Venkovní oslava - občerstvení

23.1.23 18:02

Venkovní oslava - občerstvení

Ahoj ženy! :kytka:
Můj muž bude mít kulatiny, a plánujeme na začátku května oslavu. Bude to mít ve venkovním areálu. Já tam ještě nebyla, ale je tam posezení (případně i pod střechou), pitná voda, sporák… Já miluju pořádat oslavy, ráda dělám ozdobné mísy, baví mě si s tím prostě vyhrát, udělat výzdobu… :srdce: Ale mám malé miminko, tak přemýšlím co nabídnout, aby bylo od každého něco, ale zase potřebuji něco, co mi nebude trvat tři dny v kuse :mrgreen:

Jako hlavní jídlo chce můj muž udělat na ohni kýtu. K tomu dáme chleba, rohlíky, okurky, kozí rohy, kečup, hořčici a nějaký míchaný salát.

Na stoly chci dát samozřejmě nějaké brambůrky, tyčinky a malé koláčky. Na bufetovém stole kromě hlavního jídla chci udělat ovocnou mísu, a? Uvažuji zda neudělat něco pro děti, ale víte jak to je. Nikdy nevyhovíte všem.

K pití bude pivko, čepovaná malinovka a voda - mám skvělý velký džbán, takže do toho nějaké ovoce, bylinky.

Napadá vás co ještě? Co by šlo udělat ve velkém a rychle? Případně něco objednat. Ale nechci dělat třeba salámove mísy, když tak bude tak dobré masíčko. Co třeba chutná vám? Pokud máte nápad na něco dobrého (i na pohled) budu moc ráda. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12587
23.1.23 18:07
@slivovickapalena píše:
Ahoj ženy! :kytka:
Můj muž bude mít kulatiny, a plánujeme na začátku května oslavu. Bude to mít ve venkovním areálu. Já tam ještě nebyla, ale je tam posezení (případně i pod střechou), pitná voda, sporák… Já miluju pořádat oslavy, ráda dělám ozdobné mísy, baví mě si s tím prostě vyhrát, udělat výzdobu… :srdce: Ale mám malé miminko, tak přemýšlím co nabídnout, aby bylo od každého něco, ale zase potřebuji něco, co mi nebude trvat tři dny v kuse :mrgreen:

Jako hlavní jídlo chce můj muž udělat na ohni kýtu. K tomu dáme chleba, rohlíky, okurky, kozí rohy, kečup, hořčici a nějaký míchaný salát.

Na stoly chci dát samozřejmě nějaké brambůrky, tyčinky a malé koláčky. Na bufetovém stole kromě hlavního jídla chci udělat ovocnou mísu, a? Uvažuji zda neudělat něco pro děti, ale víte jak to je. Nikdy nevyhovíte všem.

K pití bude pivko, čepovaná malinovka a voda - mám skvělý velký džbán, takže do toho nějaké ovoce, bylinky.

Napadá vás co ještě? Co by šlo udělat ve velkém a rychle? Případně něco objednat. Ale nechci dělat třeba salámove mísy, když tak bude tak dobré masíčko. Co třeba chutná vám? Pokud máte nápad na něco dobrého (i na pohled) budu moc ráda. :srdce:

Vecna ale dobra klasika, sneky z listoveho testa naslano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.1.23 18:10

Na jedné svatbě jsme měli tři druhy salátů i těstovinový. Objednané skleničky s ovocem a jogirtrm/ pěnou.

Šneky z listového těsta
Buchta na plechy/řezy
Pizza buchta
Zeleninové spízy- rajče, mozzarella, oliva, paprika
 Sýry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
23.1.23 18:11

Pro kolik lidi to planujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.23 18:13
@Birdonawire píše:
Pro kolik lidi to planujes?

Ještě jsme si to nesepsali, ale tipuji kolem 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
23.1.23 18:31

Dala bych třeba tatarák, nakládané sýry, utopence, slaný štrůdl,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.23 18:45

Jsem na klasiku. Takže oslava bez chlebíčků není oslava :mrgreen:. Jinak na oslavu se nám osvědčilo udělat flamendra, guláš, řízky, salát a naložit maso, připravit špízy. Které se ugrilují. K tomu různé saláty. Pak slané tyčinky listové, šneky, pizza. Svatební koláčky, nějaké zákusky. Čerstvé ovoce a zeleninu. Jen pokud nebude ten prostor ohraničen sítí. Tak počítej, že bude proudit hmyz, jak ucítí vůni. Což bude trošku otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18634
23.1.23 18:57

Osobně bych klidně prihodila guláš - na večer něco teplého se hodí. Jinak super napad ty nakladane sýry a utopence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
23.1.23 18:57

Guláš a pro děti kuřecí verzi. K tomu chleba, uvaříš den předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
23.1.23 19:57

Listové šneky, těstovinový salát, foccacia. Tatarák bych si teda nelajzla podávat, jak někdo psal výše, na začátku května už může být dost teplo. Ještě bych udělala nějaké dipy nebo hummus a k tomu zeleninu na namáčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný