Šátek Didymos Lars - nejde dotáhnout

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
30.7.11 15:41
Baba píše:
Co zkusit kolíbku v dvojitém kříži? Ta se utahuje pěkně.

Jojo, já se třeba nejdřív naučila dvojitej kříž a až když jsem ho uměla a šátek zajela, zvládla jsem kolíbku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.7.11 15:42
Když by sis ho dala jen tak na sebe (na břicho), roztáhne nožky, nebo taky ne?

spis nerozahne - nebo se to v ty pline tak nepozna, ony mu z ni koukaj litka kousek nad povrchem jak tuleni ploutvicky :-D
Vysoko ho mam tak, abych mu mohla dat tu pusinku na celicko, ale on je jeste kratkej, ze jo, tak to pak vychazi vysoko…

Příspěvek upraven 30.07.11 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.7.11 15:45

My normalne uz vicemene umime kriz s kapsou uvnitr na svislo, ted jsem chtela prave zkusit tu kolibku (a ve vysledku to vypadalo, ze by se mu i libila) ale byl v ni stejne dost svisle (se mi taky moc nepovedlo mu zklubickovat nozicky - on to nerad, tak je mel spis natazeny)a hlavne okraje neutazeny (drzel celkove pevne, jenom mi to po stranach uplne plandalo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
30.7.11 15:45

Tak dej nožičky jakoby před něj na žabučku. Nemusí koukat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.7.11 15:47

A jak je na tom šátek? Je měkký, poddajný (zanošený)?
Obávám se, že vypráním by sis moc nepomohla, většinou je pak šátek ještě víc tužší a hůř se s ním váže :-?

Pokud ti nejde pořádně dotáhnout ani ten lem na prsou, tak je něco špatně už hned na začátku, zřejmě už v křížení šátku na zádech.
Když ho na zádech křížíš děláš to hezky jeden po druhém?
Já když jsem chtěla ušetřit čas, udělala jsem na zádech chvat, šátek překřížila a zároveň oba cípy vedla na ramena, docílila jsem tak akorát toho, že to nešlo ani za nic dotáhnout :zed:
Prostě mi tam ten jeden cíp „skřípnul“ ten druhý.

Pro ostatní čitatele - uvázat šátek je otázkou cviku, po pár týdnech už to člověk dělá automaticky, aniž by nad tím musel nějak zvlášť přemýšlet.
Pro vazače i pro dítě se to časem stane rituálem.
Zabere to jen chviličku a stojí to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.7.11 15:50

holky věřím, že je to prostě o cviku a docela mě mrzí.. že jsme nešátkovali! ale vojtík byl už ten nejmladší mazánek… další nebude.. už to nezkusím! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.7.11 15:50
Alpaka píše:
Tak dej nožičky jakoby před něj na žabučku. Nemusí koukat ven.

U toho deesne rve, ale ja myslim, ze je to tou plenou, vazne ji ma ke kolenum, jako uplne a kolinka tak 20 cisel od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.7.11 15:53
Cappy píše:
A jak je na tom šátek? Je měkký, poddajný (zanošený)?

Když ho na zádech křížíš děláš to hezky jeden po druhém?

Je mekky a zanoseny a snazim se ho preazovat peclive jedno rameno, pak druhe, ale stejne se mi casto trochu zglunda. Ten lem na prsou utahnu, ale drzi utazeny jen dokud ho pridrzuju, jak zacnu soukat dite, tak se vytahne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
30.7.11 15:53
Jaguska píše:
Alpaka píše:
U toho deesne rve, ale ja myslim, ze je to tou plenou, vazne ji ma ke kolenum, jako uplne a kolinka tak 20 cisel od sebe…

Tak tu Disanu míň vycpi. :nevim: Ono dítě v šátku stejně moc nečurá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.7.11 15:56
Alpaka píše:
Jaguska píše:
Alpaka píše:
U toho deesne rve, ale ja myslim, ze je to tou plenou, vazne ji ma ke kolenum, jako uplne a kolinka tak 20 cisel od sebe…
Tak tu Disanu míň vycpi. :nevim: Ono dítě v šátku stejně moc nečurá.

Zkusim - ono taky az bude vetsi, tak stejny vycpani bude sahat vejs :) ted je mu 8tejdnu, takze i kdyz je velkej, tak je mu stejne dost velika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí