Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím si, že těhotná nebudes, klid. Jestli bereš pravidelně
jen máš z nějakého důvodu rozházeny cyklus. Vše se spraví
kdy se měla MS dostavit? Dneska?
@mamina89
Děkuji z uklidnění ![]()
No jakoby minulý týden, dnes byl první den, co jsem měla nasadit nové platíčko :/
Já osobně bych brala další platicko, abych byla chráněna a zašla na kontrolu k Mudr, kde bych jí to sdělila. Ale neboj, jestki bereš HA a test neg. Nejsi těhotná ![]()
Mne po nekolika letech krvaceni vymizelo uplne, taky jsem poprve blaznila, a delala si testy. Dle mudr normalni vedlejsi ucinek a ja jsem ta nej vdecna. Nekdy se stane v pauze ze trosku zaspinim, takze intimku pro sychr ![]()
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nezažil něco podobného jako teď já.
nevíte někdo, jestli bych mohla být opravdu těhotná, když jsem nikdy tabletku nevynechala? Vím, že to celý může znít stupidně, ale opravdu jsem z toho strašně v nervu a prosila bych nějakou radu 

Od 17 let beru antikoncepci, kterou jsem před 7 měsíci musela změnit, protože na mě byla už moc slabá (teď je mi 19).Teď beru Foxinette neo a zatím těch 7 měsíců bez problémů až do teď. Měla jsem mít menstruaci, ale ta se nedostavila, zkoušela jsem pro jistotu i test, který vyšel negativně. Trochu se mi ulevilo, ale mám bolesti prsou a pichlavou bolest u levého vaječníku :/ samozřejmě jsem volala lékařce, která mi sdělila, že mám za týden zkusit další test a pak zavolat, ale ty nervy mi nedají čekat takhle dlouho a dělat jakože nic
(Prosím anonym)