Beatles knihy

64
6.1.23 17:40

Beatles knihy

Ahoj, sestřenice bude mít za chvíli narozky a vzhledem k tomu, že miluje kapelu Beatles a zároveň hodně čte, chtěla bych jí koupit nějakou pěknou knihu o kapele. Na internetu je velké množství knížek, ale já pořád nevím kterou, tak kdyby se tady našel někdo, kdo má podobné zkušenost :lol:. Moc děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
6.1.23 18:07

Uf, no zalezi jak moc velka fanynka je. Vetsina biografii je kontroverzni. Hlavně o Lennonovi. :lol:

Pokud umi anglicky, tak bych sla do Tune In od Marka Lewishona. Pokud má ráda Paula, tak to vypadá, že „Po mnoha letech“ od Barryho Milese a Paula samotného je k sehnání v češtině (ale nevím, jak těžko či snadno). Pak ještě Paul loni nebo před loni vydal knihu Lyrics, což mi přijde taková nejvíc schůdná kniha pro někoho, kdo je fanoušek, ale ne fajnšmekr. Ale asi je to jen v aj a drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.1.23 18:07
@PheobeDomi píše:
Ahoj, sestřenice bude mít za chvíli narozky a vzhledem k tomu, že miluje kapelu Beatles a zároveň hodně čte, chtěla bych jí koupit nějakou pěknou knihu o kapele. Na internetu je velké množství knížek, ale já pořád nevím kterou, tak kdyby se tady našel někdo, kdo má podobné zkušenost :lol:. Moc děkuji za vaše odpovědi.

Zajimava je Posledni dny Johna Lennona.

Nebo tahle, mam starou, mozna je novejsi vydani
 https://www.cbdb.cz/…dne-generaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.1.23 18:41
@Baba píše:
Zajimava je Posledni dny Johna Lennona.Nebo tahle, mam starou, mozna je novejsi vydani
https://www.cbdb.cz/…dne-generaci

Ano, ze sveho obdobi posedlosti Beatles si pamatuju, ze tyhle dve knizky mi prisly top :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.1.23 18:42
@PheobeDomi píše:

Já bych nenápadně zjistila, jaké knihy o nich má. Co třeba Beatles Lyrics? Aby si mohla s nimi zapět z plných plic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.1.23 18:42

Jeste byla dobra knizka Den, kdy John potkal Paula nebo tak nejak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.1.23 10:09

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit hned několik knih :lol:.Spíš záleží na tom, jestli by sestřenice chtěla spíš na čtení, nebo na listování. :nevim:

1. Beatles v písních a obrazech-Alan Aldridge (texty písní, pár zajímavostí, ale hlavně spousta obrázků :) )
  1. Beatles skrz naskrz-Tom Adams (rozsáhlá kniha se spoustou fotek známých i neznámých plus povídání k nim. Je dražší, počítej kolem 1000KČ, ale pokud je sestřenice velká fanynka, vyplatí se)
  1. Paul McCartney biografie-Philip Norman (teď zrovna čtu, ale má 750 stránek, ale pokud hodně čte, bude to to pravé ořechové :mrgreen: )
  1. John Lennon písně-Paul Du Noyer (texty písní a zajímavosti)
  1. The Beatles všechny písně-Steve Turner (opět písně a zajímavosti)

Všechny tyto knihy jsem četla a mohu jenom doporučit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.1.23 20:39

@Annie Lennon Moc děkuji, určitě si z tvého seznamu vyberu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...