Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s jednoduchou svatbou? Jen úřad, snoubenci, oddávající? Jde to tak vůbec?
svědky musíte mít, ale možná by se našli nějací pracovníci úřadu, kteří vám to odsvědčí, a prstýnky nevím, jestli musí být?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s jednoduchou svatbou? Jen úřad, snoubenci, oddávající? Jde to tak vůbec?
vdala se mi tak sestra a známá, proč by to nešlo? Teda, ti svědci jsou zákonná nutnost, ale prý je vytasí i na úřadě z vlastních „zásob“, když jsou v dobrém rozpoložení.
@Anonymní píše:
@stinga ty prstýnky by mě taky zajímaly…
Ne, opravdu nemusí ![]()
Edit: kdyžtak si můžete okolo prstů uvázat tkaničku ![]()
Příspěvek upraven 25.01.23 v 08:29
@Anonymní píše:
Nevěsta ženich 2svedci a psrtynky se daji koupit za pár šupu z chirurgické oceli…
@Anonymní píše:
Nerypu, jen jsem zvedava..proc se nekomu nelibi prstynky na svatbu, nemusi byt zlate prece
@stinga píše:
svědky musíte mít, ale možná by se našli nějací pracovníci úřadu, kteří vám to odsvědčí, a prstýnky nevím, jestli musí být?
Prstynky byt nemusi.
Stačí jít na úřad, musis mít dva svědky, ale dá se kdyžtak domluvit, ze to kdyžtak udělá někdo z úřadu, asi záleží jak kde, sousedka mi říkala, ze svědky sebrali na chodníku před radnici, proste poprosili dva kolemjdoucí, jestli mají par minut čas
jinak nepotrebujes nic, akorat doklady.
Vsak si zavolej na matriku na mestskem urade, vse ti reknou. Prstynky byt opravdu nemusi.
Určitě to jde, jen ti svědci jsou potřeba. Prstýnky určitě nepotřebujete, i když nevidím důvod si alespoň symbolicky nějaké za dvě kila vyměnit, ale to je na vás ![]()
@Anonymní píše:
Nemusi. Nemeli jsme, nemam.
@lilith1 píše:
Nerypu, jen jsem zvedava..proc se nekomu nelibi prstynky na svatbu, nemusi byt zlate prece
Protoze nechci byt okrouzkovana. Mam jeden prsten, ale kvuli necemu jinemu.
Nikdy jsem takovou svatbu nechtěla, tak proto se ptàm na ty prstýnky. Děkuji za odpovědi ![]()