Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Já teda princeznička jsem a nesmysly, který jsou čistě jen krásný a relativně drahý (ale ne funkční) tam mít budu. Ale vím, co si můžu dovolit a přehazovat náklady na kamarádky, to by mě teda hanba fackovala.Anonym - o svatbě zatím nikdo neví.
A to je v naprostém pořádku
. Hele každý to máme nastavené jinak. A i třeba ta pomoc svědků, družiček atd. je za mě v pohodě. Ale v míře a ideálně na vlastní náklady. Jinak já bych zas nejraději měla svatbu jen se svědky. Hroozně nerada jsem středem pozornosti. Takže kompromisem bude nejbližší rodina a přátele někde venku. Dobře jídlo pití a hudba. Víc nic no…. ![]()
@PaníBovaryová píše:
a pak tě pozve v 11h na obřad a v 17h na vyžraný raut, natáhne k tobě pracku pro obálku, a do destinace XY km daleko se doprav jak chceš.
Tohle se mi s manželem stalo minulý rok. Jeho kamarádka nevěsta, se od začátku strašně zajímala kdo co jí, pije, má rád apod. Podle toho si dělala plány jaké jídlo a pití koupit a kolik. Tvrdila že samozřejmě jsme pozváni i na hostinu.
Před obřadem, 150 km daleko, nám přišlo divné že se většina lidí domlouvá kde si zajedou na oběd. Až tam jsme od svědkyně zjistili, že jsme pozvání na hostinu až od pěti hodin! Takže já v společenských šatech a manžel v obleku jsme měli skoro šest hodin čas, v srpnu v největších vedrech 150 km daleko. Já chtěla jet domů a na hostinu se nevrátit, manžel to odmítl, takže jsme obcházeli okolní města a památky. Hostina pro 100 lidí byla formou obsluz se sám, neměli ani jednu servírku. Občerstvení bylo formou pár cukroví a malý zbytek rautu (asi co zbylo z obědu) a k pití byly dvě láhve tvrdého, pět obyč minerálek a dva džusy
. Takže jsme celou dobu byly o hladu a žízní. Hlavně že se nevěsta ptala co kdo pije a jí.
@Anonymní píše:
Tohle se mi s manželem stalo minulý rok. Jeho kamarádka nevěsta, se od začátku strašně zajímala kdo co jí, pije, má rád apod. Podle toho si dělala plány jaké jídlo a pití koupit a kolik. Tvrdila že samozřejmě jsme pozváni i na hostinu.
Před obřadem, 150 km daleko, nám přišlo divné že se většina lidí domlouvá kde si zajedou na oběd. Až tam jsme od svědkyně zjistili, že jsme pozvání na hostinu až od pěti hodin! Takže já v společenských šatech a manžel v obleku jsme měli skoro šest hodin čas, v srpnu v největších vedrech 150 km daleko. Já chtěla jet domů a na hostinu se nevrátit, manžel to odmítl, takže jsme obcházeli okolní města a památky. Hostina pro 100 lidí byla formou obsluz se sám, neměli ani jednu servírku. Občerstvení bylo formou pár cukroví a malý zbytek rautu (asi co zbylo z obědu) a k pití byly dvě láhve tvrdého, pět obyč minerálek a dva džusy. Takže jsme celou dobu byly o hladu a žízní. Hlavně že se nevěsta ptala co kdo pije a jí.
Tohle je peklo. Prostě sezvou co nejvíc lidí, aby bylo co nejvíc obálek. A náklady co nejvíce osekat, aby zbylo co nejvíce peněz. Si říkám, že těm novomanželům není trapně. Mě by hanba fackovala. To opravdu raději žádnou svatbu než toto!!!
@Anonymní píše:
Před obřadem, 150 km daleko, nám přišlo divné že se většina lidí domlouvá kde si zajedou na oběd. Až tam jsme od svědkyně zjistili, že jsme pozvání na hostinu až od pěti hodin! Takže já v společenských šatech a manžel v obleku jsme měli skoro šest hodin čas, v srpnu v největších vedrech 150 km daleko. Já chtěla jet domů a na hostinu se nevrátit, manžel to odmítl, takže jsme obcházeli okolní města a památky. Hostina pro 100 lidí byla formou obsluz se sám, neměli ani jednu servírku. Občerstvení bylo formou pár cukroví a malý zbytek rautu (asi co zbylo z obědu) a k pití byly dvě láhve tvrdého, pět obyč minerálek a dva džusy. Takže jsme celou dobu byly o hladu a žízní. Hlavně že se nevěsta ptala co kdo pije a jí.
Sice ne svatba, ale oslava narozenin, kulaté blízkého člověka. X krát ujišťování od něj, že přijedeme že nás tam chce, měla jsem ještě nutnou akci před oslavou, takže fičák, rychle domů a rychlé na oslavu.
Tak jsem zjistila, že oslavenec sice objednal jídlo z restaurace, lidé z restaurace jídlo dovezli, ale dotyčný nikoho neobjednal na servírování jídla, protože je to škoda peněz.
Takže já + 4 ženské z jedné strany rodiny, jsme lítali jak hadr na holí
rychlé roznést polévku, když jsme ji měli roznesenou, tak začátek stolů už měl polévku dojedenou. Takže rychlé druhé jídlo, mezi tím umýt nádobí atd… Ženy z druhé strany rodiny seděli, bavili se atd.. My nevěděli co dřív ![]()
Ke konci jsme ještě dostali zdrbané, že to děláme špatně, pomalu..
No, dotyčné (starší osoba) jsme vždy při oslavě narozenin pomáhali, ale jednalo se o narozeniny doma a max. 10 lidí. Tohle byla oslava o 50 lidí, bez předešlého zeptání zda bychom pomohli a poděkování.
A taky to byla poslední oslava narozenin dotyčné na které jsme se ukázali, odmítáme ji dělat idi*ta a na její oslavy už nechodíme ať ji pomůžou ženy z druhé strany rodiny, které vždy jen seděli
Tak ty jsi dobra. Pry jenom 4 druzicky, z cehoz jedna je kamaradka na silu a maji si zaplatit saty, ktere ty sis navymyslela a nebudou ani jedne sluset.
A druzicka nema ani pozvanku +1, tak to uz je fakt trapas.
Tak hlavne ze Insta, ze jo. ![]()
@Anonymní píše:
Sice ne svatba, ale oslava narozenin, kulaté blízkého člověka. X krát ujišťování od něj, že přijedeme že nás tam chce, měla jsem ještě nutnou akci před oslavou, takže fičák, rychle domů a rychlé na oslavu.
Tak jsem zjistila, že oslavenec sice objednal jídlo z restaurace, lidé z restaurace jídlo dovezli, ale dotyčný nikoho neobjednal na servírování jídla, protože je to škoda peněz.
Takže já + 4 ženské z jedné strany rodiny, jsme lítali jak hadr na holírychlé roznést polévku, když jsme ji měli roznesenou, tak začátek stolů už měl polévku dojedenou. Takže rychlé druhé jídlo, mezi tím umýt nádobí atd… Ženy z druhé strany rodiny seděli, bavili se atd.. My nevěděli co dřív
No, dotyčné (starší osoba) jsme vždy při oslavě narozenin pomáhali, ale jednalo se o narozeniny doma a max. 10 lidí. Tohle byla oslava o 50 lidí, bez předešlého zeptání zda bychom pomohli a poděkování.
A taky to byla poslední oslava narozenin dotyčné na které jsme se ukázali, odmítáme ji dělat idi*ta a na její oslavy už nechodíme ať ji pomůžou ženy z druhé strany rodiny, které vždy jen seděli
To je strasny; jako taky se ne vzdy umim ozvat, jak bych chtela, ale tady by se mi znenadani udelalo spatne a musela bych se bleskove odporoucet domu.
Zakladatelka stále nikde, čekám, za jak dlouho bude diskuse zčistajasna uzavřena. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Zakladatelka stále nikde, čekám, za jak dlouho bude diskuse zčistajasna uzavřena.
@Anonymní píše:
Takže já + 4 ženské z jedné strany rodiny, jsme lítali jak hadr na holírychlé roznést polévku, když jsme ji měli roznesenou, tak začátek stolů už měl polévku dojedenou. Takže rychlé druhé jídlo, mezi tím umýt nádobí atd… Ženy z druhé strany rodiny seděli, bavili se atd.. My nevěděli co dřív
Proč by měly pomáhat ženy když chlapy sedí? Ani by mě nehlo. Nejsem ničí služka, protože jsem žena. Ty jsi fakt
![]()