taky neni prijemne ukazovat kazdeho pulroku pipinu. Proste s nim nespi a at to jde resit s doktorem. Je dospely, nepotrebuje tam prece doprovodit za rucicku. ![]()
@Anonymní píše:
No dámy, zkusila jsem se zeptat, jelikož jsme doufala, že to třeba něčí partner mohl mít takénenapadlo mě, že to bude takové haloo
ale díky
Ani tyčí bych se ho už nedotkla.
@Královna Kosmíru píše:
Ani tyčí bych se ho už nedotkla.
Presne!
![]()
Vidiš to mě ani nenapadlo.
Hele zakladatelko, radsi si zajdi na gyndu.
Jen tak pro informaci jestli to je nejaka pohlavni nemoc a nakazil te tak 90% pripadu vzdy zenska trpi na tyhle srajdy vice nez chlap a u spousty se taky projevuji priznaky pozdeji nez u chlapu. ![]()
Ahoj holky, píšu za přítele. Na penisu, na kořenu se mu udělal jak to říct…jakoby se vám ucpala ceva a v ji se nahromadila tekutina, je to žluté a viditelné pouze při stopoření. Nebolí to, ale je to dost vystouplé. Že by nějaká mazová žláza? Přítel se s tím stydí někam jít