Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky přítel mě právě dostává hrozne do úzkých a ničí mě po psychické straně nevím co mám dělat.
najednou mi napsal z práce z ničeho nic ze chce testy DNA ze mi nevěří ze je to jeho
úplně mě to ničí protože jsem si myslela že si věříme a milujeme se proto jsme chtěli založit rodinu. Jsem v 6měsíci nemam problém na testy jít protože vím 100% ze je malička jeho ale mam už problém snést jeho protože jsem myslela že mi věří a nevěří je to strašný pocit
nevím vůbec co dělat už s ním ani to dítě nechci protože mi to přijde jako vyhýbani se tomu… Je pravda ze jsem ho jednou podvedla je to sice dávno a stalo se to jednou tenkrát jsem se k tomu přiznala protože jsem s tím nehola žít bylo to dávno předtím než jsem otěhotněla ale dává mu to důvod nevěřit
každopádně za tu dobu jsem čekala ze mi věřit začal ostatně to i tvrdil.. Přijde mi ze ho někdo ovlivňuje protože tohle už není možný a ještě když s tím přišel v 6tem měsíci :/ na testy jdu ale nevím zda to s ním vydržím
mám rizikové těhotenství a nesmím se nervovat a tak a on mě dostává porad do kouta
doufám ze v pořádku donosímo malinkou na ničem jiném mi už nesejde hlavně na ni
Jakdlouho to je co jsi byla nevěrná? no je to těžké
, nevěra ve vztahu tu důvěru zničí a trvá to roky než se důvěra obnoví někdy se neobnoví takže prostě má strach že jsi byla nevěrná zase. Normálně mu na testy kývni a řekni že tě to mrzí co se stalo, až bude mít v ruce testy tak se uklidní. asi ho ta nevěra moc bolí a ted už asi víš že jsi mu to neměla vůbec říkat
. neni s tim srovnaný a možná nebude nikdy ![]()
Šla bych v klidu. Oni ti chlapi si fakt nemůžou být jisti, zvlášť pokud jsi mu už zahla
A čemu se divíš? Ty jsi mu byla nevěrná, ale tebe ničí, že chce DNA testy? Jeho třeba zase ničí ta nejistota, že když už jsi to jednou udělala, klidně jsi mohla několikrát znovu, aniž by to věděl.
A řeknu to natvrdo, na jeho místě bych chtěla to samé. Vždyť ve svojí podstatě o nic nejde, ne? Pro tebe je to odběr krve navíc a pro něj ujištění, že miminko je jeho a že ti tedy věřit minimálně v tomto může.
V plno jiných diskuzích se tu dočteš, že pro ženy je těžké věřit a překousnout nevěru u muže, že to v sobě mají i několik let. Tak chlapi to mají stejně, už si u tebe podle mě nikdy 100% jistý nebude.
No… nadsena bych z toho taky nebyla, ze mi partner neveri
Ale podstoupila bych to pro klid v rodine. Nicmene horkost by ve me zustala naporad ![]()
Zakladatelko, sice chápu, že Tě to mrzí, jelikož mě by se to rozhodně dotklo, ale poté, co jsem na eMiminu přečetla několik diskuzí, kde se řeší, kdo je otec, se Tvému příteli v podstatě ani nedivím. Třeba sem zabrousil, přečetl si v oněch diskuzích rady, že ty, které nevědí, s kým čekají dítko, hlavně nemají nic řešit, stresovat se, a že není důležité, kdo dítě zplodil, ale kdo ho vychovává. Samozřejmě mu na důvěře nepřidala ani Tvá nevěra, kterou z hlavy nedostane, i kdyby storát chtěl.
@Terka98 na test bych klidně šla, nechala ho to zaplatit, ale pro mne by jako partner skončil - ovšem já mému nevěrná nebyla, takže asi tak.. pokud u vás je problém nevěra, tak prostě jdi, třeba se pak uklidní.. a třeba taky ne.
@Markéta80 netrvalo to nijak dlouho stalo.se to jednou a v jednom dni poté to bylo okamžitě ukončeno protože jsem si uvědomila chybu ![]()
@Padme93 ano byla ale jak jsem psala tak se to stalo jednou a jelikož oba pracujem doma a bydlíme s tchyni tak ví že od té doby co se to stalo jsem z tomu neobešla byli jsme spolu každý den teď se do nej začala dobývat jeho bejvala a od té doby se chová úplně jinak :/ na ty testy jdu protože vím jak to je
a když budeme vědět jak to je tak hlavně on bude mít klid pro sebe
![]()
@martina.se nevěra byla jednou a nikdy více pak už jsme se k tomu nevraceli do teď ani nic neříkal a dnes mi napsal z práce takovou blbou SMS a ještě napsal sms!
@Terka98 píše:
@martina.se nevěra byla jednou a nikdy více pak už jsme se k tomu nevraceli do teď ani nic neříkal a dnes mi napsal z práce takovou blbou SMS a ještě napsal sms!
njn, aji to se stává.. někdo ho nahlodal či co tak ![]()
Kdybych žila s mužem, kterého už jsem jednou podvedla, tak bych sklapla paty a ty testy nechala udělat.
Kdyby s tím přišel můj muž, který nemá důvod mi nevěřit, tak by mě to ranilo, ale jak sleduji místní diskuze, ani bych se nedivila, kdyby to chlapi začali vyžadovat plošně.
Najděte si párového či rodinného terapeuta a řešte to vrámci terapie. REspektive pokud by nechtěl, tak tím, že vstoupíte do terapie podmiňte to, že si nechá udělat testy a dopadne to tak, že je to jeho dítě.
Taky bych sla, ale myslim si, ze to mu nepomuze, stejne ti verit nebude…na jednu stranu se mu nedivim, ze ma strach..preji Ti aby se to pak uklidnilo