Nedopečené kuřecí maso

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
27.10.24 03:25

Nedopecene kureci

Prosím radu. Syn 10let, na pobytu kuřecí stehno, ji, asi čtvrté sousto u kosti jsem si všimla ze je skoro syrové., krvavé. Vršek bílý byl, pod tím níž uz ne. Všimla jsem si toho na kosti, tudíž od té kosti ten kousek snědl. Stopla jsem ho ale určitě kousek nebo dva mel… zavládla panika, po večeři dostal 2tablety živočišného uhlí. Plánují mu dat i rano… pokračovat nebo pak uz jen probiotika a modlit se? Dekuji velmi za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8795
27.10.24 03:57

Tvá hysterická reakce je horší pro syna, než že jednorázově snědl nedopečené maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.10.24 04:12

@Kelsey1 Dekuji za přínosný komentar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
27.10.24 04:21

Syrové kuřecí je průšvih, může být kontaminované salmonelou nebo campylobacterem, v tuto chvíli asi už nic neuděláš, takže bych se dala asi na to modlení… držím palce, ať je malý v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
27.10.24 05:55

Nic neuděláš. Pokud bylo maso kontaminované, uhlí ani probiotika už to nezachrání. Prostě jen počkat a doufat.

• Citovat
  • Upravit
44171
27.10.24 06:09

Syn se pravděpodobně takto už víckrát nakazil campylobakterem. Hlavně v létě na brigádách obědvá různé fastfoody s kuřecím. Živočišné uhlí nepomůže. Byla bych ale v klidu. Jde i léčitelnou a při dodržení hygieny v domácnosti nepřenosnou infekci. Těžší a vleklé formy se léčí ATB, ty měl. Nikdo další se od něj nikdy nenakazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.10.24 06:28

@1Pears1 dekuji… a vždy přestal tedy doma? Po jaké době mel příznaky od požití a jak dlouho trvaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí