Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PanenkovaMakova píše:
Přesně proto jsem odmítla jít kamarádce na svatbě za držtičku. Chtěla mě narvat do hnusných variabilních šatů z aliexpressu. Příšerná barva, příšerný střih, hrozný hadr. Trapárna na entouA ještě že si je mám zaplatit, že oni už platí všechno ostatní, jejich problém. S díky jsem to odmítla
krásný překlep, směju se nahlas 🌹
@PaníBovaryová píše:
a pak tě pozve v 11h na obřad a v 17h na vyžraný raut, natáhne k tobě pracku pro obálku, a do destinace XY km daleko se doprav jak chceš.
Taky dobrý
. Nebo ti oznámí jestli by ti hodně vadilo nechat muže doma, protože se jim nějak nedaří udržet omezenej počet hostů.
@Karinkas píše:
Taky dobrý. Nebo ti oznámí jestli by ti hodně vadilo nechat muže doma, protože se jim nějak nedaří udržet omezenej počet hostů.
zůstala bych doma taky, se svým mužem i obálkou. Kdo na velkou svatbu nemá, ať ji nedělá.
@broskvová zmrzlina píše:
@Livi92 dobře ty.A co ona na to, chytla se za nos?
Moc ne. Jako flašky na stůl zrušila s tím, že drinky platí každý za sebe, ale tvářila se stylem, že když to nechceme zaplatit, tak nám na nevěstě nezáleží. ![]()
Jo a nejlepší je, že se do pěti let kdekdo rozvede a taková paráda v p…
@Livi92 píše:
Moc ne. Jako flašky na stůl zrušila s tím, že drinky platí každý za sebe, ale tvářila se stylem, že když to nechceme zaplatit, tak nám na nevěstě nezáleží.
Ano, náš pracovní kolektiv byl pozvany na kolegovo svatbu. Jako jejich svatebčané docela děs, takže se celou dobu neustále něco řešilo a nakonec nám nevěsta vystrihla scénu, že jsme pro kolegu nenachystali to a ono a že je to jasný důkaz, že nám na něm nezáleží. Za tři roky byli rozvedení, jelikož paní manželka pokuřovala každému, kdo šel okolo. Tak hlavně že na zenichovi záleželo jí ![]()
@Stevia píše:
Jo a nejlepší je, že se do pěti let kdekdo rozvede a taková paráda v p…
@PaníBovaryová píše:
a pak tě pozve v 11h na obřad a v 17h na vyžraný raut, natáhne k tobě pracku pro obálku, a do destinace XY km daleko se doprav jak chceš.
Ano přesně tak. Již jsme jednu hladovou svatbu zažili a byl to trapas. Doteď se cítíme, jako opravdu spíš kasička. Kamarádka také přemýšlí, jak ošulit jídlo a hodně propočítává. Takže doufám, že z toho nakonec trapas nebude. A dá si říct. Už mi prostě přijde, že ty velké svatby, kde mají 100 lidí je čistě o vyčůranosti a zbytečnosti. Jelikož se mi to nestalo poprvé, že bylo méně jídla. Tím se nechci dotknout ostatních, že házím všechny do jednoho pytle. Ale pro mě je zkrátka sympatičtější svatba s nejužší rodinou, ono to i tak udělá 50 lidí. Žádný stres, klidně i formou grilovačky. Než vymýšlet nějaký bejkárny
@Karamba2020 píše:
krásný překlep, směju se nahlas 🌹
To není překlep
Objevilo se to ve filmu Freaky Friday a od té doby to používám ![]()
Taky nějak nechápu tvoje myšlenkové pochody.. ![]()
Máš omezený rozpočet, omezený počet hostů, ale musíš mít 4 družičky, z čehož jednu vlastně ani nemusíš.. ![]()
Je to od tebe dost pokrytecké, proč je teda zvaná na svatbu? nějak to celé nechápu..
Asi sis vysnila nějakou svatbu a snažíš se to splácat za každou cenu co..?
![]()
V případě, že družičky jsou ok a v plánu, tak nechápu, proč musí mít střihově stejné šaty. Proč nekoupí stejnou látku, nedomluví se všichni na výstřihu, délce a rukávech a zbytek at si každá domluví se švadlenou, nebo si to nechá ušít u kamarádky.
Holky, dočetla jsem diskuzi… A nestačím zírat
jak některé píšete, a hlavně anonymní budoucí družička, jak si nevěsty vymýšlí… To je úplně šílené
a trefně tu někdo napsal, že těm holkám jde nejspíš jen o jejich velký den… a hlavně, aby se to vyjímalo dobře na Instagramu atd…
Když to čtu, tak si říkám, že jsme v tomhle dokonalí
rozlučku já mít nebudu, nestojím o to. Max si zajdu s každou mou důležitou kamarádkou zvlášť posedět, ale nějaké trapárny někde přes noc
a ještě aby si to platily holky?? Ani omylem. Ubytování máme domluvené pro všechny, kteří přijedou z daleka a v den svatby platíme my. Nechceme po nikom, aby si kvůli nám kupoval spešl šaty… a důrazně jsme to všem řekli… takže žádné udávání barvy a kdesi cosi… Nikoho se svou svatbou neotravuji, moje svědkyně ještě jaksi ani neví, že bude svědkyně
chci po ní jen, aby byla v důležitý den se mnou a dosvědčila mi moje ano
nikoho nebudu stresovat s povinnými proslovy… prostě chci, aby byli všichni spokojení
sice ano, bude to náš velký den. A samozřejmě chci být krásná nevěsta
a být tak trošku sobecky středem pozornosti… Ale to neznamená, že pro mě budou všeci kolem mě póvl, který musí skákat podle mě, protože já přece budu „ta nejvíc“ ![]()
Já teda princeznička jsem a nesmysly, který jsou čistě jen krásný a relativně drahý (ale ne funkční) tam mít budu. Ale vím, co si můžu dovolit a přehazovat náklady na kamarádky, to by mě teda hanba fackovala.
Anonym - o svatbě zatím nikdo neví.