Oslava 4.narozenin

101
19.1.23 20:14

Oslava 4.narozenin

Zdravím maminky. Poradíte prosím co koupit dceři ke 4 narozeninám. Vim, jsem jeji maminka, a mela bych vedet co koupit, sama si nejak pořádně nerekne. Ale fakt nevím. Budu ráda za typy, rady. Neco i k vyvoji, rozvoji. Mnohokrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
712
19.1.23 20:16

Kolo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.1.23 20:19

Mne se libila zviratka, co po nich kreslis a pak je omejes, knižky albi, duplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.1.23 20:39

A co ji tak baví? Je na panenky, rada vyrábí, sportuje? Já mám teda takhle velkého syna, hodně ho baví různé omalovánky, malování vodou, lego (ve čtyřech už by mohla zvládnout i klasické, třeba friends), nebo Barbie, k tem je plno doplňků :) nebo třeba kolobezku, kolečkové brusle. Nebo jestli má nějakou oblíbenou pohádku, tak třeba postavičku z te pohádky, licenční věci (nádobí, oblečení, knížku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
19.1.23 20:51

Ve 4 letech si už dítě dokáže vybrat samo. Vzít do hračkářství a ať si vybere nebo nabídnout leták z hračkářství a ať se mrkne, co by ji zajímalo. Syn dostává od babičky peníze na dárek, jdeme spolu do hračkářství, on si vybere a je mega šťastný a pak mě ještě pozve na zmrzku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
19.1.23 20:57

U nas vzit do hrackarny a vybrat melo opacny ucinek. Hysterak..proste zevtacatku nadseni a pak bylo videt, ze je toho moc a nevi a skoncilo to scenku prislo mi, ze byla uplne prehlcena..

Skoda, ze nepises co ji bavi, panenky, kreativni veci, pohyb, sport…nebo co ma rada, my vzali v 5 letech do velkeho aquaparku, kde se vyblbla, miluje vodu a tobogany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
19.1.23 20:57

Zájmy dcerky nezmiňuješ. Já jsem kupovala stejně starým holčičkám věci na parádu (kabelku, barevné pomády na rty s Elzou, sadu korálků, ze které si mohou samy udělat „šperky“). Pak něco na tvoření-lego, klasické, opět motiv ledového království. Set na tvoření v kufříku. „Pracovní“ jsem dávala formičky na pečení, váleček, kuchařskou zástěrku a čepici (záliba, nikoliv genderový stereotyp).

Pokud nemá tak kolo, jednostopou koloběžku, brusle.

• Citovat
  • Upravit
322
19.1.23 21:08

Nějakou fajn deskovku… Kulišáka třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.1.23 08:15

@Kamilaho nas oslava taky za chvilku čeká. Mame kluky dvojcata a kupujeme kola a lego pro 4lete. Asi to budeme muset jeste pomoct dát dohromady, ale na duplo si myslím, že už jsou malé. Pro holčičku bych doporučila třeba různé vysivani, viděla jsem pro děti od 4let. Panenky, nějaké parády, omalovanky, samolepkovou knížku. Ta albi tužka je třeba taky super nápad. Koupit k tomu nějaké říkanky a písničky, naši kluci to maji ve školce, učitelky to dost používají pro zpívání a tancování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.2.23 16:10

Holky, dcera ma plno hraček (kuchyňka, lego duplo, vlackodraha, puzzle, panenky, kočárek, kolo, knizek ma plno, albi tuzku taky) takze fakt nevim. Napadlo me tvoření jako štětce, barvy, hromada papíru, kuličkovou drahu, oblecek pro panenku ale to je tak vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný