Něco na penisu

Anonymní
10.5.23 09:54

Něco na penisu

Ahoj holky, píšu za přítele. Na penisu, na kořenu se mu udělal jak to říct…jakoby se vám ucpala ceva a v ji se nahromadila tekutina, je to žluté a viditelné pouze při stopoření. Nebolí to, ale je to dost vystouplé. Že by nějaká mazová žláza? Přítel se s tím stydí někam jít :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36132
10.5.23 10:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu za přítele. Na penisu, na kořenu se mu udělal jak to říct…jakoby se vám ucpala ceva a v ji se nahromadila tekutina, je to žluté a viditelné pouze při stopoření. Nebolí to, ale je to dost vystouplé. Že by nějaká mazová žláza? Přítel se s tím stydí někam jít :think:

Tak ať se stydí, třeba mu neupadne no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.5.23 10:10

Co na penisu, to na jazyku… všechno co vzbuzuje podezdření bych se ptala doktora (ale chápu, že nechce)… a pokud by to bylo něco „běžného“ tak mu tady holky neporadíme. :nevim: to by chtělo chlapskou rady. Přeci jenom to mají v oku více ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2132
10.5.23 10:13

Chlapskou radu? OK… Radím ho poslat k MUDr.
Další dotaz? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
10.5.23 10:16

Mu řekni že dokud si s tím někam nedojde tak nic nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
10.5.23 10:20

Bože, my to tady asi vyvěštíme z kafe, ne?
Existují lidé, co dlouho studovali a většinou na první pohled poznají veškeré neduhy, říká se jim lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
10.5.23 10:21

A doktoři už nějakej ten penis viděli, hádám, takže je to asi nijak moc nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
10.5.23 10:23

Tak nam sem hod fotku, at ti ho muzeme skouknout a poradit. A samozrejme ztoporenyho, aby byl problem dobre videt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
10.5.23 10:24
@Fee-bee píše:
Tak nam sem hod fotku, at ti ho muzeme skouknout a poradit. A samozrejme ztoporenyho, aby byl problem dobre videt. :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.23 10:33

No dámy, zkusila jsem se zeptat, jelikož jsme doufala, že to třeba něčí partner mohl mít také :D nenapadlo mě, že to bude takové haloo :mrgreen: díky za rady nerady, to že má jít k Mudr. vím, ale je dospělý a ja ho tam na sílí asi těžko potáhnu, když je tvrdohlaví jako mezek a ještě se stydí :mrgreen: ale díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
965
10.5.23 10:43
@Anonymní píše:
No dámy, zkusila jsem se zeptat, jelikož jsme doufala, že to třeba něčí partner mohl mít také :D nenapadlo mě, že to bude takové haloo :mrgreen: díky za rady nerady, to že má jít k Mudr. vím, ale je dospělý a ja ho tam na sílí asi těžko potáhnu, když je tvrdohlaví jako mezek a ještě se stydí :mrgreen: ale díky :palec:

Chlap no, chudacek se boji a stydi. Nam taky neni prijemne ukazovat kazdeho pulroku pipinu. Proste s nim nespi a at to jde resit s doktorem. Je dospely, nepotrebuje tam prece doprovodit za rucicku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.5.23 11:02

Proto hoši brzy umírají. Když to tak chce…

• Citovat
  • Upravit
15332
10.5.23 11:05

Muj starej měl takhle neco na penisu a byl z toho syfilis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.5.23 11:06
@Anonymní píše:
No dámy, zkusila jsem se zeptat, jelikož jsme doufala, že to třeba něčí partner mohl mít také :D nenapadlo mě, že to bude takové haloo :mrgreen: díky za rady nerady, to že má jít k Mudr. vím, ale je dospělý a ja ho tam na sílí asi těžko potáhnu, když je tvrdohlaví jako mezek a ještě se stydí :mrgreen: ale díky :palec:

Ani tyčí bych se ho už nedotkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
10.5.23 11:20
@Královna Kosmíru píše:
Ani tyčí bych se ho už nedotkla.

Presne! :potlesk: :palec:
Vidiš to mě ani nenapadlo.

Hele zakladatelko, radsi si zajdi na gyndu.
Jen tak pro informaci jestli to je nejaka pohlavni nemoc a nakazil te tak 90% pripadu vzdy zenska trpi na tyhle srajdy vice nez chlap a u spousty se taky projevuji priznaky pozdeji nez u chlapu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí