Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte,
otázka zní asi jasně, jaký je dle vás nejlepší golfový kočárek? KDY jste pořizovali? Na co si dát při výběru pozor?
Máme trojkombinaci včetně sporťáku, ale přeci jen zvažuji i koupi golfáčku…nebo je to zbytečné?
Díky předem za zkušenosti a rady!
V.
Doporučuji spíš koupit kvalitní, skladný sporťák s dobrými kolečky. Co jsem viděla golfáče, tak většinou jsou to dost nepraktická hrkadla…
Já měla nejdříve britax bmotion 4+ za mě perfektní sporták odpružení pro nás dostatečné, gelové kola, dlouhé ležení, dlouhá střecha proti slunci.. ale i tak zabíral dost místa v kufru auta.. važíl asi 12kg… tak jak už ani nespala, a kořárek stačil na delší výlety na občasné popovezení což u nás bylo před druhým rokem, jsme pořídili jakože lepší golfky a to valco snap sport. Já bych nikdy nechtěla klasické golfky.. podmínku jsem měla vždy nafukovací kolečka. Tento valco má nafukovačky, byl lehoučky, skladný… měli jsme ho u dcery do tří let na delší výlety.. zoo a pod.
Golfac je celkem zbytny, preferuji místo toho odlehčeny sportak/buggy, co se dá složit do auta i se sedackou, sedačka se nemusí sundavat. Golfac mám sice taky, ten mclaren co váží 3,4 kg, a koupila jsem si ho proto, ze jsem byla těhotná a neunesla nas sportak, co váží 8 nebo 9 kg. Jízda je ale daleko komfortnější se sportakem.
Na prvního jsem měla Gesslein buggy a na druhého mám v podstatě totéž, jen je to trosku jiný typ od téze značky (Gesslein Indy)
@Semtex Mohu poprosit jaký je to typ maclareenu, že je tak lehký děkuji? Mám Valco snap 4 za mě nejlepší kočárek, ale synovi je 2,5 a chci golfky jen na celodenní výlety vlakem a na dovolenou. Valco je pro mě přeci jen stále těžký do vlaku, autobusu. Děkuji
Já si nemůžu vynachválit TFK Dot.
používala jsem od 19 měsíců do téměř 3 let.