Titi Triton sporťák - nějaký názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72
14.5.12 11:23

Nějaký názor????

http://www.batolata.cz/detail.php?… chtela bych koupit tenhle kocarek,na prvni pohled jsem se do nej zamilovala :srdce: i cena je dobra :lol: mate snim nektera zkusenosti :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
14.5.12 11:31

kočárek neznám, ale jen z fotek
autosedačku určitě nebrat
a mě by vadilo to okénko v té korbičce? naco? aby tam pražilo slunce a krom toho, že bude potřeba řešit to clonou nebo plenkou vpředu, budeš navíc ještě zakývat tohle okýnko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.5.12 11:32

má ho jedna známá, a já bych ho teda nechtěla, je moc nízký a malý, alespon na můj vkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.5.12 11:35

Ja ho budu potrebovat az na listopad,takze se mi tam bude muset vlist mimi i s fusakem:-)a ty rozmery se mi moc nezdaji 75 krat 35cm:-( tak uvidime,co vybereme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
14.5.12 11:38

Tak rozměry korbičky mi přijdou celkem OK, ale taky bych 100% nebrala autosedačku, kdo ví co je to zač a pak mi přijde divné, že sporťák je pořád v sedě a pouze se naklápí celý, pokud jsem to správně pochopila… a to mi přijde problém, až budeš stěhovat mimčo z korby, tak budeš ještě dost často potřebovat klasickou ležící polohu. Ale tedy naživo jsem ho neviděla, takže názory jen dle obrázků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.5.12 11:43

U toho sportaku tam pisi,ze polohovatelnej je :) tak nevim asi by to chtelo se zajet na nej podivat a ne objednavat pres net,ale skoro nikde ho nemaji a z brna do liberce se mi jet nechce:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.5.12 11:44

me prijde rozhodne maly… rozmer korbicky je podle meho nevyhovujici, zvlast,kdyz tam budes vozit dite i s fusakem… :nevim: :nevim: :nevim:

Ja koupila klasic Libertu (nove vyrobenou, samozrejme :D) a ta je obrovska a naprosto vyhovovala… ;) Konstrukce je sice tezsi, neni tak uzivatelsky prijemna, jako „moderni“ kocarky, ale je pro dite naprosto genialni a ja s ni byla max spokojena a nechavam si ji i na druhe (i kdyz jako kazda zenska bych chtela novy kocarek, ze?). ;)

• Citovat
  • Upravit
31594
14.5.12 11:45

Autosedačku bych vzala nějakou, která prošla testy ADAC, netestované nevěřím (i když by třeba prošla v pohodě, ale na svém dítěti bych to netestovala), 75cm na dýlku korby není nic moc, hlavně pokud by tam byl nějaký naducanější fusak (třeba emitex je celkem dost bachratý), sporťák je očividně celonaklápěcí, což někomu nevyhovuje, dítě při lehu neleží na rovném, ale v prohlubni, , což by mi třeba od roka a výš až tak nevadilo, ale do roku bych preferovala rovnou ložnou plochu, pokud by v tom dítě mělo trávit dýl jak hodinu v kuse.
Ještě mi přijde ta hmotnost celkem vysoká.
Takže za sebe, volila bych asi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4