Nefér jednání vysoké školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem strašně rozhořčená a chtěla bych se zeptat na váš názor. Jsem měsíc po bc. státnicích a v lednu! jsem si dala přihlášku na vysněný navazující obor, pro jistotu jsem si volala na fakultu, řekli mi, že vše OK. Ještě jsem jim psala dopis, přišlo mi, že se mohu přihlásit.
Následovalo první kolo řízení, kde jsem vypracovala 8 stránkový projekt, přijali ho a pozvali do druhého kola.
Dnes jsem na fakultu přijela na přijímačky a dvě ženské mě nechaly hodinu čekat, pak se mě zavolaly, hezky si mě vychutnaly a řekly, že tam absolutně nemám se svým Bc. studiem co dělat, ať jim podepíšu, že jsem na obor vlastně nechtěla a nemohu se tam přihlásit.
Ohradila jsem se, ale nepomohlo to. Podepsala to, teď se mi vše převrátilo, úplně mě ponížily, hledám jiné navazující obory, ale štve mě to jednání. 2 měsíce učení se a týden dovolené v práci mi nikdo nevrátí.
2 měsíce tam mají projekt, za který mě pochválí a na místě pak přijdou dvě baby s tím, že se dohodly, že jsem „moc prakticky zaměřená a na studium vš by mě už byla škoda“Jak se bránit? Už tam nechci, ale jde mi o princip.
prosím anonym
co to je za skolu a obor? Podala bych odvolani k dekanovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v prvé řadě jsi to neměla podepisovat. Ale to už je jedno. Obrat se na děkana nebo proděkana pro studium. Ale pokud tam nechceš, tak nevím, čeho vlastně chceš dosáhnout. Pomstít se těm dvěma babam? Jo, jsou blbý, ale opravdu jsi jim neměla podepisovat, že tam nechceš, když jsi tam chtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
co to je za skolu a obor? Podala bych odvolani k dekanovi.
UPCE… všichni mě před ní varovali, měli pravdu
- Citovat
- Upravit
No kdyz jste jim to podepsala, tak nevim co jeste chcete resit? Tezko rict, jaky k tomu meli duvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
No kdyz jste jim to podepsala, tak nevim co jeste chcete resit? Tezko rict, jaky k tomu meli duvody.
Ano, už prostě nic. Ten podpis byla chyba.
- Citovat
- Upravit
Pokud jsi to podepsala, tak nejak nevim, na čem bys to odvolani stavela… jestli si chces jen stezovat na jejich chovani napis dekanovi, muzes jim udelat treba peknou reklamu nekde… vic asi nedosahnes, podpis byl chyba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak asi jsi to druhý kolo nezvládla, ne? Možná tam byli lepší, než ty
Podepisovat jsi nic neměla, nerozumím, co je to za praxi. No nic, odvolat se můžeš, za to nic nedáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypracovat projekt je jedna věc, ale potom druhé kolo je věc druhá. U nás na VŠ to bylo podobné, nešlo o UPCE, ale museli jsme k přijímačkám na magisterské studium vypracovat projekt, ve druhém kole pohovor o projektu a dalších znalostech, kdo byl z jiného oboru, nedostal se nikdo, z bakalářského se nedostala i tak 1/3 uchazečů. Někteří z jiných univerzit přiznali, že si projekt nechali od někoho zpracovat, nebo jim někdo jiný hodně pomáhal a to se u pohovoru zkrátka pozná. Tím netvrdím, že je to tvůj případ ![]()
- Citovat
- Upravit
Proč si něco podepisovala, kdyby tě nechtěli přijmout, tak ti to snad napíšou ve vyjádření po skončení přijímacího řízení
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem strašně rozhořčená a chtěla bych se zeptat na váš názor. Jsem měsíc po bc. státnicích a v lednu! jsem si dala přihlášku na vysněný navazující obor, pro jistotu jsem si volala na fakultu, řekli mi, že vše OK. Ještě jsem jim psala dopis, přišlo mi, že se mohu přihlásit.
Následovalo první kolo řízení, kde jsem vypracovala 8 stránkový projekt, přijali ho a pozvali do druhého kola.
Dnes jsem na fakultu přijela na přijímačky a dvě ženské mě nechaly hodinu čekat, pak se mě zavolaly, hezky si mě vychutnaly a řekly, že tam absolutně nemám se svým Bc. studiem co dělat, ať jim podepíšu, že jsem na obor vlastně nechtěla a nemohu se tam přihlásit.
Ohradila jsem se, ale nepomohlo to. Podepsala to, teď se mi vše převrátilo, úplně mě ponížily, hledám jiné navazující obory, ale štve mě to jednání. 2 měsíce učení se a týden dovolené v práci mi nikdo nevrátí.
2 měsíce tam mají projekt, za který mě pochválí a na místě pak přijdou dvě baby s tím, že se dohodly, že jsem „moc prakticky zaměřená a na studium vš by mě už byla škoda“
Jak se bránit? Už tam nechci, ale jde mi o princip.
prosím anonym