Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny ![]()
Prosím o radu a vaše zkušenosti. S jakou cestovní kanceláří máte nejlepší zkušenost. Uvítám i návrhy na konkrétní hotely. Pojedeme s 11ti letým dítkem…Chci 4-5hvězdičkový hotel s bazény a skluzavkami. Nejlépe i s animačním programem pro děti. Prostě hlavní je zábava pro syna. Zatím nemám vybranou ani konkrétní destinaci…přemýšlela jsem o Tunisku,Španělsku,Řecku…
Děkuji za rady … ![]()
My jsme vždycky jezdili s čedokem,ale to jsme neměli ještě malou, takže hotely atd.ti neporadím.hlavně nejezděte s nějakou malou neznámou cestovkou, aby jste se vrátili domů ![]()
Řiď se podle destinace, kam chceš jet.. co mám zkušenost, tak byly fajn vždycky ty CK co se specializovali na určitou zemi či oblast než ty které dělaly tak nějak všechno
@anella To určitě ne…žádnou neznámou cestovku nechci:-) Jde o to,že na fotkách vypadají všechny hotely krásně. Proto bych uvítala osobní zkušenosti ![]()
Nejlepší je COOK ale to kdyby jsi chtěla jet z Německa. Tady v Čechách se mi nejlépe jezdí s Blue Style .Nikdy nezklamali neměnili hotel na poslední chvili jako Exim nebo Firo tour. Jako jedni z mála používají české aerolinky kde je výborné jídlo .Jestli chceš recenze hotelů tak napiš máme sježděnej Tunis 10× , Španělsko asi 2× (nic moc) Řecko 2× slušný ale ledový moře jako hrom takže už jsme tam nikdy nejeli.
@pandora Super…Blue Style se mi zamlouvá nejvíc z toho co jsem si sama hledala na netu. Tak nějak ve mě vzbudili největší důvěru. Můžeš mi tedy prosím napsat jména hotelů,nebo poslat na ně odkazy..kde jste byli spokojeni? Také bych se asi přikláněla k Tunisku…možná ještě Egypt?
@MakysekM píše:
@pandora Super…Blue Style se mi zamlouvá nejvíc z toho co jsem si sama hledala na netu. Tak nějak ve mě vzbudili největší důvěru. Můžeš mi tedy prosím napsat jména hotelů,nebo poslat na ně odkazy..kde jste byli spokojeni? Také bych se asi přikláněla k Tunisku…možná ještě Egypt?
Egypt ??Tam ted nedoporučují vůbec jet.Ten Tunis není problém ale všecky hotely si nepamatuju musim se na to mrknout v klidu až malej vypadne na zahradu. Hodim ti sem i odkaz at se mrkneš
Egypt teď určitě ne, tak jsou v některých letoviscích problémy s bezpečností, co jsem tak zaslechla. ale není to ověřená informace.
Já ti hledám jeden pěkný hotel, ve kterém jsme měli celkem náročného klienta a dojel domů nadšenej, ale nemůžu ho najít ![]()
@madi Tak hledej
To je pravda s tím Egyptem..slyšela jsem to i v telce.To jsem si vůbec neuvědomila. A co Turecko? Tam jsem také pár hezkých hotelů našla…Ale jak jsem psala .Tunisko mě asi láká nejvíc.
@MakysekM píše:
Blue style vlastní arabáči,já jim prostě nevěřím ![]()
Ale určitě nabízejí dobré ceny,než klasické velké CK.¨
Za mě z hlediska bezpečnosti,(stojí za nimi veké finanční skupiny) Fischer,a ted nově Exim Tours,které koupili Němci.
Ale je fakt,pokud vybíráš Tunisko,tak Blue Style jsou na něj asi nejlepší.
SA Eximem já byla opravdu nespokojená. Jsou experti na to na poslední chvili změnit hotel i lokalitu. Takže to že si vybereš konkrétní hotel je ti na na nic oni tě stejně strčej do horšího . Mě se to stalo 4× a už jsem s nimi nikdy nejela. Já se i hádala a provolala tolik peněz že to neni hezký.
Tak s Eximem svoji zkušenost nemám, jen zprostředkovaně od kamarádky, ti už byly 4× s dítětem na poslední chvíli a vždycky teda byli spokojení.
Blue Style jsme v Ck prodávali každou chvíli, opravdu mají velký výběr v těchto destinacích a nikdy s ním nebyl problém, aby si klienti stěžovali ![]()
Problém může být kdykoliv s jakoukoliv cestovkou, i s tou velkou. Dělají tam zase jenom lidi a chyba se může vloudit. Já takhle omylem objednala jedněm lidem hotel o týden později. Přijeli tam a nikdo s nima nepočítal
Naštěstí jsme měli dobrou delegátku, která jim našla jinej o třídu lepší a rozdíl jsem sponzorovala já
Tož tak no ![]()
@madi píše:
Tak s Eximem svoji zkušenost nemám, jen zprostředkovaně od kamarádky, ti už byly 4× s dítětem na poslední chvíli a vždycky teda byli spokojení.
Blue Style jsme v Ck prodávali každou chvíli, opravdu mají velký výběr v těchto destinacích a nikdy s ním nebyl problém, aby si klienti stěžovaliProblém může být kdykoliv s jakoukoliv cestovkou, i s tou velkou. Dělají tam zase jenom lidi a chyba se může vloudit. Já takhle omylem objednala jedněm lidem hotel o týden později. Přijeli tam a nikdo s nima nepočítal
Naštěstí jsme měli dobrou delegátku, která jim našla jinej o třídu lepší a rozdíl jsem sponzorovala já
Tož tak no
ahoj ![]()
@Trčka Jan
Skoda, ze moc nedbaji o web, posledni aktualita z 6/2014…