Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
Jdu si pro radu. Mám možnost mít na svatbu nádherné uměle květiny. Úplně dle mé představy. Jednalo by se o malé kytičky do vazy na stoly při odpoledni svatební oslavě. Květiny vypadají moc hezky a decentně. Teď jenom… není to blbé? Měl jste někdo uměle květiny? Jak na to lidé reagovali? Děkuji. 😊
Bude to vaše svatba. Neřešila bych, co na to řeknou ostatní. Pokud se vám líbí, dejte si je tam ![]()
@izabe ona spousta lidí má umělé květiny spojené se hřbitovem 😁 děkuji za názor 🙏
@berymedkova píše:
@izabe ona spousta lidí má umělé květiny spojené se hřbitovem 😁 děkuji za názor 🙏
Fakt?
Jako podle mě, pokud vypadají hezky tak bych se toho nebála. Jasně, když tam dáte nějaký kýč tak se ostatní budou divit ![]()
Tak nějak to zavádí k otázkám o umělosti manželství… Otázkou ale je, jestli si toho vůbec někdo všimne. Přišli se přeci najíst a napít, kdo by okukoval květy na stole?
@berymedkova píše:
Dobrý den,
Jdu si pro radu. Mám možnost mít na svatbu nádherné uměle květiny. Úplně dle mé představy. Jednalo by se o malé kytičky do vazy na stoly při odpoledni svatební oslavě. Květiny vypadají moc hezky a decentně. Teď jenom… není to blbé? Měl jste někdo uměle květiny? Jak na to lidé reagovali? Děkuji. 😊
Jdi do toho!
Když jsi z nich tak nadšená, stejně už nic podobně dobrého asi neseženeš a všechno bude druhá volba. ![]()
@Prostě Vodnář taková otázka mne snad ani nenapadla 😁 😁 😁 děkuji velmi pěkně 😁 😁
Já si třeba kytek nevšimla ani na vlastní svatbě
vůbec netuším co sme měli na stole a to sem u toho stolu minimálně půlku večera seděla a ani sem nepila
takže jako hostu by mi nějaké kytky byly úplně ukradené
dej si tam co se ti líbí. Má to jedno plus, aspoň jsi bez rizika, ze tam das kytku, na kterou budou mit hosté alergii ![]()
Nez umele to bych si radsi dala jen zeleny brectan nebo neco zeleneho…Umele kytky jen na hrob kam nemuze nidko jezdit… a pokud maji vyoadat hezky, budou i stejne drahe jako zive
Klidně bych dala, valné většině to bude fuk. Já to někdy zkoumám v hospodě, když dlouho nenesou jídlo a nudím se. Často to nejde na první pohled poznat a musím to joooo zkoumat.
Není a když se ti líbí…není co řešit. Dneska se dělají opravdu nádherné umělé květiny, zdaleka už to není jak před X lety…máme doma několik umělých vazeb a vypada to fakt pekne. Já bych do toho sla ![]()
Umělé kytky na svatbu určitě ne, ani nechci napsat, co mi to evokuje. Nedala bych si je ani domů, natož na svatbu…ale je to tvoje svatba, dělej, jak chceš ty.
Umělé bych nechtěla. Je možné, že jsou krásné.
Ovšem čerstvá květina je prostě čerstvá květina.
Ale je to tvá svatba. Organizuj si ji dle svého.