Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jullls a to se vůbec přes den nevěnuje malé? mě to hlava nebere toto ![]()
27! Tak když tu leze na dece tak na ní občas zamává nebo zavolá… ona se otočí a on se usměje, to je celé! ![]()
To u nás uz byl kolikrát rachot, měla jsem i sbaleno, pak to vypl
Prej se půjdeme odpol projít, to jsem zvědavá. Jestli nepůjde, půjdem s malou sami a neřeknu mu nic kam jdeme, apod.;))
@jullls píše:
To u nás uz byl kolikrát rachot, měla jsem i sbaleno, pak to vyplPrej se půjdeme odpol projít, to jsem zvědavá. Jestli nepůjde, půjdem s malou sami a neřeknu mu nic kam jdeme, apod.;))
@Nika87 píše:no vsak
kdyz ignoruje on tebe, ignoruj i ty jeho
Jj, třeba to zabere…už mi třikrát zopakoval že odpol půjdeme ven, ale až potom co shlédl v pekáči vepřovou pečeni
tak si asi výlet „zasloužim“
![]()
Podle mně to moc řešíš, ten můj pařan taky hraje skoro pořád, ale mně to nějak nevadí. Když chci jít na společnou procházku, tak jdem, když chci mít volno bez malý, tak mu jí šoupnu a on jí pohlídá. Má své povinnosti doma které si plní ![]()
Beru to jako jeho koníček, takže já podporuji jeho a on podporuje mně.
Když ho mám plný zuby, tak si ho nevšímám a nedostane ani pusu ![]()
@Lussye píše:
Podle mně to moc řešíš, ten můj pařan taky hraje skoro pořád, ale mně to nějak nevadí. Když chci jít na společnou procházku, tak jdem, když chci mít volno bez malý, tak mu jí šoupnu a on jí pohlídá. Má své povinnosti doma které si plní
Beru to jako jeho koníček, takže já podporuji jeho a on podporuje mně.Když ho mám plný zuby, tak si ho nevšímám a nedostane ani pusu
Kdyby ti doma hrál 24h denně, mluvíš jinak… Já když mu dám malou, že potřebuji něco, řekne, dej ji do chodítka.. ![]()
Já to řešila že začátku vstahu, kdy mi to hodně vadilo, ale nemá to cenu. Pač se trápíš jen ty. Je fakt že 24 hod/denně tam nesedí pač mezi tím i spí tak 6 hod.
Sedí mi tam od doby co otevře oči, pak když má něco na práci tak to honem udělá a sedí tam znovu.Ale když je potřeba mám ho po ruce.
Největší blbost je to, nechjat chlapa nic nedělat v domácnosti.
Nechmu doma malou ať se i ní sám postartá a jdi na kafíčko z kamarádkou nebo se jen cournout. Prostě mu jí tedy strč do toho chodítka a jdi.
@Lussye píše:
Já to řešila že začátku vstahu, kdy mi to hodně vadilo, ale nemá to cenu. Pač se trápíš jen ty. Je fakt že 24 hod/denně tam nesedí pač mezi tím i spí tak 6 hod.Sedí mi tam od doby co otevře oči, pak když má něco na práci tak to honem udělá a sedí tam znovu.Ale když je potřeba mám ho po ruce.
Největší blbost je to, nechjat chlapa nic nedělat v domácnosti.
Nechmu doma malou ať se i ní sám postartá a jdi na kafíčko z kamarádkou nebo se jen cournout. Prostě mu jí tedy strč do toho chodítka a jdi.
Nó…to moc nechci…protože když se „vzteká“…zvyšuje na ní hlas… a to se mi nelíbí!! ![]()
Ahoj a co mu odpojit kable a nekam je schovat? aby je nenašel, a kdyz bude neco rikat nebo mit rekni ze mu ty kable nedas nebo si sedni ty k pocitaci, a jemu dej malou at se stara je taky otec ne? muzu se zeptat on tam sedi i v noci a hraje?