Nej hračky pro dvouleté dítko

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
391
22.8.17 21:09

Nej hracky pro dvoulete ditko

Ahojda, prosim o tipy hracek, ktere u vas nejvice vedou :-). Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2005
22.8.17 21:20

Motorka, dřevěné vkládačky s úchyty, kuchyňka, hudební nástroje všeho druhu + zpívání s pantomimou, dřevěné pexeso, Krtkova moje první hra s úkoly, domino, Goki vkládání barevných dřevěných špalíčků do obrázků, Goki dřevěné lotto, knížky s pohyblivými součástmi (otáčení, vytahování, posunování), vláčkodráha, kočárek s panenkou, klouzačka, houpačka (ta s ohybným sedákem kousek nad zemí), trampolína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.8.17 21:20

Moje dvouleté dvojčata milují své traktory. Traktory o velikosti cca 20-40cm na výšku(bez lžíce:-))a každý den je neúnavně tlačí před sebou po ulici, po lese, prostě jsme už nachodili (i s nima běhají)šílených km a oni pořád tlačí traktory :roll: :lol:
Doma pořád mají vajíčka, která slouží jako křesílka ve kterých se houpou a jinak v tom mají lego a další drobnosti, které neustále přendávají z vajíčka do kartonových krabic a opačně.

Venku ve školkových zahradách milují nabírání a sypání jemného štěrku do svých traktorů nebo kyblíčků…ale ty traktory na tlačení jsou best, kdybych dovolila jezdí s nima i doma :roll:.S kopce s nima nabírají šílenou rychlost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.8.17 21:31

U nás vede garáž a autíčka a když to autíčko bliká a houká, to je teprve pecka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.8.17 21:32

@axlpol Můžu se zeptat co přesně je to za traktory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.8.17 21:33

Kluk měl hodně rád bagry, traktory, nakladače na písek, vláčkodráhu, začínal s duplem.

Holka frčí dost na společenských hrách, vyhraje si s panáčky z dupla, občas vozí plyšáky nebo panenku v kočárku. A nemohla se dočkat až doroste do koloodrážedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.8.17 21:57

@Heivka dávám rovnou foto, už snad nemáme fotku bez traktoru :lol: dostali i větší, at se nemusí tolik ohýbat, ale pořád tahají tyhle. Nejvíce je to baví jak jsou kaluže, nájezdy pro vozíčkáře apod.to stojím a čekám i 15min. než se vyběhaj :roll: :lol: Zkoušeli jsme i odrážedla, tříkolky a nebaví je to :nevim: třeba časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
22.8.17 22:00

Konvicka a voda. A zahrada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
22.8.17 22:19
@axlpol píše:
@Heivka dávám rovnou foto, už snad nemáme fotku bez traktoru :lol: dostali i větší, at se nemusí tolik ohýbat, ale pořád tahají tyhle. Nejvíce je to baví jak jsou kaluže, nájezdy pro vozíčkáře apod.to stojím a čekám i 15min. než se vyběhaj :roll: :lol: Zkoušeli jsme i odrážedla, tříkolky a nebaví je to :nevim: třeba časem.

Můžu se, prosím, zeptat na značku a kde jste pořídili? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.8.17 22:22

Dřevěná vláčkodráha. To bylo u nás nejvíc. Tedka lego, je mu skoro 5 let. Ale koleje staví pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.8.17 22:43
@Ice79 píše:
Můžu se, prosím, zeptat na značku a kde jste pořídili? Dík.

Asi moc neporadím, všechno jsme dostali od kamarádčiných dětí. Kluci s nima chodí denně a kamkoli, takže oba už jsou pospravované, jeden má v budce dřevěnou destičku jako výstuž… :lol:
Takže jsem šla k nám do hračkářství, kde jsem našla stejný, ovšem stál cca 450kč.(tak proto jsme je raději vyspravili)Vypadala jsem tam trochu divně, protože jsem zkoušela tlačit na budku traktoru, jak je stabilní, jestli je budka dost vysoká, jestli jde oddělat vlečka, jak rychle se točí kolečka… :lol: :mrgreen:
Kukla jsem ted na jejich stránky a mají tam jen červený,
https://www.toys-sery.cz/…s-pvsem-74cm podle mě je to ten stejný jako ten zelený na fotu.Ten menší, červený na fotce mají radějí, protože se rychleji točí kolečka(ani nevadí, že je nízký)ale jaká to je značka nebo kde jej sehnat netuším. Je na něm napsáno pouze Lazar a na netu jsem nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.8.17 23:08

U nas vedou vlacky a masinky, vlackodraha ikea se vsemi rozsirenimi :-), motorka, kocarek, nakupni vozik, kuchynka, houpacka, trampolina, domecek vlastni vyroby :-) otapetovana krabice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
23.8.17 00:43

Mimo vyse uvedenych si dcerka v tomto veku rada hravala se stavebnici geomag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
23.8.17 06:45

@axlpol Ti jsou bozi s temi traktory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
23.8.17 07:18

@axlpol Díky, asi ještě budu ke 2.narozeninám přikupovat další dárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie