Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Hezký podvečer,
chtěla bych se zeptat, zda jste neměl někdo obdobnou závadu na chůvičce a zda nemáte tip jak opravit, či na kolik vás vyšla oprava? Při zasunutí chůvičky do stojanu/nabíječky se chůvička občas vypne, i když byla nabitá, nejde pak vůbec zapnout. Baterky jsem včera dala nové (nabíjecí), ale přesto si „dělá“ chůvička co chce a vypíná se ![]()
děkuji za rady, tipy…
Hlásím se. Já ji mám v záruce, je pár dní na reklamaci, tak uvidím, dám vědět. Mně teda ještě u vypnuté (vypne se sama) blikají všechny kontrolky a praská reproduktor.
No, nám taky trošku blbne.
Když ji mám rodičovskou na baterkách a docházejí, tak někdy pípá, jindy se potichu vypne sama.
Nebo začne z ničeho nic hvízdat a musím ji vypnout a zapnout.
Já ani nevím, jeslti ještě v záruce…dostali jsme před narozením mladýho a tomu budou za mědíc 2roky, takže možná ještě tip top bude…jdu mrknout na nějaké opravny…:-(
@Chocolate píše:
No, nám taky trošku blbne.
Když ji mám rodičovskou na baterkách a docházejí, tak někdy pípá, jindy se potichu vypne sama.
Nebo začne z ničeho nic hvízdat a musím ji vypnout a zapnout.
to ano, pokud dochází baterie nebo již není dostatečně nabitá, tak pípá a tím upozorňuje, že je nutné nabít, tedy dát do stojanu…Nicméně mě se nezapne ani ve stojanu..kontakty jsou čisté, baterky nevytekly…zkrátka nic co by se dalo pozorovat zvnějšku ![]()
@Nanda píše:
to ano, pokud dochází baterie nebo již není dostatečně nabitá, tak pípá a tím upozorňuje, že je nutné nabít, tedy dát do stojanu…Nicméně mě se nezapne ani ve stojanu..kontakty jsou čisté, baterky nevytekly…zkrátka nic co by se dalo pozorovat zvnějšku
Ano, ale mě někdy pípá a jindy se jen vypne… takže si říkám, jak mi malá krásně sponká a přitom řve jak tur.
@Chocolate: aha ![]()
tak chůvička je do 4.listopadu ještě v záruce, tak ji necháme zpravit - ikdyž co jsem slyšela o reklamacích ve Philipsu, tak asi moc nepochodíme…ale hlavně jsem bez ní neskutečně nervní..prcek je v prvním patře a dost mi to znepříjemnuje život:-(((
@Nanda Já ji reklamovala raději u prodejce, ne přímo ve Philipsu. Trochu doufám, že to za měsíc nestihnou a vrátí mi peníze. Taky mě fakt naštvalo, že dítě řve a já to neslyším.
Taky to budu řešit u prodejce, v Praze, ale dle mého to stejně posílají do servisu Philipse, ne? Zrovna teď mám prcka v pokojíku, a neví, jestli už usnul nebo co…fakt mě to štve, co si budeme povídat, prostě jsem na ni neskutečně zvyklá…:-((
Slibila jsem, ze se ozvu, jak to dopadlo. Takze 1. reklamace trvala 20 dni a servis to vratil s tim, ze chuvicka funguje. Pry by mohla byt rusena (ackoliv navod atd. tvrdi, ze digi chuvicka rusena byt nemuze). Takze jsme jim napsali par sprostych mailu, vyzkouseli chuvicku u nasich na samote v lese
a kousala se i tam. Natocili jsme vsechny vady na video a reklamovali jsme znova s prilozenym CD. To uz byla pokazena fakt casto. Druha reklamace dopadla uspesne, je to neopravitelna vada a ted vyrizuju s prodejcem vraceni penez nebo aspon vymenu. Philips ale uz nechci, to je jasny, s tim je konec. Navic jsem vygooglila nejakyho prodejce, kterej pise, ze Philips reklamuje castejc nez jiny znacky…
Ja zrovna vcerar dostala vyresenou reklamaci:-)
mam pujcenou vidoe chuvu a sice obraz super, ale vse ostatni na nic…chci neco kvalitniho, tak uvidime:-)
Maminky co jste napsali do reklamačního dopisu? Nenašel by se na nettu nějaký rychlý formulář? Nemám čas dlouhosáhle něco rozepisovat, chuvička se mi pokazila ani ne po 3 měsících provozu
![]()
Nám odešlo na Philipsu 535/00 čidlo po 6 měsících, takže reklamace a vrátili nám peníze v době 30 dnů. Zakoupili jsme Philips 505/00 a bomba. Citlivější, než ty drahé a bez čidla, které se může pokazit… Takže ne vše, co je drahé, je super!
Maminky nemáte některá Adaptér pro dětskou část chůvičky Philips Avent SCD510/00 nebo SCD525/00 nebo SCD535/00. Utrhl se nám kablík, opravit to nejde, záruka neuznaná a nová stojí 600 Kč
(když chůvička stála 1200,–) nebo nemáte někde zkušenost, kde sehnat případně přesně odpovídající jack, aby se to dalo opravit doma??? Děkuji moc
@Třešnička1
Já koupila v elektru věcičku, která se jmenuje PULZNÍ NAPÁJECÍ ZDROJ PŘEPÍNATELNÝ…stála 199,–. Je to jednoduše řečeno adaptér s 6 druhy jacků, tak na to zkus mrknout.