Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.batolata.cz/detail.php?… chtela bych koupit tenhle kocarek,na prvni pohled jsem se do nej zamilovala
i cena je dobra
mate snim nektera zkusenosti
![]()
kočárek neznám, ale jen z fotek
autosedačku určitě nebrat
a mě by vadilo to okénko v té korbičce? naco? aby tam pražilo slunce a krom toho, že bude potřeba řešit to clonou nebo plenkou vpředu, budeš navíc ještě zakývat tohle okýnko ![]()
má ho jedna známá, a já bych ho teda nechtěla, je moc nízký a malý, alespon na můj vkus
Ja ho budu potrebovat az na listopad,takze se mi tam bude muset vlist mimi i s fusakem:-)a ty rozmery se mi moc nezdaji 75 krat 35cm:-( tak uvidime,co vybereme..
Tak rozměry korbičky mi přijdou celkem OK, ale taky bych 100% nebrala autosedačku, kdo ví co je to zač a pak mi přijde divné, že sporťák je pořád v sedě a pouze se naklápí celý, pokud jsem to správně pochopila… a to mi přijde problém, až budeš stěhovat mimčo z korby, tak budeš ještě dost často potřebovat klasickou ležící polohu. Ale tedy naživo jsem ho neviděla, takže názory jen dle obrázků.
U toho sportaku tam pisi,ze polohovatelnej je
tak nevim asi by to chtelo se zajet na nej podivat a ne objednavat pres net,ale skoro nikde ho nemaji a z brna do liberce se mi jet nechce:(
me prijde rozhodne maly… rozmer korbicky je podle meho nevyhovujici, zvlast,kdyz tam budes vozit dite i s fusakem…
![]()
Ja koupila klasic Libertu (nove vyrobenou, samozrejme
) a ta je obrovska a naprosto vyhovovala…
Konstrukce je sice tezsi, neni tak uzivatelsky prijemna, jako „moderni“ kocarky, ale je pro dite naprosto genialni a ja s ni byla max spokojena a nechavam si ji i na druhe (i kdyz jako kazda zenska bych chtela novy kocarek, ze?). ![]()
Autosedačku bych vzala nějakou, která prošla testy ADAC, netestované nevěřím (i když by třeba prošla v pohodě, ale na svém dítěti bych to netestovala), 75cm na dýlku korby není nic moc, hlavně pokud by tam byl nějaký naducanější fusak (třeba emitex je celkem dost bachratý), sporťák je očividně celonaklápěcí, což někomu nevyhovuje, dítě při lehu neleží na rovném, ale v prohlubni, , což by mi třeba od roka a výš až tak nevadilo, ale do roku bych preferovala rovnou ložnou plochu, pokud by v tom dítě mělo trávit dýl jak hodinu v kuse.
Ještě mi přijde ta hmotnost celkem vysoká.
Takže za sebe, volila bych asi jinak.