Nejkrásnější místo v ČR

1938
4.7.11 21:45

Nejkrásnější místo v ČR

Jezdíme v rámci dovolených po České republice a neustále nacházíme krásné kraje, tak mě napadlo, založit tuhle diskuzi. Kde se vám u nás líbilo nejvíc? Tím samozřejmě nemyslím hotely, ale vyloženě oblast. Pro naši rodinu bude asi vždy nejkrásnější České švýcarsko, zažili jsme ho ještě před všema katastrofama, nádherná panenská příroda :huban: Co mě překvapilo pěknou přírodou bylo Kokořínsko a Orlické hory. A teď sypte další krásné kraje!

Šumava je samozřejmě neokoukatelná… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
4.7.11 21:48

ahoj tak za me to jsou skaly adrspach, teplicke a vubec broumovsko. je tu krasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.7.11 21:53
girlie sage píše:
ahoj tak za me to jsou skaly adrspach, teplicke a vubec broumovsko. je tu krasne :srdce:

Jsem to taky chtěla napsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 22:04
Uju píše:
girlie sage píše:
ahoj tak za me to jsou skaly adrspach, teplicke a vubec broumovsko. je tu krasne :srdce:

ano ano :palec: :palec: a přidávám jěště orlické hory :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.7.11 22:08
bekky píše:
Uju píše:
girlie sage píše:
ano ano :palec: :palec: a přidávám jěště orlické hory :lol: :lol:

:palec: :palec: ja jezdim k chate radost a doma na ne cucim z balkonu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.7.11 22:09

Teda, tohle začíná vypadat jako sraz Náchodského okresu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 22:10
Uju píše:
Teda, tohle začíná vypadat jako sraz Náchodského okresu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.7.11 22:11

jsem z Jaromere-tam cumim na Orlicky, bydlim v Nachode, tady cumim do Montace a budeme se stehovat do Machova (Bělý)a to je vubec prirody raj :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.7.11 22:11

Mě se moc líbilo na Znojemsku. Taková cesta na kole na Šobes, když je krásný počasí - paráda.
A Šumava je nádherná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.7.11 22:14

Ale, když jsem četla nadpis, chtěla jsem říct, že v posteli. A kdyby si to někdo chtěl dvojsmysleně vykládat - tak bych se fakt chtěla válet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 22:14
girlie sage píše:
jsem z Jaromere-tam cumim na Orlicky, bydlim v Nachode, tady cumim do Montace a budeme se stehovat do Machova (Bělý)a to je vubec prirody raj :palec: :palec:

Já celej život čuměla do Montace a ted čumím na Nachodský náměstí a to je někdy opravdu krása nad krásu :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
4.7.11 22:17

Jsem z Jizerek, jsou nádherný, ale u mě vede Šumava a jižní Čechy celkově :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.7.11 22:22
bekky píše:
girlie sage píše:
jsem z Jaromere-tam cumim na Orlicky, bydlim v Nachode, tady cumim do Montace a budeme se stehovat do Machova (Bělý)a to je vubec prirody raj :palec: :palec:
Já celej život čuměla do Montace a ted čumím na Nachodský náměstí a to je někdy opravdu krása nad krásu :roll: :mrgreen: :mrgreen:

no to jsi udelala zmenu :poblion: :mrgreen: :mrgreen: i kdyz zamek je krasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.7.11 22:26

Znojemsko, Šumava a moje „skoro rodné“ Beskydy :srdce:

Z měst se mi nejvíce líbí Olomouc :)

• Citovat
  • Upravit
777
4.7.11 22:26
girlie sage píše:
bekky píše:
girlie sage píše:
Já celej život čuměla do Montace a ted čumím na Nachodský náměstí a to je někdy opravdu krása nad krásu :roll: :mrgreen: :mrgreen:
no to jsi udelala zmenu :poblion: :mrgreen: :mrgreen: i kdyz zamek je krasny :palec:

jj bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario