Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Monny89 píše:
nechybí ti naistalovaný nějaký software nebo doplněk?
Myslím že právě ne, jsem z toho jelen, pořád přemýšlím co to může být, jenže tomu zas tak nerozumím ![]()
byron píše:Monny89 píše:Myslím že právě ne, jsem z toho jelen, pořád přemýšlím co to může být, jenže tomu zas tak nerozumím
nechybí ti naistalovaný nějaký software nebo doplněk?
máš Adobe Flash Player?
Jestli Ti to předtím šlo… Zkus restartovat počítač…
Někdy mi to pomůže, když se mi něco sekne (třeba se nemůžu připojit k internetu…)
Nám to jednou skutečně přestalo fungovat kvůli grafické kartě, ale myslím, že to bylo po tom, co ji manžel vyměnil. V nastavení grafické karty byla nějaká volba, která se nám nějak nekamarádila s přehrávačem. Jestli si to dobře vybavuji (je to několik let), tak u videa šel zvuk, ale nešel obraz. Dělo se s tím počítačem něco, mezi tím, co to fungovalo a nefungovalo? To přehrávání nefunguje jen z prohlížeče nebo i přehrávače? Nefunguje z jednoho prohlížeče nebo více? (IE, Firefox, Chrom …)
Děkuju za tipy a rady!
Já mám asi opravdu zastaralý flash a celkově ten můj PC je starej a půjde brzo do kytek, no…
Jo a zkoušela jsem přehrát videa na youtube z Google chrom, jinak používám Mozzilu, a tam se vždy nahrála jen minuta a pak šlus, tak nevím
Nejdou mi dvd na počítači ukáže se tam jen černa obrazovka a nic ale zvuk jde co mám dělat ![]()
Ahoj!
Nejdou mi přehrávat žádná videa na PC, ani z Youtube, anni na jiných stránkách.
Nemáte tušení, čím by to mohlo být? Napadla mě grafická karta, ale jsem amatér, třeba je to blbost…Díky ta tipy