Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, sestřenice bude mít za chvíli narozky a vzhledem k tomu, že miluje kapelu Beatles a zároveň hodně čte, chtěla bych jí koupit nějakou pěknou knihu o kapele. Na internetu je velké množství knížek, ale já pořád nevím kterou, tak kdyby se tady našel někdo, kdo má podobné zkušenost
. Moc děkuji za vaše odpovědi.
Uf, no zalezi jak moc velka fanynka je. Vetsina biografii je kontroverzni. Hlavně o Lennonovi. ![]()
Pokud umi anglicky, tak bych sla do Tune In od Marka Lewishona. Pokud má ráda Paula, tak to vypadá, že „Po mnoha letech“ od Barryho Milese a Paula samotného je k sehnání v češtině (ale nevím, jak těžko či snadno). Pak ještě Paul loni nebo před loni vydal knihu Lyrics, což mi přijde taková nejvíc schůdná kniha pro někoho, kdo je fanoušek, ale ne fajnšmekr. Ale asi je to jen v aj a drahé…
@PheobeDomi píše:
Ahoj, sestřenice bude mít za chvíli narozky a vzhledem k tomu, že miluje kapelu Beatles a zároveň hodně čte, chtěla bych jí koupit nějakou pěknou knihu o kapele. Na internetu je velké množství knížek, ale já pořád nevím kterou, tak kdyby se tady našel někdo, kdo má podobné zkušenost. Moc děkuji za vaše odpovědi.
Zajimava je Posledni dny Johna Lennona.
Nebo tahle, mam starou, mozna je novejsi vydani
https://www.cbdb.cz/…dne-generaci
@Baba píše:
Zajimava je Posledni dny Johna Lennona.Nebo tahle, mam starou, mozna je novejsi vydani
https://www.cbdb.cz/…dne-generaci
Ano, ze sveho obdobi posedlosti Beatles si pamatuju, ze tyhle dve knizky mi prisly top ![]()
@PheobeDomi píše:
Ahoj, sestřenice bude mít za chvíli narozky a vzhledem k tomu, že miluje kapelu Beatles a zároveň hodně čte, chtěla bych jí koupit nějakou pěknou knihu o kapele. Na internetu je velké množství knížek, ale já pořád nevím kterou, tak kdyby se tady našel někdo, kdo má podobné zkušenost. Moc děkuji za vaše odpovědi.
Já bych nenápadně zjistila, jaké knihy o nich má. Co třeba Beatles Lyrics? Aby si mohla s nimi zapět z plných plic…
Jeste byla dobra knizka Den, kdy John potkal Paula nebo tak nejak…
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit hned několik knih
.Spíš záleží na tom, jestli by sestřenice chtěla spíš na čtení, nebo na listování. ![]()
Všechny tyto knihy jsem četla a mohu jenom doporučit. ![]()