Umělé květiny na svatební stůl

17.1.23 19:16

Umělé květiny na svatební stůl

Dobrý den,
Jdu si pro radu. Mám možnost mít na svatbu nádherné uměle květiny. Úplně dle mé představy. Jednalo by se o malé kytičky do vazy na stoly při odpoledni svatební oslavě. Květiny vypadají moc hezky a decentně. Teď jenom… není to blbé? Měl jste někdo uměle květiny? Jak na to lidé reagovali? Děkuji. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8641
17.1.23 19:24

Bude to vaše svatba. Neřešila bych, co na to řeknou ostatní. Pokud se vám líbí, dejte si je tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 19:26

@izabe ona spousta lidí má umělé květiny spojené se hřbitovem 😁 děkuji za názor 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
17.1.23 19:28
@berymedkova píše:
@izabe ona spousta lidí má umělé květiny spojené se hřbitovem 😁 děkuji za názor 🙏

Fakt? :D Jako podle mě, pokud vypadají hezky tak bych se toho nebála. Jasně, když tam dáte nějaký kýč tak se ostatní budou divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.1.23 19:28

Tak nějak to zavádí k otázkám o umělosti manželství… Otázkou ale je, jestli si toho vůbec někdo všimne. Přišli se přeci najíst a napít, kdo by okukoval květy na stole?

@berymedkova píše:
Dobrý den,
Jdu si pro radu. Mám možnost mít na svatbu nádherné uměle květiny. Úplně dle mé představy. Jednalo by se o malé kytičky do vazy na stoly při odpoledni svatební oslavě. Květiny vypadají moc hezky a decentně. Teď jenom… není to blbé? Měl jste někdo uměle květiny? Jak na to lidé reagovali? Děkuji. 😊
  • Citovat
  • Upravit
17.1.23 19:29

Jdi do toho! :) Když jsi z nich tak nadšená, stejně už nic podobně dobrého asi neseženeš a všechno bude druhá volba. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.1.23 19:29

Za mě ne. Ale je to tvoje svatba. Dej si na stůl co chceš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 19:31

@Prostě Vodnář taková otázka mne snad ani nenapadla 😁 😁 😁 děkuji velmi pěkně 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37143
17.1.23 19:33

Já si třeba kytek nevšimla ani na vlastní svatbě :mrgreen: vůbec netuším co sme měli na stole a to sem u toho stolu minimálně půlku večera seděla a ani sem nepila :mrgreen: takže jako hostu by mi nějaké kytky byly úplně ukradené :D dej si tam co se ti líbí. Má to jedno plus, aspoň jsi bez rizika, ze tam das kytku, na kterou budou mit hosté alergii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 19:35

@Kriss Tina děkuji 😊 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
17.1.23 19:36

Nez umele to bych si radsi dala jen zeleny brectan nebo neco zeleneho…Umele kytky jen na hrob kam nemuze nidko jezdit… a pokud maji vyoadat hezky, budou i stejne drahe jako zive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
17.1.23 19:39

Klidně bych dala, valné většině to bude fuk. Já to někdy zkoumám v hospodě, když dlouho nenesou jídlo a nudím se. Často to nejde na první pohled poznat a musím to joooo zkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.1.23 19:40

Není a když se ti líbí…není co řešit. Dneska se dělají opravdu nádherné umělé květiny, zdaleka už to není jak před X lety…máme doma několik umělých vazeb a vypada to fakt pekne. Já bych do toho sla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5741
17.1.23 19:41

Umělé kytky na svatbu určitě ne, ani nechci napsat, co mi to evokuje. Nedala bych si je ani domů, natož na svatbu…ale je to tvoje svatba, dělej, jak chceš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.1.23 19:52

Umělé bych nechtěla. Je možné, že jsou krásné.
Ovšem čerstvá květina je prostě čerstvá květina.
Ale je to tvá svatba. Organizuj si ji dle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný