Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
K vánocům budeme dceři kupovat první pořádnou panenku s vlásky a oblečky a vším tím, co k tomu patří. Holky a ženy, pomůžete mi najít tu nejkrásnější? Které panenky jsou u vašich dcer nejoblíbenější? Jo, a když přidáte i tipy na kočárek, budu vám velice vděčná ![]()
Díky, holky ![]()
Ahoj, mně se moc líbí panenky Hamiro. Český výrobek, žádná Čína. Koukni na jejich stránky.
@Sluka Neteři jsem kupovala na MMB od zn. Nines, mít holčičku, tak kupuju i své ![]()
Příspěvek upraven 04.10.15 v 11:32
Sousedky holčička 5let má tuhle http://www.aztechnika.cz/…m-22029.html mě se taky moc líbí ale máme kluka
jinak kočárek má retro vyplétaný nějakým líkem a s kraječkama. Už je hodně starý ale moc hezký a bytelný. S kočárkem určitě nějaká maminka poradí. ![]()
Podívej tady mají pěkne
http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/panenky
My máme zatím plešatou chouchou.
Pěkně se to tu schází, dámy - koukám, že budu mít dnes večer co dělat
Díky moc, považuji to za svůj podzimní úkol - vybrat panenku, ze které dcera omdlí, a k ní nej kočárek a trošku těch nej šatiček ![]()
@brko píše:
Ahoj, mně se moc líbí panenky Hamiro. Český výrobek, žádná Čína. Koukni na jejich stránky.
Hamiro se dělalo snad už za nás, ne? Ten název je mi nějaký povědomý.. Půjdu lovit ![]()
@Sluka píše:
Pěkně se to tu schází, dámy - koukám, že budu mít dnes večer co dělatDíky moc, považuji to za svůj podzimní úkol - vybrat panenku, ze které dcera omdlí, a k ní nej kočárek a trošku těch nej šatiček
aby nepřekvapila, myslím dcera. Můj úkol to byl předloni, ale já šla ještě dál, panenka musela mluvit, na dotek, a to dotek lehký, aby to utáhlo i malé dítě. Čtvrt roku mi to zabralo. Pod stromkem ji dcera rozbalila, neomdlela, za dva dny panenka letěla do kouta a vytáhne ji občas. Jen neměj od dětí očekávání.
Já koupila tuto. Dcera není na panenky a nikdy si sní nehrála.http://m.heureka.cz/panenky-barbie/made-74844-panenka-adelka-40-cm-50-funkci/
@terinka4444 přesně takhle to bylo u nás
první den sice nadšení, ale nyní panenka leží v koutě ![]()
My máme paneku Sally a ta je taky moc pěkná, jen tedy ty vlásky se jí hrozně cuchají.
@Sluka píše:
Pěkně se to tu schází, dámy - koukám, že budu mít dnes večer co dělatDíky moc, považuji to za svůj podzimní úkol - vybrat panenku, ze které dcera omdlí, a k ní nej kočárek a trošku těch nej šatiček
A nestačila by panenka u které by zůstala při vědomí
Také budeme vybírat panenku pro dceru, ale omdlévat z ní fakt nemusí a ani to nemusí být ta nej nej nej panenka ![]()
@krtek7489 tak tobě je to možná jedno, zda bude mít tvá dcera z panenky radost, takže se spokojíš s málem. @Sluka podle mě myslela omdlévání a nejnej s nadsázkou, to však nemění nic na tom, že do ní nemusíš rejt.
@Sluka píše:
Hamiro se dělalo snad už za nás, ne? Ten název je mi nějaký povědomý.. Půjdu lovit
@Sluka Vali do ted měla vždy jen mimino ale letos chce velkou s vlasama, růžové oblečení a boty a zatim se mě líbí od značky Gotz. Kočárek nedostane, už zničila dva
ale panenku nějakou chce no
, ta cena asi bude vyšší takže pak už jen asi drobnosti ![]()