Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky s některýma z vás jsem již někde povídala.
Dnes bych měla být podle MS 7+3 tt. Byla jsem na utz, ale nedopadlo to asi tak jak jsem doufala.
Předtím jsem byla jen na utz 5+1, kde odpovídalo 5tt, dnes sice velikost od té doby odpovídá, ale srdíčko se mu nějak nezdálo. Chvilku bilo a kdy hýbnu sondou tak zas chvilku nebylo.:( Říkal, že sám neví, že mám přijít za týden. Že Mohlo dojít k oplodněni pozdeji a nebo to srdíčko nefunguje tak jak má.
Již mě nen tolik blbě jako v 5tt nezvracím už se snažím normálně jíst. Prsa bolí, ale nijak nekrvácím nešpiním nic.
Týden bude pro mě teď trvat asi jako rok:(
Jsem trochu cíťa je to moje první těhu.
Děkuji všem za vlídná slova.
@luciekal Chápu tě, ještě si živě pamatuju, jak jsem to sama prožívala… ale musíš vydržet. Z toho týdne neplaš, to často nevychází… a jaký ti dělali utz, vnitřní nebo vnější?
@luciekal ..Zatim bych se tim nenechala vystrasit, a snazila se na to nemyslet..Urcite to dopadne dobre
Vim ze nejde nemyslet na to, ale jeste je to u tebe brzy, nevis kdy jsi mela ovulku, tak vyckala do dalsiho utz
@luciekal neboj se…vůbec nic to nemusí znamenat ![]()
Mysli pozitivně..na negativa je času dost.
Taky se pořád bojím, aby se něco nezvrtlo a hlídám se jak pes ![]()
Bude to dobrý…uvidíš že jo ![]()
@Andy27 člověk si říká buď pozitivní prckovi to jen prospěje, ale já si vše dost beru tak to jde těžko. Moc Děkuji za reakci.
@luciekal Je to doktor od doktora, zrovna tady jsem několikrát četla, že jeden nic neviděl a poslal na revizi a další viděl miminko a srdíčko a nakonec se narodilo zdravé miminko…
vím, že nemyslet na to nejde… ale snaž se zabavit něščím jiným
@Komteska80 Jééé to je hezké jak ti tam svítí Lucie:))))
Taky držím palečky. Ono se to říká byt pozitivní nemyslet na to, ale jak všechny známe hůř se to děla.
nejvíc se mi nechce mezi lidi.Ve čtvrtek jdu znova a v pátek mám narozeniny. Tak doufám, že to bude dobré.
@avm3 On miminko viděl srdíčko taky, ale tlouklo jen někdy. On sám říkal, že neví.
Nejhorší bylo když to zkoumal a nic neříkal začla jsem být nervozní a on se pta co se děje, že tak rychle dýchám a já že jsem nervozní. Ale vzal tam přítele, kterému to vysvetli stejne jako mě. Předtím, me ještě říkal, že si nechává tatínky volat až pokud je to ok…
@luciekal Fakt klid… ono teď nic neovlivníš… takže se něčím zabav a nemysli na to.
@luciekal ..prosimte me dneska vystrasily ozvama, ze jsou spatny. A nechaj si me tam..A pak ze ne ze je to ok.Ale ja uz byla na infarkt ze
furt neco..A to jsou lekari ![]()
Ahoj,
jestli jsi byla minule 5+1 (což je už 6tt) a ultrazvuk odpovídal 5tt, tak jsi dost možná otěhotněla trochu později.. ultrazvuk mohl odpovídat 6+cosi a mohlo to být na hraně, aby srdíčko vůbec bylo vidět.. proto mohlo být vidět jen z určitého úhlu.. moc držím palečky, aby ti ten týden co nejrychleji utekl a ty ses dozvěděla dobrou zprávu ![]()
Hlavně myslet pozitivně. Já tě chápu, taky jsem ty začátky hodně prožívala (ne, že bych to teď už neprožívala, ale co cítím pohyby, je to o něčem jiném, než čekat na ultrazvuk). Ze začátku je to měření týdnů hodně nepřesné. Sousedovic dceru taky strašili srdíčkem a teď má krásnou a zdravou holčičku
Hodně sil přeji, chápu, že to bude dlouhý týden.
@luciekal píše:
@Komteska80 Jééé to je hezké jak ti tam svítí Lucie:))))
Taky držím palečky. Ono se to říká byt pozitivní nemyslet na to, ale jak všechny známe hůř se to děla.
nejvíc se mi nechce mezi lidi.Ve čtvrtek jdu znova a v pátek mám narozeniny. Tak doufám, že to bude dobré.