Problémy s družičkami

Anonymní
15.1.23 11:11

Problémy s družičkami

Ahoj všem,

potřebuju poradit. Jsem už fakt nervově na zhroucení a nejraději bych si udělala svatbu někde na matrice nebo New Yorku.
Letos plánujeme s partnerem svatbu, já mám jen 4 družičky, ale i tak je nemožné s nimi cokoliv zkoordinovat. Vybrala jsem šaty, volné, chce je jen jedna, denně mi přijde 100 zpráv s odkazy na šaty jiné a už toho začínám mít plné zuby :D. Každá má jiný problém s postavou a nemůžeme najít kompromis. Nehledě na to, že jim to asi budu platit sama, nějak se k placení svých šatů nemají.

S jednou tedy mám v průběhu plánovaní větší problém - je to kamarádství „na sílu“, známe se spíše jen krátce, a ta by mi naplánovala vše a nedá se zastavit. Nehledě na to, že můžeme mít jen omezeně hostů, a ona si chce vzít na svatbu svou sestru/maminku, aby tam „nebyla sama“. Přitom jsem její rodinu v životě neviděla. Volá mi několikrát denně a nedá se zastavit. Takže tam se bojím, že budu muset asi dokonce utnout kontakt, už je mi to hodně nepříjemné. Ale to bych si musela vymyslet, že svatba není, nebo já nevím… :(

Mám hodně problém být důrazná. Nemáte nějaké tipy, jak je zkoordinovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20893
15.1.23 11:16

Musíš na ně houknout, že je to tvoje svatba a pokud na ni chcou jít a být družičky, tak prostě budou šlapat jak ty piskas a nebo všechny družičky zrušit, lepší než z toho mít nervy.

Zvát si sestru a matku na cizí svatbu je naprosté fopa, trapas a ubohost. Co tam jako budou dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
15.1.23 11:17

Zruš družičky a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
15.1.23 11:19
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

potřebuju poradit. Jsem už fakt nervově na zhroucení a nejraději bych si udělala svatbu někde na matrice nebo New Yorku.
Letos plánujeme s partnerem svatbu, já mám jen 4 družičky, ale i tak je nemožné s nimi cokoliv zkoordinovat. Vybrala jsem šaty, volné, chce je jen jedna, denně mi přijde 100 zpráv s odkazy na šaty jiné a už toho začínám mít plné zuby :D. Každá má jiný problém s postavou a nemůžeme najít kompromis. Nehledě na to, že jim to asi budu platit sama, nějak se k placení svých šatů nemají.

S jednou tedy mám v průběhu plánovaní větší problém - je to kamarádství „na sílu“, známe se spíše jen krátce, a ta by mi naplánovala vše a nedá se zastavit. Nehledě na to, že můžeme mít jen omezeně hostů, a ona si chce vzít na svatbu svou sestru/maminku, aby tam „nebyla sama“. Přitom jsem její rodinu v životě neviděla. Volá mi několikrát denně a nedá se zastavit. Takže tam se bojím, že budu muset asi dokonce utnout kontakt, už je mi to hodně nepříjemné. Ale to bych si musela vymyslet, že svatba není, nebo já nevím… :(

A potřebuješ družičky? Notabene ve stejných šatech? Asi bych se na to vykašlala. Družičku bych udělala z nějakého dítěte z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
15.1.23 11:20

Jako na co 4 družičky kvůli kterým más akorát nervy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727

Cítím ve vzduchu nepříjemnosti, já bych to zrušila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu

A k čemu potřebuješ družičky? Nehrotíš to trochu? Proč je jedna z tvých družiček holka, kterou znáš krátce?

• Citovat
  • Upravit
15.1.23 11:21
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

S jednou tedy mám v průběhu plánovaní větší problém - je to kamarádství „na sílu“, známe se spíše jen krátce, a ta by mi naplánovala vše a nedá se zastavit. Nehledě na to, že můžeme mít jen omezeně hostů, a ona si chce vzít na svatbu svou sestru/maminku, aby tam „nebyla sama“. Přitom jsem její rodinu v životě neviděla.Volá mi několikrát denně a nedá se zastavit. Takže tam se bojím, že budu muset asi dokonce utnout kontakt, už je mi to hodně nepříjemné. Ale to bych si musela vymyslet, že svatba není, nebo já nevím… :(

Tohle bych jí řekla na rovinu, ne ošklivě, ale prostě přímo. A že už si ji jako družičku nepřeješ, dostatečně se neznáte a změnila jsi názor a děkuješ za pochopení a její čas a snahu.

Ale co mě zarazilo, jsou ty šaty. Podle mého názoru bys jim je opravdu měla zaplatit, když si navymýšlíš, co přesně mají nosit. Třeba by si ten styl (a cenu) nikdy samy nevybraly a neunosí je. Kor, když už se teď ví, že k nějakému kompromisu dojít musí. Není důvod, aby si platily takové šaty jen kvůli rozmaru nevěsty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
15.1.23 11:23

Jak nedá se zastavit? Prostě opakuj pořád dokola..počet hostů je omezený, nikdo další nepadá v úvahu…pokud s tím máš problém, je mi líto, nebude z tebe družička… ;)…čím dál víc se přikláním k tajným svatbám či někde daleko… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
15.1.23 11:24

To chtelo udelat si kamaradky stejneho typu a stejne velikosti.
Jinak to ladit nebude.

Za mne souhlasim s placenim satu tebou, pokud ty si prejes at maji to same. Ty saty si vezmou jednou, na nic jim nebudou a polovine jak pises ani nebudou moc lichotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
15.1.23 11:27

A proč družičkám nevybereš jen látku, ať jsou ve stejné barvě a střih ať si nechá každá udělat podle sebe?

S tím zbytkem si prostě musíš dupnout no.

A nevím proč si na svatbu zveš kamarádku na sílu. Ještě navíc jako družičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
15.1.23 11:30

K čemu jsou ty družičky vlastně dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12602
15.1.23 11:30

Člověče asi by mi dost vadilo, kdyby mi někdo diktoval, co mám mít na sobě a musela bych si to zaplatit. Navíc teda taky moc nechápu to, že máš omezený počet hostů, ale máš tam holku, kterou moc neznáš, a ještě ti dělá družičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
15.1.23 11:31

Kdybych chtěla 4 družičky, tak bych počítala s tím, že mám velkou a drahou svatbu a holt jim ty šaty proplatim. Chápu družičky, že nechtějí mít na sobě nelichotivé šaty. Jestli tě to štve, družičky zrus a bude po starostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
15.1.23 11:32

Jujky, taky bych chtěla být fakt nervově na zhroucení z družiček :mrgreen:
Promiň, omlouvám se za hloupý komentář, ale vážně mi to nedalo.
Družičky bych zrušila a máš po starostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný