Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Coldrex nápoj, Muconasal do nosu, Stopangin do krku, litry horkého čaje a zkus dnes být v klidu a teple. Zítra s respirátorem, snad to zvládneš. Odložit to předpokládám nejde ![]()
Mně nejvíc zabírá Modafen(na to, abych byla schopná fungovat)
Manžel si udělá čaj, do toho citron a velkýho panáka slivovice nebo merunkovice, osladí medem,..dá dva tři hrnky za den a druhý den bývá ok..
Ale ten den kdy to pije je nepoužitelný, fakt jen leží a potí se..
Příspěvek upraven 11.12.24 v 07:22
@ivašot. píše: Více
Aha, tak to je změna od dob, kdy jsem stála za tárou, a celkem překvapivá po té kauze, kdy z toho fetky dělaly perník ![]()
@Anonymní píše: Více
jak si ten horký nápoj děláš? Pokud tak jak všichni, že nasypou do hrnku, zalejlu velkým množstvím vody, pak je bez účinku
@Divná Bára píše: Více
A jak se dela spravne? Ja ho zalevam 80stupnovou vodou, tak 50 ml, mozna mene. Abych pak nemusela na WC.
@unuděná píše: Více
není.. je na občanku… je jen omezený prodej.
Mne posledne zabral Boxagrippal, mdyz jsme potrebovala byt bdzo na nohou, v kombinaci se sinupretem forte a hodne vitaminu C, hodne odpocivat aspon den dva, kdyz to jde..a zazvor, hidne ve vaech podobach, nejen v caji. Na bolest v krku mi docela zabral takovy dzusy je hodne palivy, pomeranc, zazvor, kajensky pepe, kurkuma, limeta, da se udelat i doma, hezky to „vypali“ krk..
@unuděná no nejspíše ne, jsem z toho úplně špatná, já mám totiž poslední dva dny školy, dneska a zítra a udělují se zápočty atd., navíc to přišlo úplně z ničeho nic.
Modafen znám, nejspíše nebude jiná cesta, potřebuju se cítit dobře, abych se zvládla učit atd… ![]()
Jinak jako prevence vitamin D a zlate mleko a musim rict, ze posledni zimy jsem celkem v pohode..
Dobrý den,

zítra mě čeká zápočtový test na VŠ a včera ráno mi ještě nic nebylo. Odpoledne mě začalo bolet v krku a na noc jsem si udělala horký nápoj od Paralenu a i tak se to přes noc velmi zhoršilo… Přidal se mokrý kašel a rýma a ta bolest v krku je horší, slzí mi oči atd. Prosím vás o všechny vaše rady a tipy na nějaké léky, co by mě dokázaly pomoci, abych byla schopna se ještě dneska učit a zítra ten test napsat…