Nedostatečná erekce, prosím radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
15.5.26 15:06
@JancaS84 píše: Více

Ono to vacsinou o tom pindurovi ani nie je… A casto netreba ani spodare vyzliekat.
Ale je to aj o odbere krvi, ultrazvuku obliciek, prostaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1851
15.5.26 15:26

Manželovi sice není tolik, ale bere antidepresiva a tam je bohužel vedlejší účinek stejný (při dlouhodobém užíváníní). Na doporučení urologa bere vitaminy od dr.max 3bullus a fungují. Ale je potřeba si ověřit, zda to s jeho léky může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 16:19

@ALIPELI děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
18144
15.5.26 16:28

Mně na těchto diskuzích vždycky přijde nejsmutnější to, že chlap má problém, řešit to nechce a ženská se může přetrhnout, aby to vyřešila za něj.
Já bych se na to vyprdla, když nechce. Ještě se bude tvářit jak oběť, která byla vmanipulovaná do toho, že s tím MUSÍ chudák něco dělat. Řekla bych mu, že buď to začne řešit, nebo si to já vyřeším po své ose.
Chápala bych, kdyby to řešil, lítal po doktorech a nic nezabralo. Ale že si panáček řekne, že on to řešit nebude, tak to nechápu. No tak asi mu to až tak nevadí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 16:37

@bigl ano, souhlasím. Ale já nechci sex s někým jiným. Mně se můj manžel líbí a vzrušuje mě, nechci ho podvádět. Snaží se mě uspokojit jinak.

• Citovat
  • Upravit
18144
15.5.26 16:44
@Anonymní píše: Více

Tak měj sex s ním a ber to, co ti nabízí- prsty a ruce.
On tě asi nemá až tolik rád, když není schopen si ten problém začít řešit, už jen proto, aby se mohl pomilovat se svojí ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 16:44

Našla jsem tu andrologickou kliniku, řeknu mu o tom. Když odmítne, tak bohužel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.26 16:45

@bigl to, že mě nemá tolik rád si opravdu nemyslím. Ale samozřejmě tvůj názor na věc.

• Citovat
  • Upravit
18144
15.5.26 16:46
@Anonymní píše: Více

Ano, je to můj názor. Já bych to vnímala tak, že mu na mně nezáleží. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.5.26 17:35

To bude těmi prášky na tlak. Z čeho ho má vysoký? Nepomohla by celková změna životního stylu?
Brát v tomhle věku prášky na tlak mi přijde hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 17:40

@Nevšední… Vypadá to na dědičnost

• Citovat
  • Upravit
2955
15.5.26 18:11
@Nevšední… píše: Více

Ale zase lepší než aby to s ním seklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.5.26 20:01

No, ja ich beriem asi od svojich 36… Stres, dedicnost? Dovod byva casto neznamy.

Ale faktom je, ze geny su svina… Podedil som same „lepsie“ veci a dieta, zda sa, tiez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
15.5.26 20:19

Já beru prášky na tlak a betablokátory od 27 let - holt jsem to podědila po mých předcích, respektive teda u nás mají ten problém hlavně ženské a dědilo se to po generace, ženy v naší jedné větvi umíraly mezi 45 - 55 lety na mrtvice a infarkty. Jinak můj ex měl taky taky tenhle problém po tom, co začal brát prášky na tlak, tak jsem ho vyhnala k praktické, aby mu je změnila, tak dala jiné a pak to bylo ok. Stačila tam u ní říct jedna věta. A to to ještě ani nemusel říct celé, protože se lékařka dost rychle dovtípila a dořekla to za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí