Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Terule75 píše:
A jak je malá malá? Tak jeď sama třebas alespoň na víkend.
Bylo jí osm měsíců.. Nevím no…docela je ted i naprd počasí někam se vydat..
Co chlapa vytáhnout pryč od PC? Nemá tam co smrdět tak dlouho ![]()
Koupit bič a chlapovi párkrát mrsknout přez prsty at přestane hrát
Teda doufám, že hraje pc hry a není nekdě v hospě na automatech
to by ten bič asi nepomohl
Já když mám depku a chlap mě sere, tak vemu děcka a vypadnu na celý den pryč ![]()
Jojo hraje na PC, nějaký to nový Diablo III. To zaplať Bůh že ne někde o prachy
ale i tak, ani mě nevnímá…jen hraje!!! Něja na mě dolehlo jako co až bude malá třeba v první třídě, ve školce, nebude ji bavit dřepět celé víkendy doma a čekat až milostivě tatínek dohraje… ![]()
Joo joo Diablooo - taky to hraje i ten můj,,čekal na to v noci v Praze frontu aby to měl mezi prvníma
samo se mi to pořád nelíbí, ale na druhou stranu jsme byli na dovče, sem tam na výlet jedeme a čeká nás druhá dovča. No ale scénu jsem samo už dřív udělala kvůli hraní na PC a dala jsem mu příklad mé kamarádky - u které to dopadlo tak, že si našla milence a ten její tloustne a dřepí za PC..
A kdybys mu řekla ať si dá od kompu nachvilku pauzu tak tě neposlechne? byla bych víc tvrdší, jakmile si chlapi zvyknou na takový komfort tak je to pak těžké…Navrhni mu zítřejší nějaký výlet hm?
@jullls píše:
Jojo hraje na PC, nějaký to nový Diablo III. To zaplať Bůh že ne někde o prachyale i tak, ani mě nevnímá…jen hraje!!! Něja na mě dolehlo jako co až bude malá třeba v první třídě, ve školce, nebude ji bavit dřepět celé víkendy doma a čekat až milostivě tatínek dohraje…
Ha
nemáš tam mého manžela
u nás je to úplně stejné, já to řeším tak, že když chci někam jet tak to zařídím a jedeme. Nevím jak dlouhý vztah máte, ale my 8let, ale ně to ve finále vyhovuju, mám pak spoustu času pro sebe…tedy teď moc né co máme malou:mrgreen:
Když potřebuji, tak malou pohlídá, mně se taky věnuje, ale většinu času tráví u PC ![]()
@jullls píše:
Jojo hraje na PC, nějaký to nový Diablo III. To zaplať Bůh že ne někde o prachyale i tak, ani mě nevnímá…jen hraje!!!Něja na mě dolehlo jako co až bude malá třeba v první třídě, ve školce, nebude ji bavit dřepět celé víkendy doma a čekat až milostivě tatínek dohraje…
vzdyt muzes podnikat vsechno i sama s malou
. ja vim ze jako rodina s chlapem je to treba lepsi, ale verim ze by se pak treba chytl za nos
. ja vylety sama s malou miluju, venuju se tak jen ji a mam cas jen na ni
. my teda byli samy, noveho pritele mame jen par mesicu. takze ja to neberu jako tragedii podnikat veci, vylety samy ![]()
Hmmmm, tak u nás to dopadlo tak, že hraje od rána… měli jsme jít aspon do kina, a nejdeme nikam, protože se mu nechce, bude hrát…
malá ted spinká…venku počasí nic moc… nevím no jak dlouho tohle vydržím… ![]()
@jullls A co mu vyrvat kabel ze zasuvky, aby te vnimal a durazne mu vysvetlit, jak se citis a at nemysli jen na sebe a svy pohodli a venuje se vam?
@Nika87 píše:
@jullls A co mu vyrvat kabel ze zasuvky, aby te vnimal a durazne mu vysvetlit, jak se citis a at nemysli jen na sebe a svy pohodli a venuje se vam?
Je schopnej mi říct at jdu s malou ven sama, že jemu se nechce. Bude hrát do 20.20h než začnou na Nově ty „ufoni“.. ![]()
@jullls a to se vůbec přes den nevěnuje malé? mě to hlava nebere toto ![]()
Holky… jdu se asi jen vypovídat…
Nevím no… dnes jsem se dozvěděla, že by jsme už na Vánoce mohli být v našem bytě, místo ted jsme v podnájmu, a ani to nebylo oceněno…tak už nevím 

padla na mě nějaká depka… malá usla hned po vaně. Chlap hraje…jako celou dobu co už přišel z práce a nejspíš zítra celý den..
Nějak na mě dolehlo…že kamoška ted odlétá do Turecka na dovolenou a my hnijeme doma. Když jsme měli možnost finančně jet na dovču bylo mi řečeno, že to nemá cenu
Nějak to na mě vše dolehlo…