Problémy s družičkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
15.1.23 18:37
@PanenkovaMakova píše:
Přesně proto jsem odmítla jít kamarádce na svatbě za držtičku. Chtěla mě narvat do hnusných variabilních šatů z aliexpressu. Příšerná barva, příšerný střih, hrozný hadr. Trapárna na entou :roll: A ještě že si je mám zaplatit, že oni už platí všechno ostatní, jejich problém. S díky jsem to odmítla :mavam:

krásný překlep, směju se nahlas 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2651
15.1.23 18:46
@PaníBovaryová píše:
a pak tě pozve v 11h na obřad a v 17h na vyžraný raut, natáhne k tobě pracku pro obálku, a do destinace XY km daleko se doprav jak chceš. :mrgreen:

Taky dobrý :mrgreen:. Nebo ti oznámí jestli by ti hodně vadilo nechat muže doma, protože se jim nějak nedaří udržet omezenej počet hostů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.23 18:56

@Livi92 dobře ty. :palec: A co ona na to, chytla se za nos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
15.1.23 18:57
@Karinkas píše:
Taky dobrý :mrgreen:. Nebo ti oznámí jestli by ti hodně vadilo nechat muže doma, protože se jim nějak nedaří udržet omezenej počet hostů.

zůstala bych doma taky, se svým mužem i obálkou. Kdo na velkou svatbu nemá, ať ji nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
15.1.23 19:08
@broskvová zmrzlina píše:
@Livi92 dobře ty. :palec: A co ona na to, chytla se za nos?

Moc ne. Jako flašky na stůl zrušila s tím, že drinky platí každý za sebe, ale tvářila se stylem, že když to nechceme zaplatit, tak nám na nevěstě nezáleží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
15.1.23 19:13

Jo a nejlepší je, že se do pěti let kdekdo rozvede a taková paráda v p…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.23 19:17
@Livi92 píše:
Moc ne. Jako flašky na stůl zrušila s tím, že drinky platí každý za sebe, ale tvářila se stylem, že když to nechceme zaplatit, tak nám na nevěstě nezáleží. :lol:

Ano, náš pracovní kolektiv byl pozvany na kolegovo svatbu. Jako jejich svatebčané docela děs, takže se celou dobu neustále něco řešilo a nakonec nám nevěsta vystrihla scénu, že jsme pro kolegu nenachystali to a ono a že je to jasný důkaz, že nám na něm nezáleží. Za tři roky byli rozvedení, jelikož paní manželka pokuřovala každému, kdo šel okolo. Tak hlavně že na zenichovi záleželo jí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
15.1.23 19:17
@Stevia píše:
Jo a nejlepší je, že se do pěti let kdekdo rozvede a taková paráda v p…
:palec: přesně..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.23 19:26

@Livi92 výborně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 19:27
@PaníBovaryová píše:
a pak tě pozve v 11h na obřad a v 17h na vyžraný raut, natáhne k tobě pracku pro obálku, a do destinace XY km daleko se doprav jak chceš. :mrgreen:

Ano přesně tak. Již jsme jednu hladovou svatbu zažili a byl to trapas. Doteď se cítíme, jako opravdu spíš kasička. Kamarádka také přemýšlí, jak ošulit jídlo a hodně propočítává. Takže doufám, že z toho nakonec trapas nebude. A dá si říct. Už mi prostě přijde, že ty velké svatby, kde mají 100 lidí je čistě o vyčůranosti a zbytečnosti. Jelikož se mi to nestalo poprvé, že bylo méně jídla. Tím se nechci dotknout ostatních, že házím všechny do jednoho pytle. Ale pro mě je zkrátka sympatičtější svatba s nejužší rodinou, ono to i tak udělá 50 lidí. Žádný stres, klidně i formou grilovačky. Než vymýšlet nějaký bejkárny

• Citovat
  • Upravit
860
15.1.23 19:52
@Karamba2020 píše:
krásný překlep, směju se nahlas 🌹

To není překlep :mrgreen: Objevilo se to ve filmu Freaky Friday a od té doby to používám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
15.1.23 20:27

Taky nějak nechápu tvoje myšlenkové pochody.. :think:
Máš omezený rozpočet, omezený počet hostů, ale musíš mít 4 družičky, z čehož jednu vlastně ani nemusíš.. :zed:
Je to od tebe dost pokrytecké, proč je teda zvaná na svatbu? nějak to celé nechápu..
Asi sis vysnila nějakou svatbu a snažíš se to splácat za každou cenu co..? 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
15.1.23 20:30

V případě, že družičky jsou ok a v plánu, tak nechápu, proč musí mít střihově stejné šaty. Proč nekoupí stejnou látku, nedomluví se všichni na výstřihu, délce a rukávech a zbytek at si každá domluví se švadlenou, nebo si to nechá ušít u kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.23 23:35

Holky, dočetla jsem diskuzi… A nestačím zírat 8o jak některé píšete, a hlavně anonymní budoucí družička, jak si nevěsty vymýšlí… To je úplně šílené 8o a trefně tu někdo napsal, že těm holkám jde nejspíš jen o jejich velký den… a hlavně, aby se to vyjímalo dobře na Instagramu atd…

Když to čtu, tak si říkám, že jsme v tomhle dokonalí :mrgreen: rozlučku já mít nebudu, nestojím o to. Max si zajdu s každou mou důležitou kamarádkou zvlášť posedět, ale nějaké trapárny někde přes noc 8o a ještě aby si to platily holky?? Ani omylem. Ubytování máme domluvené pro všechny, kteří přijedou z daleka a v den svatby platíme my. Nechceme po nikom, aby si kvůli nám kupoval spešl šaty… a důrazně jsme to všem řekli… takže žádné udávání barvy a kdesi cosi… Nikoho se svou svatbou neotravuji, moje svědkyně ještě jaksi ani neví, že bude svědkyně :mrgreen: chci po ní jen, aby byla v důležitý den se mnou a dosvědčila mi moje ano :srdce: nikoho nebudu stresovat s povinnými proslovy… prostě chci, aby byli všichni spokojení :srdce: sice ano, bude to náš velký den. A samozřejmě chci být krásná nevěsta :oops: a být tak trošku sobecky středem pozornosti… Ale to neznamená, že pro mě budou všeci kolem mě póvl, který musí skákat podle mě, protože já přece budu „ta nejvíc“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 07:18

Já teda princeznička jsem a nesmysly, který jsou čistě jen krásný a relativně drahý (ale ne funkční) tam mít budu. Ale vím, co si můžu dovolit a přehazovat náklady na kamarádky, to by mě teda hanba fackovala.

Anonym - o svatbě zatím nikdo neví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný