Nefunkční chůvička Philips Avent

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6572
21.10.12 19:07

Nefunkční chůvička Philips Avent

Hezký podvečer,

chtěla bych se zeptat, zda jste neměl někdo obdobnou závadu na chůvičce a zda nemáte tip jak opravit, či na kolik vás vyšla oprava? Při zasunutí chůvičky do stojanu/nabíječky se chůvička občas vypne, i když byla nabitá, nejde pak vůbec zapnout. Baterky jsem včera dala nové (nabíjecí), ale přesto si „dělá“ chůvička co chce a vypíná se :-(((
děkuji za rady, tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
21.10.12 19:17

Hlásím se. Já ji mám v záruce, je pár dní na reklamaci, tak uvidím, dám vědět. Mně teda ještě u vypnuté (vypne se sama) blikají všechny kontrolky a praská reproduktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
21.10.12 19:22

No, nám taky trošku blbne.
Když ji mám rodičovskou na baterkách a docházejí, tak někdy pípá, jindy se potichu vypne sama.
Nebo začne z ničeho nic hvízdat a musím ji vypnout a zapnout.

• Citovat
  • Upravit
6572
21.10.12 19:23

Já ani nevím, jeslti ještě v záruce…dostali jsme před narozením mladýho a tomu budou za mědíc 2roky, takže možná ještě tip top bude…jdu mrknout na nějaké opravny…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
21.10.12 19:29
@Chocolate píše:
No, nám taky trošku blbne.
Když ji mám rodičovskou na baterkách a docházejí, tak někdy pípá, jindy se potichu vypne sama.
Nebo začne z ničeho nic hvízdat a musím ji vypnout a zapnout.

to ano, pokud dochází baterie nebo již není dostatečně nabitá, tak pípá a tím upozorňuje, že je nutné nabít, tedy dát do stojanu…Nicméně mě se nezapne ani ve stojanu..kontakty jsou čisté, baterky nevytekly…zkrátka nic co by se dalo pozorovat zvnějšku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
21.10.12 19:37
@Nanda píše:
to ano, pokud dochází baterie nebo již není dostatečně nabitá, tak pípá a tím upozorňuje, že je nutné nabít, tedy dát do stojanu…Nicméně mě se nezapne ani ve stojanu..kontakty jsou čisté, baterky nevytekly…zkrátka nic co by se dalo pozorovat zvnějšku :-(

Ano, ale mě někdy pípá a jindy se jen vypne… takže si říkám, jak mi malá krásně sponká a přitom řve jak tur.

• Citovat
  • Upravit
6572
22.10.12 07:52

@Chocolate: aha :,(

tak chůvička je do 4.listopadu ještě v záruce, tak ji necháme zpravit - ikdyž co jsem slyšela o reklamacích ve Philipsu, tak asi moc nepochodíme…ale hlavně jsem bez ní neskutečně nervní..prcek je v prvním patře a dost mi to znepříjemnuje život:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.10.12 08:13

@Nanda Já ji reklamovala raději u prodejce, ne přímo ve Philipsu. Trochu doufám, že to za měsíc nestihnou a vrátí mi peníze. Taky mě fakt naštvalo, že dítě řve a já to neslyším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
22.10.12 09:43

Taky to budu řešit u prodejce, v Praze, ale dle mého to stejně posílají do servisu Philipse, ne? Zrovna teď mám prcka v pokojíku, a neví, jestli už usnul nebo co…fakt mě to štve, co si budeme povídat, prostě jsem na ni neskutečně zvyklá…:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
30.11.12 16:32

Slibila jsem, ze se ozvu, jak to dopadlo. Takze 1. reklamace trvala 20 dni a servis to vratil s tim, ze chuvicka funguje. Pry by mohla byt rusena (ackoliv navod atd. tvrdi, ze digi chuvicka rusena byt nemuze). Takze jsme jim napsali par sprostych mailu, vyzkouseli chuvicku u nasich na samote v lese :roll: a kousala se i tam. Natocili jsme vsechny vady na video a reklamovali jsme znova s prilozenym CD. To uz byla pokazena fakt casto. Druha reklamace dopadla uspesne, je to neopravitelna vada a ted vyrizuju s prodejcem vraceni penez nebo aspon vymenu. Philips ale uz nechci, to je jasny, s tim je konec. Navic jsem vygooglila nejakyho prodejce, kterej pise, ze Philips reklamuje castejc nez jiny znacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
30.11.12 21:19

Ja zrovna vcerar dostala vyresenou reklamaci:-)
mam pujcenou vidoe chuvu a sice obraz super, ale vse ostatni na nic…chci neco kvalitniho, tak uvidime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.4.13 20:41

Maminky co jste napsali do reklamačního dopisu? Nenašel by se na nettu nějaký rychlý formulář? Nemám čas dlouhosáhle něco rozepisovat, chuvička se mi pokazila ani ne po 3 měsících provozu :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
5.4.13 22:18

Nám odešlo na Philipsu 535/00 čidlo po 6 měsících, takže reklamace a vrátili nám peníze v době 30 dnů. Zakoupili jsme Philips 505/00 a bomba. Citlivější, než ty drahé a bez čidla, které se může pokazit… Takže ne vše, co je drahé, je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.10.14 09:09

Maminky nemáte některá Adaptér pro dětskou část chůvičky Philips Avent SCD510/00 nebo SCD525/00 nebo SCD535/00. Utrhl se nám kablík, opravit to nejde, záruka neuznaná a nová stojí 600 Kč :cert: :cert: :cert: (když chůvička stála 1200,–) nebo nemáte někde zkušenost, kde sehnat případně přesně odpovídající jack, aby se to dalo opravit doma??? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
23.10.14 09:53

@Třešnička1
Já koupila v elektru věcičku, která se jmenuje PULZNÍ NAPÁJECÍ ZDROJ PŘEPÍNATELNÝ…stála 199,–. Je to jednoduše řečeno adaptér s 6 druhy jacků, tak na to zkus mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí