Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, poradíte…jaké se vám osvědčily chůvičky, jaká značka. Prosím, poraďte.
Aventky jsou hodně poruchové, nemám to z doslechu, ale ze zkušeností, maj malej dosah a chrastí v nich(pro ty, který by se do mě chtěly pustit:vím, že záleží na spotřebičích a ostatních „vlnách“-i přesto jsou poruchové)
Mně Motorola. Koupuila bych si chůvu jědině od výrobce, který se elektronikou zabývá, vyrábí např. vysílačky, telefony, apúod. Určitě bych si nekoupila chůvu nějaké značky jen proto, že vyrábí všechno, např. kočárky, kosmetiku, příkrmy…nebudu jmenovat, abych se někoho nedotkla, proto si domyslete. Uvedu příklad - nekoupila bych si chůvu Hami
![]()
@sad 1 píše:
Mně Motorola. Koupuila bych si chůvu jědině od výrobce, který se elektronikou zabývá, vyrábí např. vysílačky, telefony, apúod. Určitě bych si nekoupila chůvu nějaké značky jen proto, že vyrábí všechno, např. kočárky, kosmetiku, příkrmy…nebudu jmenovat, abych se někoho nedotkla, proto si domyslete. Uvedu příklad - nekoupila bych si chůvu Hami![]()
![]()
![]()
![]()
ale avent ona mmyslím philips avent
![]()
@Alenka21 píše:
Aventky jsou hodně poruchové, nemám to z doslechu, ale ze zkušeností, maj malej dosah a chrastí v nich(pro ty, který by se do mě chtěly pustit:vím, že záleží na spotřebičích a ostatních „vlnách“-i přesto jsou poruchové)
Hodne zalezi na konkretnim modelu, dostala jsem pouzite asi 5 let stare a kdybych ji omylem nerozbila tak ji mame do ted. I ted mame Avent a jsou bezproblemove
Příspěvek upraven 19.10.12 v 20:03
Nový Avent nechrastí, nešumí a poruchy taky nemá. Máme digitální za 1700 cca, myslím že z http://www.detske-chuvicky.cz/…ilips-scd505, máš tam i porovnání a podrobné info od erudovaného prodejce. poradí na míru. My jsme chtěli s adaptérem i na baterky, dlouhý dosah, a jsme fakt spokojení.
@sad 1 píše:
Mně Motorola. Koupuila bych si chůvu jědině od výrobce, který se elektronikou zabývá, vyrábí např. vysílačky, telefony, apúod. Určitě bych si nekoupila chůvu nějaké značky jen proto, že vyrábí všechno, např. kočárky, kosmetiku, příkrmy…nebudu jmenovat, abych se někoho nedotkla, proto si domyslete. Uvedu příklad - nekoupila bych si chůvu Hami![]()
![]()
![]()
![]()
ale ona myslím philips avent
a má jí známá a je max spokojena
AngelCare…ja mam teda s monitorem dechu (AC401), ale maji i bez, cca 1800,–.
Mám tuhle, je vynikající