Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podobná zkušenost je, že můžeš nebo nemusíš být těhotná, pokud se nechráníš. Za mě zbytečný spěch, ale dneska se to tak dělá. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mam více méně pravidelný cyklus 30-33 dni ale s přítelem jsme spolu spali asi v době plodnych dni a době ovulace (nesleduji to nevim ale bylo to v půlce cyklu ) praktikujeme přerušovaný sex ( ani jednomu by nevadilo kdybych nahodou byla těhotná na potrat bych nikdy nešla) a ja to mela mit 16 ho a zatim vubec nic mam akorát výrok a bolesti podbřišku jako bych to uz měla test jsem si dělala 16 a dneska ( 19 ho ) a oba negativní myslite ze bych mohla být v tom? Nebo jit na krev a tam by uz to meli zjistit? Mate někdo podobnou zkušenost?
jsem na tom uplně stejně, jen jsem to čekala 17.6. ms nikde, test nic a bolí mě jak řped porodem spodek
Sama pises ze mas cyklus ,,vicemene" pravidelny. Tak tomu jeste den/dva dej
.
@Anonymní píše:
@pampeliškaluna chtela by jste byt tehu ?
jasný, a moc ..syn chce partáka
@Anonymní píše:
@P4ja co tim myslíte zbytečný spěch? Nejak nechápu![]()
Že hned každá letí na krev a na utz a kdovíco ještě. Studuje každé píchnutí. Vždyť je to pořád 50:50, a pokud to člověk vyloženě nepotřebuje vědět hned kvůli nějaké medikaci a nebo zdravotním problémům, tak to fakt nechápu.
@P4ja tak ja to treba potřebuju vědět k vuli štítné zlaze proto tak plaším ![]()
@Anonymní píše:
@P4ja tak ja to treba potřebuju vědět k vuli štítné zlaze proto tak plaším
Tak běž na krev a uvidíš.
@Anonymní píše:
@P4ja tak ja to treba potřebuju vědět k vuli štítné zlaze proto tak plaším
v tomto případě běž na krev,ale ještě se mi nestalo,že bych měla test falešně negativní a obě těhotenství jsem zjistila cca týden před očekávanou menstruací,test to v tu dobu už ukázal.I když jsem četla o případech,že to test ukázal později,ale píšu vlastní zkušenost.
Ahoj mam více méně pravidelný cyklus 30-33 dni ale s přítelem jsme spolu spali asi v době plodnych dni a době ovulace (nesleduji to nevim ale bylo to v půlce cyklu ) praktikujeme přerušovaný sex ( ani jednomu by nevadilo kdybych nahodou byla těhotná na potrat bych nikdy nešla) a ja to mela mit 16 ho a zatim vubec nic mam akorát výrok a bolesti podbřišku jako bych to uz měla test jsem si dělala 16 a dneska ( 19 ho ) a oba negativní myslite ze bych mohla být v tom? Nebo jit na krev a tam by uz to meli zjistit? Mate někdo podobnou zkušenost?