Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Za cely zivot (29) jsem se ted na Silvestra ozral jako prase jako nikdy predtim. Nepiju skoro vubec, max. 1 lahev vina za mesic. Ted byla oslava s rodinou, pritelkyni atd. a ja se ozral tak ze jsem o sobe nevedel.
Vsechno to zacalo v poklidu, nejdriv jsme si dali panaka vodky, pak nejaky mix a taky cuba libre (rum s colou). Vsechno se zdalo v poklidu. Ja byl v dobry nalade, vsichni taky. O pulnoci jsme si pripili sampanem a to je posledni co si pamatuju. Pak si pamatuju ustrizky ze jsem blil vsude mozne, furt jsem neco udajne mluvil, sprchoval se a chcal do drezu..proste ostuda
Druhej den co jsem se dozvedel co jsem delal mi bylo stydno a jeste je. Nikdy v zivote se mi to nestalo. Asi kdybych si nedal tu sklenicku vina bylo by to v pohode. Rano kocovina nebyla.
Problem je ze absolutne nevim co jsem rikal. Prej jsem mluvil hodne a nesmysly a rekli mi toho par. Podle me jsem toho musel rict jeste dost a nevim co nechci mit trapasDoufam ze nejsem jedinej kdo to nekdy zazil? Do pulnoci jsem o sobe vedel. Co se stalo po pulnoci vubec nevim a co jsem delal tech 5 hodin taky ne, prej jsme sli spat asi v 5 hodin rano.
Tedy nechápu, co vede docela dospělého chlapa vypisovat na web s názvem emimino, jak a čím se opil a kdy. Koho to zajímá, možná pokud si uberes tak 13 let věku a změníš web, tak na nějakém pubertálním to bude někoho zajimat a bude si s tebou vyměňovat informace kdy a čím se opil on.
@Anonymní píše:
Za cely zivot (29) jsem se ted na Silvestra ozral jako prase jako nikdy predtim. Nepiju skoro vubec, max. 1 lahev vina za mesic. Ted byla oslava s rodinou, pritelkyni atd. a ja se ozral tak ze jsem o sobe nevedel.
Vsechno to zacalo v poklidu, nejdriv jsme si dali panaka vodky, pak nejaky mix a taky cuba libre (rum s colou). Vsechno se zdalo v poklidu. Ja byl v dobry nalade, vsichni taky. O pulnoci jsme si pripili sampanem a to je posledni co si pamatuju. Pak si pamatuju ustrizky ze jsem blil vsude mozne, furt jsem neco udajne mluvil, sprchoval se a chcal do drezu..proste ostuda
Druhej den co jsem se dozvedel co jsem delal mi bylo stydno a jeste je. Nikdy v zivote se mi to nestalo. Asi kdybych si nedal tu sklenicku vina bylo by to v pohode. Rano kocovina nebyla.
Problem je ze absolutne nevim co jsem rikal. Prej jsem mluvil hodne a nesmysly a rekli mi toho par. Podle me jsem toho musel rict jeste dost a nevim co nechci mit trapasDoufam ze nejsem jedinej kdo to nekdy zazil? Do pulnoci jsem o sobe vedel. Co se stalo po pulnoci vubec nevim a co jsem delal tech 5 hodin taky ne, prej jsme sli spat asi v 5 hodin rano.
A proč nám to píšeš, máš jeste zbytkac?
chcal do dřezu ![]()
hele stane se, i mě se párkrát (za mládí před dětmi) povedlo slušně zbourat, na to se zapomene a časem se tomu zasměješ ![]()
No je tam toho. Já byla jednou na Silvestra v baru, do půlnoci celkem klid, jen se tančilo a koukalo na bednu, pak po půlnoci se to rozjelo a po jedné hodině už tam bylo pár nahatých chlapu, doslova nahatých, kteří si nad táckem honili a servírka to brala kamerou na mobil. Prý vůbec nevěděli, že co prováděli, tak to se mi ještě nestalo, že bych nevěděla, co dělám. Pak to musela vymazat, protože se strašně styděli. Takže pokud si nedělal tohle a jen mlátil pusou, tak dobrý. Lidi toho, a navíc na Silvestra nakecají.
@Anonymní píše:
Ne, do němoty a do okna opravdu nepiju. Nemám to zapotřebí ani na takový den jako je 31.12.
Co se stalo, stalo se. Holt teď zas nebudeš pít víc jak lahev měsíčně a časem se najde jiná aférka.

Problem je ze absolutne nevim co jsem rikal. Prej jsem mluvil hodne a nesmysly a rekli mi toho par. Podle me jsem toho musel rict jeste dost a nevim co nechci mit trapas
Doufam ze nejsem jedinej kdo to nekdy zazil? Do pulnoci jsem o sobe vedel. Co se stalo po pulnoci vubec nevim a co jsem delal tech 5 hodin taky ne, prej jsme sli spat asi v 5 hodin rano.