Nedostatečné vzrušení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.8.23 04:46

Nedostatečné vzrušení

Dobrý den, mám takový problém a prosila bych o jakoukoliv radu. S přítelem jsme spolu už asi půl roku, ale i přesto, že mě vizuelně moc přitahuje, je pro mně nejkrásnější kluk na světě, voní mi a děsně ho miluju, nejde mi s ním spát. V hlavě to funguje skvěle, moc po sobě toužíme oba, jsme mladí a je to pro nás vlastně větší téma. Problém je, že já nemůžu. Všechno jde skvěle jak by mělo, chci ho, ale tam dole jako by můj „orgán nefungoval“. Nezvlhčuje se, ani nijak nepřipravuje a pak to hrozně bolí. Několikrát se nám to spolu povedlo a bylo to pak moc krásný, ale to ta předehra musela vážně trvat klidně hodinu a i tak to trochu bolelo. Jindy to vůbec nejde. Skoro, jako by moje pochva nebyla spojená s mými myšlenkami. Přítel je moc chápavý a dává mi čas (v minulosti jsem byla znásilněna) a já bych to ráda vyřešila kvůli nám oběma a trápí mě to. Také mě napadlo, že mám podle rentgenu konstitučně zmenšené některé orgány, tak jestli tam prostě nejsem jen moc malá? Předem děkuji za jakékoliv rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
31.8.23 06:06

@LesniPotvurka
Pokud jste mladí, pokud to skutečně „v hlavě“ funguje dobře a pokud Vás přítel v předehře dost vzruší, je to sice u mladých lidí divné, nicméně je řada alternativních bylinných řešení až po lubrikační gely a hormonální gely a čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí