Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kdyz uz jsi se inspirovala (asi) americkymi filmy, zapomela jsi na tu cast, ze saty byvaji temer vzdy problem? Prosim te, vysejri se na to, necpi je do divnych satu kvuli fotkam, pozvi si toho, s kym chces oslavit dulezity den, a zbytek nech plavat.
Pokus uz teda budes na tech satech trvat, tak je zaplat. Ja svym detskym druzickam koupila taky saty sama, ale slo mi spis o to, aby maminky nesilely, holkam byly cca 2 roky, ode me mely saty, aby je pripadne mohly i zlikvidovat a slo to na moje triko a nemusely tam sedet jak 5 penez ![]()
@Svetluska55 píše:
K čemu jsou družičky? Jako zcela vážně, netuším, jakou mají na svatbě úlohu..
Jsou na fotkách? Nebo nosí nevěstě vlečku?
Já bych je zrušila a bude pokoj
U nas v regionu bylo zvykem, ze rikala vinsovani atd. Ale je to folklorni zalezitost, ne tohle…
@Tosidelassrandu píše:
A k čemu potřebuješ družičky? Nehrotíš to trochu? Proč je jedna z tvých družiček holka, kterou znáš krátce?
no přece honorace, sice na to nemá, ale musí to být ![]()
Jen 4 druzicky
A jeste se divit, ze se jim nechce platit za saty, ktere jsou tvuj vymysl. Tvoje starosti a Rotschildovy penize bych chtela mit ![]()
Pokud saty platis, budou se nechavat sit, at maji vsechny stejny material a barvu. Nastav, ze budou vsechny treba na raminka, plusdelku, at si je navrhnou sami, ty mas posledni vetu. Druzicku s maminkou bych uz davno zamitla.
@lucad77 píše:
K čemu jsou ty družičky vlastně dobré?
je to v emerických romantických filmech, takže je to přece boží a každej bude valit bulvy…
Šaty bych koupila multifunční v barvě svatby. Jinak se divím, že ji nechceš domluvit doprovod - to je divný, kdyby to byl partner, tak ti to taky vadí?
@stinga píše:
no přece honorace, sice na to nemá, ale musí to být
Přesně
![]()
@Afrikana píše:
Jen 4 druzickyA jeste se divit, ze se jim nechce platit za saty, ktere jsou tvuj vymysl. Tvoje starosti a Rotschildovy penize bych chtela mit
Mně by stačily ty peníze…
@lucad77 píše:
K čemu jsou ty družičky vlastně dobré?
Zamer byl asi na krasne fotky, skutecnost na zkazeni radosti ze svatby
Druzicky bych zrusila jeste dneska, vymluvila se na finance. Odpadnou ti ty nejvetsi pseudoproblemy.
Osobne jsem zvala jen nejblizsi, nechapu, co te vede pozvat si osobu, kterou moc neznas, a jeste ti leze na nervy. Vim, ze tohle se ruzni - za me je pozvanka +1 minimalni slusnost. Pokud to tak nemas - jednoduse rekni ne, nejde to a zopakuj vymluvu na finance.
@Anonymní píše:
Ahoj všem,potřebuju poradit. Jsem už fakt nervově na zhroucení a nejraději bych si udělala svatbu někde na matrice nebo New Yorku.
Letos plánujeme s partnerem svatbu, já mám jen 4 družičky, ale i tak je nemožné s nimi cokoliv zkoordinovat. Vybrala jsem šaty, volné, chce je jen jedna, denně mi přijde 100 zpráv s odkazy na šaty jiné a už toho začínám mít plné zuby. Každá má jiný problém s postavou a nemůžeme najít kompromis. Nehledě na to, že jim to asi budu platit sama, nějak se k placení svých šatů nemají.
S jednou tedy mám v průběhu plánovaní větší problém - je to kamarádství „na sílu“, známe se spíše jen krátce, a ta by mi naplánovala vše a nedá se zastavit. Nehledě na to, že můžeme mít jen omezeně hostů, a ona si chce vzít na svatbu svou sestru/maminku, aby tam „nebyla sama“. Přitom jsem její rodinu v životě neviděla. Volá mi několikrát denně a nedá se zastavit. Takže tam se bojím, že budu muset asi dokonce utnout kontakt, už je mi to hodně nepříjemné. Ale to bych si musela vymyslet, že svatba není, nebo já nevím…
Mám hodně problém být důrazná. Nemáte nějaké tipy, jak je zkoordinovat?
A co určit jen barvu a ať si každá koupi jaký střih chce
![]()
Chápu, že každá má trochu jinou postavu, takže potřebuje jinak střižené šaty. Šaty dospělých družiček se většinou nedělají stejné, jsou sety ze stejné látky a barvy v různých střizích. Tak to bylo na většině svateb, kde jsem byla. Vypadá to i lépe.