Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, mohly byste mi zase poradit? Mam Didimos Larse z druhe ruky a nejdou mi s nim dotahnout okraje - obvykle vazeme kriz s kapsou uvnitr a to jeste jakz takz, ale ted jsem zkusila kolibku s kapsou uvnitr (http://www.youtube.com/watch?…) a zaboha nemuzu dotahnout ty lemy (i ten uvodni „spodni na prsou“ se mi hrozne uvolnuje a o tech finalnich, co ma jeden drzet hlavicku a druhy jit pres ani nemluve. I pres nepovedene utazeny satek syn tak plakal, ze v kolibce usnul - hlavicku mu drzi kus satku tak deset cisel od kraje a ten lem pres mam ohnuty zpatky a uchyceny o rameno :///
Nevite, jak na to, aby se ty lemy utahly? napadlo me jen vyprat a vyzehlit…
Jaguska píše:Nevite, jak na to, aby se ty lemy utahly? napadlo me jen vyprat a vyzehlit…
Já bych řekla spíš trénovat úvaz a dávat pozor na to, ať se ti při vázání nepřekroutí, nejde pak dotáhnout ![]()
teda holky co takhle nosite prcky, klobouk dolu!! myslela jsem ze je to lehky, dám prcka do šátku a jdu a po shlédnutí videa, čumim
musi byt umeni umet to uvázat a dát tam správne prcka
jste šikulky ![]()
Dotahuje se pekne i kdyz se bude moje sestikylove zviratko hrozne zmitat?
Ale vyzkousim ![]()
Jaguska píše:
Dotahuje se pekne i kdyz se bude moje sestikylove zviratko hrozne zmitat?Ale vyzkousim
holky taky na to hledím! vypadá to jednodušše, ale asi je to věda! klobouk dolů! jste fakt dobré!!!! ![]()
Taky myslím, že je to o tréninku. Když kouknu na fotky prvního navázání s klukem, tak se mi orosí čelo. ![]()
Koukáš youtube na videa Vonzi1?
Jaguska píše:
koukam, ale zdaleka mi to tak nejde
To půjde. Koukni na tohle video, tam jde hezky vidět, jak se dá dobře dotáhnout.
http://www.youtube.com/watch?…
A hlavně se nesrovnávat s Vonzi.
A jejími vycvičenými dětmi ![]()
takhle po kouscich dotahujem, ale stejne to drhne - hlavne v podpazi a taky mi za zadnou cenu takhle dosiroka neroztahne nozicky - mozna je to plinou, mame zavazovaci disany hodne vycpane, tak mu ta plinka sama saha vpodstate ke kolinkum, na nich natahovaci vlnacky - lemy zvnejsku skoro do pulky litek…
No joo, jenže Ty koukáš na video od Vonzi, to je na vázání profik.
Já na ní můžu oči nechat. Obzvlášť, když váže batohy - a nahazuje dítka na záda, vždyť je to tak jednoduché, že?
![]()
Mrkni ještě na nošení dětí - Věrka tam má taky nějaká videa a když bys jó nevěděla, písni jí, poradí. Teď je tam teda mrtvo (mají ve Štokách holky slet
), ale pak se Ti určitě ozve.
Jaguska píše:
takhle po kouscich dotahujem, ale stejne to drhne - hlavne v podpazi a taky mi za zadnou cenu takhle dosiroka neroztahne nozicky - mozna je to plinou, mame zavazovaci disany hodne vycpane, tak mu ta plinka sama saha vpodstate ke kolinkum, na nich natahovaci vlnacky - lemy zvnejsku skoro do pulky litek…
Mně didymos nedrhl nikdy (medley ano, ale didy ne…). Nemáš ho moc vysoko? (U toho kříže s kapsou…), že by pak nešel už dotáhnout?
Podsazení - dítě tam musí jakoby sednout, zkus zatlačit na jeho patičky (klidně se i mírně předkloň). Když by sis ho dala jen tak na sebe (na břicho), roztáhne nožky, nebo taky ne?
to je taky videt, ze je profik - takovy lehoucky pohyby, vytrenovany ruce a vsechno - ja Kosmaka jednou rukou sotva udrzim, zvlast, kdyz se mele, taham ze vsech sil a stejne je to nekdy malo a nakonec me boli rameno jak cert, kdyz si vzadu vazu uzel
![]()