Práce v MŠ kuchyň

3
23.2.24 05:47

Prace v Mš kuchyň

Zdravím, dostala jsem nabídku na práci v Mš v kuchyni jako pomocná síla, je tady někdo kdo mi může odpovědět co vše je náplň práce, jaké jsou platové podmínky a kolik Vás v kuchyni na počet dětí je? U nás se jedná o 5 tříd s cca 100 dětmi. Děkuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34332
23.2.24 06:59
@Ja315 píše:
Zdravím, dostala jsem nabídku na práci v Mš v kuchyni jako pomocná síla, je tady někdo kdo mi může odpovědět co vše je náplň práce, jaké jsou platové podmínky a kolik Vás v kuchyni na počet dětí je? U nás se jedná o 5 tříd s cca 100 dětmi. Děkuji. :lol:

Tak už z názvu pozice je jasný, že jako pomocná síla budeš dělat vše, co je potřeba. Pomoc při chystání jídel, mytí nádobí, výdej jídel atd. Každá školka to má zavedené jinak. Plat se dozvíš u pohovoru, ale žádná sláva to asi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
23.2.24 07:13

Opravdu si myslíš že ti dokážeme odpovědět na tvoje dotazy adekvátně? Každá školka to má jinak, prostě budeš holka pro všechno, počítej s minimální mzdou při plném úvazku, žádná hitparáda to nebude. A nechápu proč se na to nezeptáš ve školce kde jsi tu nabídku dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
23.2.24 07:32

Plat kolem 75000, spousta volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.24 10:51

Můžu. Čtyři třídy, cca 80 děti denně. Pomocná kuchařka, pracovní úvazek na 6 hodin. Mzdu ti neřeknu, to záleží na okolnostech a všude je to jinak. U nás pracovala od 10 do 16 hodin. Přípravné práce, výdej obědů, mytí nádobí, odpolední svačiny, celkový úklid v kuchyni a na kuchyňkách. No a když vypadla kuchařka, tak musela zamakat i v kuchyni při vaření. Hele, je to fyzický náročná práce, ne že ne. Výhoda je, když máš dítě v té samé školce nebo vůbec školního věku. Jsou volné všechny svátky, víkendy, o jarních prázdninách se ale normálně dělá. O letních prázdninách se drží služby a poslední týden už se normálně dělá. Pokud je vedoucí kuchyně rozumná, tak se vždycky domluvíte, jak to komu vyhovuje. Nečekej, že si z práce odneseš nějaké jídlo nebo suroviny, tak maximálně, když zbyde pečivo nebo polévka, nějaká příloha a tak. Obědy si brát nemusíš, pokud ano, platíš normální cenu, u nás to bylo dotované zaměstavatelem.

• Citovat
  • Upravit
532
23.2.24 15:10

Je to tak, jak píše anonymní. Rano rozvést a nalit caj, mazat Chleby, krájet ovoce a zeleninu, chystat svačiny, pomáhat při vareni. Tahání těžkých hrncu. Po svacine obejít čtyři kuchynky, dat do mycky talíře, prichystat na vozík nádobí na oběd. Rozlevani polévek do mísy, nandavani obědu dětem, opět uklid nádobí do myčky, a odpoledne přichystat svačiny. To je ti, co u naši pomocné kuchařky vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat