Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, byla jsem u nasich na obede a mela jsem prazmu, ale vsimla jsem si, ze konec nebyl uplne bily, ale ruzovy…takze asi nepropeceny, i kdyz se rozpadal… To ruzove jsem nesnedla, ale i tak jsem z toho nervozni…:-/// Jsem ve 23.tydnu..
Prijde mi to zbytecne se tim trapit.. ![]()
Obcas mam pocit, ze se tohle vsechno prehani… ![]()
Ja jsem plasan a prave nevim jestli ten nepropeceny kousek nemuze ovlivnit ten zbytek ryby…?
Myslím, že zbytečný stres těhotenství uškodí víc než kousek nedopečené ryby, který si ani nesnědla (zbytek ryby byl upečený, na tom ten kousek fakt nic nezmění). Takže to nech plavat a těš se na miminko ![]()
Ja jim naprikla sushi normalne.. Ne v takove intenzite, ale v poho…
Nejsme primorsky stat… = vsechny ryby -morske, jsou dovazeny hluboce zamrazene, coz nici 98% bakterii a potvurek…
Fakt bych se nebala…
Zacinej se spis stresovat tim, co budes pouzivat za plenky ![]()
Tak vidis
to jsou dulezitejsi veci nez kus nedopeceme ryby
ja nezodpovedne navstivila horskou drahu a snedla karcinogenni klobasu… Lekar se jen smal a rikal, ze je dulezite, ze mne bylo dobre a byla jsem spokojena ![]()
Diky, ja se proste tech syrovych veci bojim a tohle je cara pres rozpocet..
Ja som sa práve vrátila zo sushi-baru. Chodím tam už roky, kvalita vždy výborná, tak prečo nie…
Neboj, nic se nestane:-) Pokud jsi ten nedopečený kousek nesnědla, nic se neděje a pochybuji, ž by to ovlivnilo zbytek ryby:)
Tatarák by byl asi jiná liga ![]()
Ale chápu tě, já v těhotenství nejedla ani hermelín ![]()
No… Ja treba zjistila, ze jsem tehotna docela pozde, vzhledem k neplanovanemu a nejakym zdr. komplilacim..
Jedla jsem jak tatarak, tak sushi.. ![]()
Tatarak ted uz radsi vynechavam, ale sushi na overenem miste? Proc ne…
Jim na co mam chut ![]()