Nehty od Maniglo

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
19.9.24 09:43

Nehty od Maniglo

Zdravím, sháním někoho kdo má zkušenosti s nalepovacími nehty od Maniglo? Zajímalo by mě jakou mají nehty vydrž, a či vážně fungují tak jak se píše na internetu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.9.24 09:54

Za mě úplně super, vydržely mi +/- 3 týdny. Práce s tím jednoduchá, ale musí být na to trpělivost, je to trochu zdlouhavější. Vydržely i bazén (každodenní koupání). Akorát pokud budeš pracovat třeba s hlínou, tak doporučuji rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.24 10:01

@Miaadela 456 takže opravdu jsou pevné jak píší? já měla totiž vždy problém s tím, že mi vždy odlétly, a to jsem jen špatně chytla kliku a už to bylo 🤦 navíc moje nehty jsou jak papír takže bohužel nemám jinou možnost než buď gelové nebo tyto. Proto zjišťuji jak kvalitní jsou. Děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.24 12:48

Ano, zkoušela jsem i obyčejné z Číny, za pár korun a ty vůbec neztvrdly, měla jsem je třeba dvě hodiny a šly dolů. Od značky maniglo jsou fakt kvalitní, já si je dávala pod UV lampu místo jedné minuty, rovnou na dvě a byly ještě pevnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.24 12:52

@Miaadela 456 fakt? Super to zní jako nehty pro mě.. 😁 moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.9.24 03:06

Měla jsem nalepovací nehty od Maniglo a vydržely mi asi týden, záleží na tom, jak moc s rukama pracuješ. Aplikace byla snadná a dobře držely, ale určitě je potřeba správně připravit nehty před lepením, aby vydržely déle. Za mě to fungovalo, jak slibují, ale dlouhodobější řešení to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.25 20:12

Klidně si je kupte, pokud nechcete ušetřit.

Firma Maniglo funguje jako překupník produktů z Číny, na které si plácne svoje logo a prodává za dražší ceny.
Po koupi nehtů z Maniglo jsem si všimla, že totožné lampy i vzory nehtů jsou na Temu. Silně pochybuji, že by Temu kopírovalo vzory a produkty od malé české firmy, takže Maniglo jen levně nakupuje a draze prodává :/

Kvalita nálepek je také stejná, takže se nenechte okrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.25 17:52

@TerkaListicka Tohle tvrzení mi přijde dost zavádějící. Osobně mám s gelovými nálepkami od ManiGlo zkušenost a rozhodně se nedají srovnávat s tím, co se prodává na Temu. Kvalita materiálu a výdrž jsou úplně jinde, jak popisuje @Miaadela 456 nebo @PetaVondrackova

Pokud někdo tvrdí, že jsou stejné, buď je nikdy nezkusil, nebo to píše s nějakým jiným úmyslem. Už jen fakt, že tenhle komentář napsal nově vytvořený účet, je trochu podezřelý.

Když už si někdo vytvoří zcela nový účet jen proto, aby sdílel takový komentář, je jasné, že mu nejde o skutečnou zkušenost, ale spíš o účelovou kritiku :wink:

Každopádně nejlepší je vždycky vyzkoušet si věci na vlastní kůži než věřit podobným příspěvkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.25 13:46
@AnnaKucerova42 píše: Více

Tvrzení není ani trochu zavádějící, odpovídá na hlavní otázku diskuze.

Vyzkoušela jsem Maniglo a spokojená jsem nebyla. Pak jsem vyzkoušela Temu (dokonce několik výrobců) a dopadla jsem stejně. Nehty byly totožné, stejná kvalita a vydržely stejnou dobu.

Samozřejmě, komu takové nehty sedí, tak může dál pokračovat s Maniglo a třeba, jak se také zmiňujete, vyzkoušet i Čínu na vlastní kůži :)
Možná někomu moje recenze ušetří pár stovek za každé nehtíky :srdce:

K osočení o mé věrohodnosti nebo úmyslům.
Začala jsem hledat na internetu, jestli někdo také hodnotil podobnou zkušenost. Nikde jsem nic nenašla, tak jsem ji napsala sama.
Jen chci, aby lidi věděli, že existuje aspoň jeden nespokojený zákazník a nenašla jsem nikde žádné místo, kde bych mohla napsat recenzi přímo na jejich stránku.

Nicméně, taky jste si založila profil, jen abyste mi napsala. Předpokládám, že jste přímo spojená se značkou. Kdo jiný by tak hloupě útočil jen kvůli nehtům? :potlesk:
Mějte krásný den a s pozdravem, Lišková :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.25 22:10

Gelové nálepky ManiGlo jsou naprosto úžasné, ale TerkaListicka má vlastně pravdu. Mám je vyzkoušené a za mě jsou vážně nejlepší. A to jsem zkusila už kde co. Jsou to ale opravdu nehty z Číny, já už je kupuji na Shein. Když si koupíte více kusů než jedny, cena se ještě zlevní. Dnes jsem je koupila za 89 Kč/kus. A to rozhodně nebyla nejnižší cena. Už jsem je sehnala i za méně. Mají je i na Aliexpress, ale cca za 150,–. Každopádně jsou to přesně tyto (viz obrázek). Poznáte to i podle čísel. Tyto jsou třeba NG200101. Ty na ManiGlo najdete taky: pod názvem Radiant Chrome. Nechci nikoho hanit, opravdu jsou úžasné. Ale na maniglo jen zabalí do svojí krabičky a prodají dál. Cena je ovšem násobně vyšší. Toť jen moje vlastní zkušenost a rada, co v Číně hledat, protože spousta jiných tam vážně stojí za houby. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.5.25 22:12

@Novamia mockrát děkuji za informaci. ;) hodně pomohla 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.25 22:48

@Jitunovic Není vůbec zač. :) Ještě jsou ze Shein obdobně dobré tyto černé. A vyjdou ještě o něco levněji. Ty začínají NC… Ale ty ManiGlo neprodává. Přikládám foto mých nehtů, které mám již týden a ještě jeden týden s nimi počítám. :lol: Pak už je měním za nové. Omouvám se za kvalitu, teď večer vůbec nemůžu hezky zachytit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.5.25 22:50

@Novamia v pořádku chápu 😁 mockrát děkuji vypadají perfektně.. tak zkusím osobně a uvidím jak se říká ☺️ 👍 mockrát děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí