Kvalita 3D utz Brno

Marry11
20.3.14 13:23

Kvalita 3D ulz Brno

Měla bych dotaz:
nemá někdo zkušenosti z 3D ulz v Brně.
Naše mimčo je dobře snímatelné nebo v Brně FN Bohunice mají nejlepší 3D ulz?

Které centrum, co se týká kvality je nejlepší. Vím, že záleží na poloze mimča a placentě, ale mám pocit, že prenatal byl takový dost zrnitý.

Nemá někdo čerstvé zkušenosti.

Prenatal, Hellios nebo FN Bohunice.

Ale asi zajdeme do Bohunic určitě a napadlo mně když to jde tak pěkně jít na zkoušku ještě do 1 centra.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
20.3.14 13:24

Posílám ukázku nejradši bych šla hned ted znova je tam nádherně :lol: Ale třeba to byla náhoda a už to nikdy takový nebude. I během přehrávání se hýbala a přitom to nebylo zrnité.
My byly na ulz v Helliosu u prvního a to byla katastrofa ani 1 se nevydařila i během snímání to byl jak mimozenštan :lol:

• Citovat
  • Upravit
2880
20.3.14 13:40

Ja byla v Prenatalu a fotky i video krásné, rozhodne ne zrnite, ale byla jsem teda ve vyšším tydnu než příspěvek nade mnou, myslim 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.3.14 14:00

V prenatalu mají zrnité takový do oranžova to 2D ne?

Já nevím to je už 3 roky. hellios měl lepší barvy, ale zato 3D bylo rozmazané. A to jsme tam byly 2×.

Ale asi je to spíš miminkama než přístrojema.

J8 to mám zadarmo :lol: :lol: natočily malou během screeningu, ne že bysme už někde byly. ale máme čas to jo, ale když mám omezený možnost dnů kdy mohu někam jít tak musím i všude se objednávat předem. Viz manžel mně dal seznam dnů co nikdy nemůže :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky