Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jezdíme v rámci dovolených po České republice a neustále nacházíme krásné kraje, tak mě napadlo, založit tuhle diskuzi. Kde se vám u nás líbilo nejvíc? Tím samozřejmě nemyslím hotely, ale vyloženě oblast. Pro naši rodinu bude asi vždy nejkrásnější České švýcarsko, zažili jsme ho ještě před všema katastrofama, nádherná panenská příroda
Co mě překvapilo pěknou přírodou bylo Kokořínsko a Orlické hory. A teď sypte další krásné kraje!
Šumava je samozřejmě neokoukatelná… ![]()
ahoj tak za me to jsou skaly adrspach, teplicke a vubec broumovsko. je tu krasne ![]()
girlie sage píše:
ahoj tak za me to jsou skaly adrspach, teplicke a vubec broumovsko. je tu krasne
Jsem to taky chtěla napsat ![]()
Uju píše:girlie sage píše:Jsem to taky chtěla napsat
ahoj tak za me to jsou skaly adrspach, teplicke a vubec broumovsko. je tu krasne
ano ano
a přidávám jěště orlické hory
![]()
bekky píše:Uju píše:ano anogirlie sage píše:Jsem to taky chtěla napsat
ahoj tak za me to jsou skaly adrspach, teplicke a vubec broumovsko. je tu krasne![]()
a přidávám jěště orlické hory
![]()
ja jezdim k chate radost a doma na ne cucim z balkonu
![]()
Uju píše:
Teda, tohle začíná vypadat jako sraz Náchodského okresu
jsem z Jaromere-tam cumim na Orlicky, bydlim v Nachode, tady cumim do Montace a budeme se stehovat do Machova (Bělý)a to je vubec prirody raj
![]()
Mě se moc líbilo na Znojemsku. Taková cesta na kole na Šobes, když je krásný počasí - paráda.
A Šumava je nádherná.
Ale, když jsem četla nadpis, chtěla jsem říct, že v posteli. A kdyby si to někdo chtěl dvojsmysleně vykládat - tak bych se fakt chtěla válet. ![]()
girlie sage píše:
jsem z Jaromere-tam cumim na Orlicky, bydlim v Nachode, tady cumim do Montace a budeme se stehovat do Machova (Bělý)a to je vubec prirody raj![]()
Já celej život čuměla do Montace a ted čumím na Nachodský náměstí a to je někdy opravdu krása nad krásu
![]()
Jsem z Jizerek, jsou nádherný, ale u mě vede Šumava a jižní Čechy celkově ![]()
bekky píše:girlie sage píše:Já celej život čuměla do Montace a ted čumím na Nachodský náměstí a to je někdy opravdu krása nad krásu
jsem z Jaromere-tam cumim na Orlicky, bydlim v Nachode, tady cumim do Montace a budeme se stehovat do Machova (Bělý)a to je vubec prirody raj![]()
![]()
![]()
no to jsi udelala zmenu
i kdyz zamek je krasny ![]()
Znojemsko, Šumava a moje „skoro rodné“ Beskydy ![]()
Z měst se mi nejvíce líbí Olomouc ![]()
girlie sage píše:bekky píše:no to jsi udelala zmenugirlie sage píše:Já celej život čuměla do Montace a ted čumím na Nachodský náměstí a to je někdy opravdu krása nad krásu
![]()
![]()
![]()
![]()
i kdyz zamek je krasny
jj bohužel ![]()