Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, jako každý tady, potřebuju nutně pomoci. Před dvěma týdny se mému synovci ztratila ve městě opička. Případ klasické hračky bez které dítě nemůže být, jsme vyřešili koupí medvídka, který vypadá podobně
Tedy mysleli jsme si to. Míru totiž v tu chvíli začali bolet i zuby a tak jsme ho vždycky dlouze a namáhavě uspávali v domnění, že je to zubama. Jenže zuby už jsou venku a klučík nám před každým spaním trajdá po bytě a opičku hledá. Sice usne, ale za dlouho… nekonečně dlouho…Ta opička má totiž ukolébavku v pupíku, a jak jsme při hledání náhrady zjistili, se skutečně krásným zvukem. Žádnej pískavec, žádné vysoké tóny, Míra si na ni lehl a poslouchal a nebo cucal její ucho a poslouchal.
Takže zde je má prosba. Opičku jsme kupovali v Tescu, ale bylo to už dávno, tak před Vánocema, takže pochybuju že tam bude. Každopádně bych byla vděčná každému, kdo by si na nás vzpomněl a mrkl se po ní v nejbližším Tescu, ale neodmítnu ani opičku z druhé ruky… ano jsem zoufalá. Děkuji
Děkuji za snahu ![]()
Já včera a ještě dneska prošla všechna zapadlejší opavská hračkářství a taky jsem neměla štěstí. Ale příští týden jedu do Olomouce, tak doufám, že třeba ještě objevím. Přijde mi zvláštní, že jsem žádnou neobjevila aspoň na bazarech. Ty co jsou na barazu v hojném množství jsou strašně ošklivý :/ Ale opičák ani za nic.
Mirda se sice tulí už k dečce, ale ještě tu hodinku kouká pod postýlku a pod ostatní nábytek, jestli tam třeba není a ráno místo toho aby si chvilku ještě hrál v postýlce v klidu je deka hned venku a malej chce hned ven taky. Ostatní hračky ho prostě nezajímají. Ani náhrada opičky nezabrala ![]()
Dost mě to mrzí
protože to byla první hračka a ještě ode mě a taky se mu hned zalíbila. Že já na ni nedávala větší pozor ![]()
Omlouvám se, že jsem nedala vědět hned. Ale u nás nic
, tak se mi to vykouřilo…
V @Taka vůbec nevadí a naopak jsem velmi vděčná
Díky moc ![]()
teĎ jsem byla v Olomouci v Tescu i v dalších hračkářstvích a tam taky nic… jen ten robot, který je všude nebo fialová opice -_- naděje pohasíná