Nedávám to psychicky v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, asi se potrebuji vyzpovidat, dělala jsem v jedné praci, kde mě to bavilo, bavil mě ten kolektiv, ale peníze za to nestáli, ale nevadilo mi to, protože jak říkám, bylo mi tam fajn, bydlela jsem u rodičů, tak jsem neměla tak velké výdaje. Nasla jsem si pritele o 30 km dál a po pár měsících jsme se přestěhovali do jeho města a mě se za ty peníze nevyplatilo dojíždět, ptala jsem se ve firmě, zda mi dají na dojíždění, ale bohužel, tak jsem dala výpověď.
Našla jsem si práci 10 minut od domu, práce jako taková by mi nevadila, ale dělám v ženském kolektivu a to mě fakt sere, chodím domů totálně psychicky vydeptaná a už nevím co dělat,neustále se v práci hádáme, nefungujeme proste jako kolektiv a nikdy tak fungovat nebudeme.Taky jsem furt dělala osmičky a teď dělám 12ky a jsem vyčerpána. Dělám v té práci rok a půl a pořád jsem si na ty ženský nezvykla.
Hledám práci už půl roku, ale nikde nic moc není, a ldyž už se něco najde, je to třeba půl hodiny cesty, ale za nulový peníze.
Chtěla bych nejraději dělat z domova, ale nemám na to asi vlohy, ani nevím, co bych dělala + strach z toho, že by to nevydělávalo.
Přítel dělá v malé firmě už 6 let a pracují tam jen muži, ženy dělají jen v kanclu, a žádná jiná práce pro mě tam není. Už je mi i jeho líto, že semnou zažívá ty blbý nálady z práce.
To je šílený, kvůli čemu se pořád hádáte? Radu bohužel nemám, ale chápu tě, to musí být děsně vyčerpávající. Jedině prostě dál hledat novou práci, a doufat že se nějaká objeví a nebude to tam v bledě modrém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemohl by ti přítel nebo jeho známí něco dohodit? Zkusit třeba rozhodit sítě takto?
Možná změna oboru, jestli v tvém původním není práce? Jak intenzivně hledáš?
Určitě bych se snažila odtud co nejrychleji vypadnout. Tohle je hrozný a vůbec nechápu, o čem se tam ty slepice furt hádají? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, já si prostě myslím že ty tvoje chyby jsou prostě tím že tam jsi krátce. Ono je to v dnešní době úplně na prd v tom že dneska člověk nastoupí do práce a nadřízení očekávají, že během dvou týdnů bude fungovat tak jako lidi kteří tu práci už dělají roky jenže ono to prostě dost dobře nejde, alespoň ne ve všem…
Mně by spíš otrávili ty špatné vztahy na pracovišti a ty pomluvy. Možná bych pomalu zkusila rozeslat pár životopisů a oběhnout nějaké pohovory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechces si to prebrat s psychologom - ako to riesit, hladat pre seba vhodnu pracu? ked tak citam tvoj text, asi by som to na tvojom mieste skusila. ked si z prace vydeptana, moze ti pomoct nahlad zvonku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc tě chápu a přeji hodně trpělivosti a hlavně železné nervy. Já to mám v práci podobné, ale jelikož mám 3 děti a takhle placenou práci a ještě jenom na ranní směnu v okolí nenajdu tak musím držet krok a hubu. 🤞Hodně štěstí 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, asi se potrebuji vyzpovidat, dělala jsem v jedné praci, kde mě to bavilo, bavil mě ten kolektiv, ale peníze za to nestáli, ale nevadilo mi to, protože jak říkám, bylo mi tam fajn, bydlela jsem u rodičů, tak jsem neměla tak velké výdaje. Nasla jsem si pritele o 30 km dál a po pár měsících jsme se přestěhovali do jeho města a mě se za ty peníze nevyplatilo dojíždět, ptala jsem se ve firmě, zda mi dají na dojíždění, ale bohužel, tak jsem dala výpověď.
Našla jsem si práci 10 minut od domu, práce jako taková by mi nevadila, ale dělám v ženském kolektivu a to mě fakt sere, chodím domů totálně psychicky vydeptaná a už nevím co dělat, neustále se v práci hádáme, nefungujeme proste jako kolektiv a nikdy tak fungovat nebudeme. Taky jsem furt dělala osmičky a teď dělám 12ky a jsem vyčerpána. Dělám v té práci rok a půl a pořád jsem si na ty ženský nezvykla.
Hledám práci už půl roku, ale nikde nic moc není, a ldyž už se něco najde, je to třeba půl hodiny cesty, ale za nulový peníze.
Chtěla bych nejraději dělat z domova, ale nemám na to asi vlohy, ani nevím, co bych dělala + strach z toho, že by to nevydělávalo.
Přítel dělá v malé firmě už 6 let a pracují tam jen muži, ženy dělají jen v kanclu, a žádná jiná práce pro mě tam není. Už je mi i jeho líto, že semnou zažívá ty blbý nálady z práce.